aga2515 30.10.07, 11:21 Cześć mieszkam w Płocku i szukam jakiegoś dobrego specjalisty ( nie koniecznie z Płocka)od Hashimoto - dodam że mam problem z zajśćiem w ciążę. Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krocia76 Re: Szukam dobrego endo od Hashimoto 31.10.07, 19:09 Witam Ja również jestem z Płocka i niestety z przykrością muszę stwierdzić, że nie znajdziesz tu dobrego endo (byłam u trzech) Jedyne co mogę ci podpowiedzieć to to, że w co dwa tygodnie do Płocka przyjeżdżał ginekolog - endokrynolog z Łodzi, dr Karaś. Przyjmował na ul. 3-go Maja w Diagmedzie. Odpowiedz Link
aga2515 Re: Szukam dobrego endo od Hashimoto 02.11.07, 08:54 Wielkie dzięki! Ja w Płocku chodzę do dr Garbacz. A może ktoś zna jakiegoś dobrego specjalistę np. w Warszawie czy Łodzi? Byle był dobry. Odpowiedz Link
martamaf Re: Szukam dobrego endo od Hashimoto 07.01.08, 17:42 Hej Znam dobrego specjalistę od chorób tarczycy (a więc i Hashimoto) w ciąży. Jest nawet autorem prac na ten temat. Sęk w tym, ze przyjmuje w Katowicach. Gdybyś była zainteresowana prześlij mi maila, a dam Ci namiary: martamf@wp.pl Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link
blackcalineczka Re: Szukam dobrego endo od Hashimoto 07.01.08, 20:51 prof Słowińska Srzednicka w Warszawie Odpowiedz Link
blackcalineczka Re: Szukam dobrego endo od Hashimoto 07.01.08, 21:25 w warszawie też dr Szczepańska i dr Stefanowska. Wbij sobie w google te nazwiska. Jak sobie wybierzesz lekarza to zanim zapłacisz grubą kasę to sprawdź w rejestrze lekarzy ich specjalizację. Często niestety podają się za endokrynologów specj chorób wewnętrznych lub diabetolodzy. Ja tam wolę się leczyć u endokrynologa ze specjalizacją endokrynologiczną i z chor. wewn. podaję link rejestru : www.nil.org.pl/xml/nil/rejlek/hurtd Odpowiedz Link