Dodaj do ulubionych

Biopsja w Warszawie

10.01.07, 09:49
Chciałam zapytać, u kogo i gdzie w Warszawie można zrobić biopsję guzków
tarczycy?
Będę wdzięczna za każdą pomoc.
Pozdrawiam,
agata
Obserwuj wątek
    • bardu Re: Biopsja w Warszawie 10.01.07, 10:56
      Polecam doc. Kubickiego (namiary w ostatnim poście):
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24712&w=39753445&v=2&s=0
      • salsa777 Re: Biopsja w Warszawie 10.01.07, 19:22
        Witam. Miałam szczęście, bo trafiłam na biopsję do dr-a Kubickiego i później od
        wielu innych lekarzy z róznych placówek słyszałam, że to jeden z najlepszych
        specjalistów w Polsce. Dr Kubicki przyjmuje również w Medicover w Atrium na
        Jana Pawła. Polecam!
        • enella Re: Biopsja w Warszawie 11.01.07, 20:51
          nie dosc, ze slynny fachowiec, to jeszcze i robi bezbolesnie i do tego jest
          naprawde przemilym facetem!
          • zwierzchu Re: Biopsja w Warszawie 11.01.07, 21:04
            Potwierdzam - poprawia humor smile
            Dzis w CO slyszalam, ze prof. Stachlewska odeslala kogos wlasnie do niego. I
            nie jest taki drogi, ja mogloby sie wydawac. Raz robilam biopsje u kogos innego
            i zaplacilam 200 zl (3 lata temu!).
            • salsa777 Re: Biopsja w Warszawie 11.01.07, 22:15
              Właśnie! - Nie dodałam, że dr Kubicki jest do tego przesympatyczny!
              Zwierzchu, ja też byłam dziś w Poradni Chorób Tarczycy w CO. Niewykluczone, że
              znamy się już nawet z widzenia!
              Zgodnie z radami osób z naszego forum i po dzisiejszym spotkaniu z dr
              Stachlewską zdecydowałam się na operację w CO. Mam nadzieję, że trafię pod nóż
              właśnie do niej. Szanse ma jednak na to co trzecia operowana osoba...
              Pozdrawiam!
              • enella a jak sie dostac do sr. Stachlewskiej? 11.01.07, 22:55
                mialyscie skierowanie, ile czekalyscie na wizyte?
                • salsa777 Re: a jak sie dostac do sr. Stachlewskiej? 11.01.07, 22:58
                  Wydaje mi się, że trzeba mieć skierowanie od endo. Przynajmniej tak było w moim
                  przypadku. Słyszałam jednak, że można się umówić do pani dr w Damianie na
                  Wałbrzyskiej w W-wie.
                  • enella Re: a jak sie dostac do sr. Stachlewskiej? 11.01.07, 23:04
                    a panstwowo do niej dlugie sa terminy?
                    • salsa777 Re: a jak sie dostac do sr. Stachlewskiej? 11.01.07, 23:09
                      Około miesiąca.
                      • enella Re: a jak sie dostac do sr. Stachlewskiej? 11.01.07, 23:14
                        no ja na razie jade jutro do gliwic. bardzo mnie zdziwily krotkie u nich
                        terminy i to, ze szybko i milo odpowiadaja na maile.
                        • salsa777 Re: a jak sie dostac do sr. Stachlewskiej? 11.01.07, 23:16
                          Powodzenia!
                  • asiunia_g83 Re: a jak sie dostac do sr. Stachlewskiej? 12.01.07, 09:13
                    Dr Stachlewska przyjmuje również w Polskiej Fundacji Europejskiej Szkoły
                    Onkologii na Nowogrodzkiej w Warszawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka