marlenka255 08.06.07, 11:09 Od paru dni, mam problem z oczami. Objawy to mgła, czuję sie tak jakbym cały czas płakała, są mokre. Moja dawka to 75 Ethyrox. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulaw Re: Coś z oczami!!! 08.06.07, 11:24 pogorszenie widzenia to jeden z objawów niedoczynności. mnie natomiast w niedoczynności, w kt np. teraz jestem, straszliwie pieka oczy i są czerwone, łzy płyną przy byle podrażnieniu. jak se hormony unormuję - wszystko znika. zrób badania ewentualnie poobserwuj się czy nie masz innych objawów niedoczynności. jak jest? pozdro Odpowiedz Link
advancia Re: Coś z oczami!!! 08.06.07, 15:01 O tej porze roku pyli bardzo dużo roślin, które uczulają. Możecie nawet nie wiedzieć, że jesteście alegriczkami. Odpowiedz Link
daro965 Re: Coś z oczami!!! 09.06.07, 23:48 Marlenka,co z tymi oczami.Dowiedziałaś się od czego takie dolegliwości? Odpowiedz Link
marlenka255 Re: Coś z oczami!!! 10.06.07, 10:23 Niestety, ale dopiero idę do End. w środę i wszystkiego się dowiem. Muszę przyznać, że zwiekszyłam dawkę leku, bo miałam od maja brać dawkę letroxu 100, ale sie wachałam. Od wczoraj moja dawka to 80, dziś zauważyłam poprawę co do prawidłowego widzenia. Odpowiedz Link