Dodaj do ulubionych

hashimoto a praca

17.10.11, 19:34
witajcie, mam pytanie: czy hashi jest przeciwwskazaniem do podjęcia jakiejś pracy? szczególne chodzi mi o zawód lekarza albo weterynarza.
Obserwuj wątek
    • pies_z_laki_2 Re: hashimoto a praca 18.10.11, 02:12
      Nic o tym nie wiem.
      A skąd takie przekonanie, że Hashi mogłoby być przeciwwskazaniem do czegokolwiek? Skoro można być prawnikiem, ekonomistą, muzykiem, czy endokrynologiem z Hashi, to i weterynarzem można być smile
      • aleksandra_01 Re: hashimoto a praca 18.10.11, 08:40
        > A skąd takie przekonanie, że Hashi mogłoby być przeciwwskazaniem do czegokolwie
        > k? Skoro można być prawnikiem, ekonomistą, muzykiem, czy endokrynologiem z Hash
        > i, to i weterynarzem można być smile

może chodzi o to, że praca weterynarza )przynajmniej niektórych) jest ciężką pracą fizyczną,
        a w niedoczynności można nie mieć tyle siły. zależy z jak dużymi zwierzętami autorka
        wątku chciałaby pracować.

a.
        • felis-felis Re: hashimoto a praca 18.10.11, 09:49
          taki cykor poprostu, bo jestem na etapie dostawania się na studiasmile pocieszyliście mnie, dziękismile
          • milaemalka Re: hashimoto a praca 18.10.11, 10:18
            Niezależnie od tego co chcesz robic musisz nauczyć sie jak życ z hashimoto.Trzeba trzymać rękę na pulsie smile Robić kontrolne badania, uzupełniać ewentualne braki.Bo moze brakować czy zelaza czy magnezu,nie mówiac o hormonach tarczycowych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka