felis-felis 17.10.11, 19:34 witajcie, mam pytanie: czy hashi jest przeciwwskazaniem do podjęcia jakiejś pracy? szczególne chodzi mi o zawód lekarza albo weterynarza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_z_laki_2 Re: hashimoto a praca 18.10.11, 02:12 Nic o tym nie wiem. A skąd takie przekonanie, że Hashi mogłoby być przeciwwskazaniem do czegokolwiek? Skoro można być prawnikiem, ekonomistą, muzykiem, czy endokrynologiem z Hashi, to i weterynarzem można być Odpowiedz Link
aleksandra_01 Re: hashimoto a praca 18.10.11, 08:40 > A skąd takie przekonanie, że Hashi mogłoby być przeciwwskazaniem do czegokolwie > k? Skoro można być prawnikiem, ekonomistą, muzykiem, czy endokrynologiem z Hash > i, to i weterynarzem można być może chodzi o to, że praca weterynarza )przynajmniej niektórych) jest ciężką pracą fizyczną, a w niedoczynności można nie mieć tyle siły. zależy z jak dużymi zwierzętami autorka wątku chciałaby pracować. a. Odpowiedz Link
felis-felis Re: hashimoto a praca 18.10.11, 09:49 taki cykor poprostu, bo jestem na etapie dostawania się na studia pocieszyliście mnie, dzięki Odpowiedz Link
milaemalka Re: hashimoto a praca 18.10.11, 10:18 Niezależnie od tego co chcesz robic musisz nauczyć sie jak życ z hashimoto.Trzeba trzymać rękę na pulsie Robić kontrolne badania, uzupełniać ewentualne braki.Bo moze brakować czy zelaza czy magnezu,nie mówiac o hormonach tarczycowych. Odpowiedz Link