edytamariqa 05.02.10, 19:48 jestem zachwycona dzis byłam na wizycie przepisał mi Nowothyral dokładny wywiad wizyta ok 1,5 godziny czuje ze dobrze w koncu trafiłam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia9915 Re: dr Bobrowski kraków 05.02.10, 19:52 Daj namiary gdzie przyjmuje!!! U kogo się wcześniej leczyłaś????? Odpowiedz Link
kasiahashi Re: dr Bobrowski kraków 05.02.10, 20:42 No to super , przekonałaś mnie czytałam dziś o nim same superlatywy , bo pora za jakiś czas pogadać z kimś mądrym i w białym fartuchu jutro się zarejestruję..... długo czekałaś ??? rozumiem ,że to na Mazowieckiej ??? miłego wieczoru K Odpowiedz Link
edytamariqa Re: dr Bobrowski kraków 06.02.10, 06:39 "Hormon-Dia" Laboratorium Diagnostyki Hormonalnej i Biochemiczne Mazowiecka 25, Kraków - 12 632 77 32 wczesniej byłam u Nazima ale totalna porazka zupełnie inne podejscie do pacjenta tam zlew tutaj troska tam kasa tu chec niesienia pomocy wiem ze to takie troche dziwne ale tak mi daje choroba w kosc ze to ze ktos sie mna w koncu zajal wzbudziła we mnie pokłady euforii pisałam 3 dni wczesniej o wynikach ale nie pisałam o objawach a te sa delikatnie mówiac wredne tu poczułam ze moze sie nareszcie to wszystko unormuje p.s. pan doktor jest w bazie z niej sie dowiedzialam o nim Odpowiedz Link
jestemeco Re: dr Bobrowski kraków 06.02.10, 09:43 edytamariqa napisała: > p.s. > pan doktor jest w bazie > z niej sie dowiedzialam o nim > potw. wpisu jest baaaardzo polecane. Odpowiedz Link