axel40 21.01.07, 14:12 Czy herbatki szczególnie teraz mocno reklamowane w TV-Slim fast for men np.Dały jakiś efekt?Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie? Niestety przybyło trochę kg wraz z tym japońcem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endohashi Re: Herbatki na schudnięcie 21.01.07, 19:32 -Witaj! Nie wiem na ile picie tych herbatek przynosi efekty bo nie mam problemu ale piłam je bo lubię zmieniać smak herbat,lubię ziołowe,czerwoną i jak na razie nie dzieje się nic z tsh ,a często zmieniam herbatki i piję tego dość dużo.Polecam więcej ruchu,basen ,siłownię . Odpowiedz Link
axel40 Re: Herbatki na schudnięcie 22.01.07, 10:11 endohashi napisała: Polecam więcej ruchu,basen ,siłownię . Wiem,wiem,ale chciałem spróbować iść na skróty i bez wysiłku.Narazie zredukowałem słodycze i cukier do 0.Bez podjadania w nocy i metoda MŻ Odpowiedz Link
hashi-tess Re: Herbatki na schudnięcie 22.01.07, 10:31 Ta metoda napewno przyniesie efekty pod warunkiem unormowania hormonów tarczycy. Powodzenia Tess Odpowiedz Link
endohashi Re: Herbatki na schudnięcie 22.01.07, 14:25 Hej! Zrezygnuj jeszcze z póżnej kolacji a za to basen wieczorem i nie będziesz myślał o jedzeniu.Siłownia 3xw tygodniu a w domu brzuszki i na pewno zeszczuplejesz.Powodzenia Odpowiedz Link
iskial1 Re: Herbatki na schudnięcie 22.01.07, 21:49 Witaj ja odchudzałam sie całe zycie kiedyś tez na herbatkach ziołowych normogran granulat obecnie nie do zdobycia i normosan plus dieta i 1000 kcal .Moja waga oscylowała miedzy 60- 70 kg zależnie od pory roku. Na diecie nie łaczenia schudłam 8kg w półtora miesiaca. Gdy zdiagnozowano haszi i choroby serca w pół roku przytyłam 22 kg.Jakoś nie szło się ich pozbyć.Ostatnio pytałam mojego onkologa czy mogę sie odchudzać bo ja to jeszcze jestem po chorobie nowotworowej to mi prawie nic nie wolno ale zgodziła się na diete nie łaczenia ta że jem wszystko nie licze kalorii dziennie spaceruję ok godziny mam ochote na słokie to jem paczka czy pieke gofra i schudłam za dwa miesiace 6 kg no i słodkie jem raczej rano w ogóle dziwne bo kiedys nie przepadałam za słodyczami . Tak że herbaki ziołowe jak najbardziej jak lubisz bo sa zdrowe ale w ich odchudzajaca moc nie wierz gdyz one głownie odwadniają poprzez wypróznienia. Mozna sie nabawić rostroju jelit i żoładka to juz lepiej pić różne ziołowe czy owocowe dla zdrowiai smaku czy zielone , a nie typu slim .Pozdr. Roma :}}}} Odpowiedz Link