matka91 10.01.07, 09:49 Chciałam zapytać, u kogo i gdzie w Warszawie można zrobić biopsję guzków tarczycy? Będę wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam, agata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bardu Re: Biopsja w Warszawie 10.01.07, 10:56 Polecam doc. Kubickiego (namiary w ostatnim poście): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24712&w=39753445&v=2&s=0 Odpowiedz Link
salsa777 Re: Biopsja w Warszawie 10.01.07, 19:22 Witam. Miałam szczęście, bo trafiłam na biopsję do dr-a Kubickiego i później od wielu innych lekarzy z róznych placówek słyszałam, że to jeden z najlepszych specjalistów w Polsce. Dr Kubicki przyjmuje również w Medicover w Atrium na Jana Pawła. Polecam! Odpowiedz Link
enella Re: Biopsja w Warszawie 11.01.07, 20:51 nie dosc, ze slynny fachowiec, to jeszcze i robi bezbolesnie i do tego jest naprawde przemilym facetem! Odpowiedz Link
zwierzchu Re: Biopsja w Warszawie 11.01.07, 21:04 Potwierdzam - poprawia humor Dzis w CO slyszalam, ze prof. Stachlewska odeslala kogos wlasnie do niego. I nie jest taki drogi, ja mogloby sie wydawac. Raz robilam biopsje u kogos innego i zaplacilam 200 zl (3 lata temu!). Odpowiedz Link
salsa777 Re: Biopsja w Warszawie 11.01.07, 22:15 Właśnie! - Nie dodałam, że dr Kubicki jest do tego przesympatyczny! Zwierzchu, ja też byłam dziś w Poradni Chorób Tarczycy w CO. Niewykluczone, że znamy się już nawet z widzenia! Zgodnie z radami osób z naszego forum i po dzisiejszym spotkaniu z dr Stachlewską zdecydowałam się na operację w CO. Mam nadzieję, że trafię pod nóż właśnie do niej. Szanse ma jednak na to co trzecia operowana osoba... Pozdrawiam! Odpowiedz Link
enella a jak sie dostac do sr. Stachlewskiej? 11.01.07, 22:55 mialyscie skierowanie, ile czekalyscie na wizyte? Odpowiedz Link
salsa777 Re: a jak sie dostac do sr. Stachlewskiej? 11.01.07, 22:58 Wydaje mi się, że trzeba mieć skierowanie od endo. Przynajmniej tak było w moim przypadku. Słyszałam jednak, że można się umówić do pani dr w Damianie na Wałbrzyskiej w W-wie. Odpowiedz Link
enella Re: a jak sie dostac do sr. Stachlewskiej? 11.01.07, 23:04 a panstwowo do niej dlugie sa terminy? Odpowiedz Link
enella Re: a jak sie dostac do sr. Stachlewskiej? 11.01.07, 23:14 no ja na razie jade jutro do gliwic. bardzo mnie zdziwily krotkie u nich terminy i to, ze szybko i milo odpowiadaja na maile. Odpowiedz Link
asiunia_g83 Re: a jak sie dostac do sr. Stachlewskiej? 12.01.07, 09:13 Dr Stachlewska przyjmuje również w Polskiej Fundacji Europejskiej Szkoły Onkologii na Nowogrodzkiej w Warszawie. Odpowiedz Link