tara1983 03.05.06, 11:35 witam! czy ktos z Was moglby polecic jakiegos endokrynologa w Poznaniu? najlepiej prywatnie, bo zalezy mi na wizycie najlepiej jeszcze w przyszlym tygodniu! pozdrawiam i prosze o info! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tara1983 Re: endokrynolog-POZNAN 03.05.06, 12:49 czy znacie moze dr Baumann-Antczak lub Ziemnicka?? mozecie je polecic? Odpowiedz Link
anatewka Re: endokrynolog-POZNAN 05.05.06, 22:01 Znam dr Ziemnicka. Bardzo ja lubie i bardzo ja cenie. Na pewno jest swietnym specjalista a przy tym niesamowitym czlowiekiem. Prywatnie na pewno przyjmuje w cordisie, nie wiem czy jeszcze gdzies. Moglabym jeszcze polecic jej szefowa, dr Gryczynska ale nie mam na nia namiarow bo znam ja tylko z oddzialu i z opowiadan. No i tez bardzo dobry jest dr Pietz ale do niego chodze z kolei w ramach poradni i tez nie mam namiarow. Gdyby ci w kazdym razie zalezalo na nich to moge zdobyc. Na Ziemnicka chyba gdzies mam. Aha, jesli chodzi o diagnostyke usg, biopsje to Pietz jest najlepszy. Nie wiem czego dokladnie szukasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tara1983 Re: endokrynolog-POZNAN 06.05.06, 22:01 witaj! dzieki za pomoc... musze zrobic usg porownawcze i ogolnie ,,sie skontrolowac" ... gdybys mogla to bylabym wdzieczna za namiary (adres, tele) i jeszcze cos pamietasz moze ile kosztuje wizyta? pozdrawiam goraco! Odpowiedz Link
h.kunze Re: endokrynolog-POZNAN 06.05.06, 23:16 Pozdrawiam. Ja za to gorąco polecam dr Marka Ruchałę on jest bardzo dobrym endokrynologiem, który specjalizuje się w chorobach tarczycy. Ja się u niego leczę od 9 lat i nie zamieniłabym go na innego lekarza. Prywatnie przyjmuje na ul Jarachowskiego 28 w Poznaniu w środy od 15-18 rejestracja codziennie od godziny 14-18 tel. 061 865-22-97, wizyta u niego kosztowała 80zł. wraz z usg. Pozdrawiam. Hania Odpowiedz Link