Dodaj do ulubionych

siniaki na nogach

13.04.13, 23:07
czy to tez moze byc skutkiem hashi?zauwazylam ze mam ich sporo i tylko na nogach a nie przypominam sobie bym je ostatnio sobie nabila. Dzis rano znalazlam nowy. Kolejny Problem to Okropne samopoczucie podczas dluzszej podrozy autem. Bylo mi bardzo zle,zaczelo sie w trakcie czytania gazety podczas podrozy. Przestalam czytac i przeszlo.czy tez Tak Macie czy to Po prostu zbieg okolicznosci?
Obserwuj wątek
    • dorci-a177 Re: siniaki na nogach 13.04.13, 23:27
      z siniakami to nie wiem,tez często mam ale to raczej jak się o coś zahaczę np ale wiesz co?w samochodzie mam to samo tzn nie moge czytać bo od razu mnie mdli i jeszcze zapachy odświeżaczy albo benzyny to samo
    • procesor Re: siniaki na nogach 13.04.13, 23:53
      a jak morfologia?
      czasem tak jest przy kruchych naczyniach z braku rutyny
      a czasem to objaw dużo poważniejszych schorzeń
      warto iść do lekarza i przebadać się
    • arronia Re: siniaki na nogach 14.04.13, 13:29
      Jeśli chodzi o siniaki - warto sprawdzić, jak tam z krzepliwością krwi.
      • zzapakami Re: siniaki na nogach 14.04.13, 13:56
        te siniaki to może być również objaw anemii
        • natder Re: siniaki na nogach 22.04.13, 19:05
          Siniaczki mogą mieć różne przyczyny, warto pokazać je lekarzowi, u mnie też zaczęło się od siniaków, potem zaczęły mi pękać drobne naczynka, na koniec pojawiło się czerwienienie/sinienie palców u stóp. Zrobiłam badanie krzepliwości - ok, potem usg doppler - też ok więc ostatni trop do sprawdzenia to rezonans kręgosłupa bo wg wszystkich lekarzy to dyskopatia crying Nie boli Cię kręgosłup przypadkiem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka