exotique 18.12.14, 01:14 w sobote w jedynej gwiazdkowej knajpie w polsce. i tak. sikam z radosci. bo cce wiedziec jak i co i porownac do inych gwiazdek. atalier amaro. wyje i juhuuu i by nie bylo- z mezem ide Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziennik-niecodziennik Re: a ja bede jesc 18.12.14, 10:10 jak chcesz to tu masz spojlera i czekamy na sprawozdanie!! smacznego! Odpowiedz Link
jan.kran Re: a ja bede jesc 18.12.14, 12:23 Przeczytalam obydwa artykuły bardzo ciekaw.e Ja bym sie nawet chetnie wybrala ale nie wiem czy maja opcje dla wege. Czekam na relację Odpowiedz Link
hanti Re: a ja bede jesc 18.12.14, 12:49 my się z mężem już pół roku zbieramy (i zebrać nie możemy) żeby zaspokoić ciekawość także z niecierpliwością czekam na wrażenia. Odpowiedz Link
incubus_0 Re: a ja bede jesc 18.12.14, 16:31 Byłam. Warto, naprawdę, doznania smakowe fantastyczne! Odpowiedz Link
exotique Re: a ja bede jesc 18.12.14, 17:25 w poniedzialek zadzwonilam i mam rezerwacje na sobote. fart zapewne, ktos musial zwolnic stolik, ale ciesze sie jak gwizdek. oczywiscie zdam relacje. w grudniu menu obejmuje 12 momentow. czyli z 4-5 godzin posiedzimy Odpowiedz Link