grave_digger Re: alien 10.01.14, 18:07 ja tu przyleciałam za słowem klucz 'alien' a tu takie coś otóż mój drogi robalu, Alien (ten Alien) nie posiada oczu. a na załączonym obrazku jest... Terminator Odpowiedz Link
brysia0 Re: alien 10.01.14, 18:35 A Ty może dokładnie policz lampki na choince... Nie brakuje przypadkiem dwóch sztuk? Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: alien 10.01.14, 18:33 kochany grabarzu ja słowa alien użyłam w bardziej podstawowym znaczeniu - łobcy Terminator to on jest tylko dla pełnej miski Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: alien 10.01.14, 19:29 w dzień zachowuje się normalnie, świeci tylko w nocy. używamy go jako lampki nocnej, wiesz ile prądu się oszczędza? ma chyba wbudowane baterie solarne, bo jak wyleży się w słoneczku to wieczorem daje takie efekty Odpowiedz Link
moonshana Re: alien 10.01.14, 19:27 Robalowa, spieprzaj z chaty i sprawdź przedtem stan rodziny; alien wygląda jakby już kogoś zjadł Odpowiedz Link
pola731 Re: alien 10.01.14, 21:53 a poziom promieniowania sprawdziłaś ? bo on w poprzednim życiu musi blisko Czarnobyla mieszkał Odpowiedz Link