zajacowna 22.12.06, 18:11 czy ktos z hashimotek mial taka stymulacje? czy ktos wie jakie zaagrozenia czekaja w zwiazku z tym ze mam Hashi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashi-tess Re: stymulacja do isci (in vitro) 22.12.06, 18:27 asgosz ma ten problem. Spróbuj może na maila. Odpowiedz Link
zajacowna Re: stymulacja do isci (in vitro) 22.12.06, 20:37 ona jest juz po? czy jest w rozwazaniach czy podejsc.. Ja sie boje stymulacji... a co bedzie jak hormonami do stymulacji rozwala mi hormony tarczycy? i tak bedzie dupa i tak bedzie dupa i nie podajde do transferu... Odpowiedz Link
maja744 Re: stymulacja do isci (in vitro) 22.12.06, 23:49 Zajacowna Ja mialam stymulacje hormonami 3 razy, tyle ze nie do invitro, tylko na cyklu naturalnym. Nie zauwazylam zadnych zmian w wynikach tsh. po ponad 2 latach staran coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu, ze w przypadku hashi i klopotow z zachodzeniem lub utrzymaniem kluczowe sa sterydy Pozdrowienia Odpowiedz Link
zajacowna Re: stymulacja do isci (in vitro) 23.12.06, 07:27 to troszke cos innego niz stymulowanie do ivf czy isci. Tu jest to bardzo bardzo*agresywne* Wiem ze hashi nie ulatwia zaciazenia, ale.. ( trywialne pytanie ) przebadalas meza? U mnie wszyscy zwalali na mnie i moje hashi ze nie zaciazylam przez 1,5 roku, a okazalo sie ze maz nie ma ani jednego zolniezyka_ Mozemy zrbic tylko isci lub adopcja. W obydwu przypadkach beeeedzie to bbbbbbbardzo skomplikowane.... Odpowiedz Link
maja744 Re: stymulacja do isci (in vitro) 23.12.06, 09:53 Nasionka przebadalismy 2 razy. Raz w "rentgenie" wyszly bardzo dobrze, potem w Invimedzie kazali sprawdzic jeszcze raz (u nich), no i wynik rewelacyjny. Moglby byc dawca. Ja zachodze, tylko nie moge przebrnac przez 9tydz. Wesolych Swiat! Odpowiedz Link
zajacowna Re: stymulacja do isci (in vitro) 23.12.06, 17:47 To bynajmniej bylo ci dane zaznac co to ciaza. Moj m ma azoospermie. Po swince zosaje nam tylko isci. Ale nie podejde do niego, boje sie. Bedziemy probowac adopcji. Odpowiedz Link