racja-ltd 12.10.07, 22:04 Jaki endo w pomorskiem leczy Novothyralem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
racja-ltd Re: Jaki endo w pomorskiem leczy Novothyralem? 13.10.07, 15:36 Dostałam już od dziewczyn namiar na dr Rachoń. Czy którąś z Was dr Rachoń leczyła novothyralem? Odpowiedz Link
racja-ltd Re: Jaki endo w pomorskiem leczy Novothyralem? 14.10.07, 21:38 prosze, poradźcie Odpowiedz Link
ambr-ela Re: Jaki endo w pomorskiem leczy Novothyralem? 15.10.07, 09:05 Szczerze mówiąc tez bym chciala spróbowac leczenia inną metodą niż tylko letrox!!! Ale każdy lekarz, u którego byłam robia albo głupia mine, albo wzrusza ramionami... Nie znają widać tego leku. Odpowiedz Link
chochlikm Re: Jaki endo w pomorskiem leczy Novothyralem? 15.10.07, 16:49 ja byłam ostatnio u dr Mizan. Przepisała mi Novothyral, mam brac dwa rysy w tygodniu a 5 x euthyrox. osobiście czuję niedosyt po wizycie ale w sumie pacjenci sobie chwalą. Odpowiedz Link
racja-ltd Re: Jaki endo w pomorskiem leczy Novothyralem? 15.10.07, 21:52 A chodziłaś może do Lewczuk??? Gdzie przyjmuje dr Mizan? We wrzeszczu? Odpowiedz Link
chochlikm Re: Jaki endo w pomorskiem leczy Novothyralem? 16.10.07, 08:47 Tak, we Wrzeszczu :Krystyna Mizan-Gross choroby tarczycy 80-230 Gdańsk, B.Chrobrego 6 / 1 (058)341-59-18, 0-501-945-889 , Nie byłam nigdy u nikogo innego ale poszukuje , podobno jest jakiś super lekarz na Akademii Medycznej ale trudno sie do niego dostac , nie pamiętam niestety nazwiska. Teraz po pół roku czekania idę do dr Suchanek - immunologa . bardzo liczę na pomoc. Jeśli powie że to jednak tylko sprawa endo to będę szukała dalej. pozdrawiam chochlik Odpowiedz Link
ambr-ela Re: Jaki endo w pomorskiem leczy Novothyralem? 16.10.07, 21:53 Czy dr Lewczuk stosuje ten Novothyral? Słysząłyście coś na ten temat? Odpowiedz Link
ambr-ela Re: Jaki endo w pomorskiem leczy Novothyralem? 19.10.07, 22:04 Ul. Chrobrego, to w samym centrum Gdańska, czy w jakieś dzielnicy??? Ten super lekarz-endo z Akademii Medycznej to prof.Krzysztof Sworczak.Chciałam się mówić. Dzwoniłam do jego rejestratorki, ale on nie przyjmuje nowych pacjentów. Prowadzi tylko tych, których już od dłuższego czasu są jego pacjentami. Rejestratorka poleciła kilka nazwisk-jego podopiecznych, ale jak sprawdziłam w rejestrze lekarzy to tylko dr Lewczuk była specjalistą z endokrynologii. Pozostali to albo lekarze na stażu albo poprostu lekarz chorób wewnętrznych (co go oczywiście by nie go dyskwalifikowało,ale jak przejrzałam wpisy pacjentek w internecie to zrezygnowałam). Wybieram się do dr Mizan-Gross,mówią, że niesympatyczna, że 2minutowe wizyty. Ja jednak stawiam na kompetencję i powiem tak. Drugi rok chodzę do endo co ględzi pół godziny, a na temat novothyralu nie słyszał. Rok mi wmawiał, że tylko tsh jest ważne, a w drugim, że tsh to nic nie znaczące badanie , że tylko ft4 jest ważne. A jak prosiłam żeby mi ft3 zlecił to powiedział "a poco to komu?. nas ft4 wyłącznie interesuje". Nie zależy mi na towarzyskich spotkaniach . Jeśli się zna to niech mnie nawet w minutę załatwi i nawet moge sama sobie receptę wypisać jaka mi po dyktuje byle by wiedziała co po dyktować, żebym się dobrze poczuła. Dobre zdanie mają jeszcze pacjentki dr Lewczuk, ale jeszcze nie słyszałam,żeby komuś Novothyral przepisała... Odpowiedz Link