Dodaj do ulubionych

ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLSKA

19.02.11, 21:33
Początkiem marca ubiegłego roku,tj. 2010 na terenie miasta Ostrzeszów (woj. wielkopolskie) zaginął kot(kocurek niekastrowany) koloru biało-beżowego z charakterystycznym ogonem w ciemno-szare prążki. Nosek koloru różowego, błękitne oczy, szare uszka. W dniu zaginięcia miał na szyi niebieską obrożę. Jeśli ktokolwiek widział takiego kotka u znajomych lub sąsiada, proszę o kontakt - to może być właśnie nasza zguba!
Być może ktoś z okolicy celowo przygarnął kotka, mimo, że widać było, że kot ma właściciela, a teraz chwalisię przed znajomymi, że kotka kupił. Kotek jest bardzo łagodny i przyjacielski.
Szukamy go od niemal roku, rozwieszamy ogłoszenia, zamieszczamy ogłoszenia w prasie, na razie bez rezultatusad
Kotek jest mieszańcem kota syberyjskiego z niebieskimi znaczeniami, widać, że jest rasowy, mógł również zostać schwytany przez kogoś i sprzedany.
Uczciwego znalazcę lub osobę, która może udzielić jakichkolwiek informacji prosimy o pilny kontakt pod nr. tel.: 792 692 341 lub 694 494 053, e-mail:zuzia690@wp.pl. Na znalazcę lub informatora czeka bardzo wysoka nagroda pieniężna!

www.avertis.pl/temp/kot.jpg
www.avertis.pl/temp/kot_foto.jpg
www.avertis.pl/temp/kot_2.jpg
www.avertis.pl/temp/kot_small.jpg
www.avertis.pl/temp/kot_1.jpg
www.avertis.pl/temp/kot_ogloszenie.jpg
Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 25.02.11, 17:15
      rok temu zginal Ci kot i teraz go szukasz poprzez forum???
      • dzovi55 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 14.04.11, 16:25
        Skąd wniosek,że dopiero teraz zaczęłam go szukać? Szukam go od 2-go dnia po zaginięciu, lokalnie oraz poprzez posty na różnych forach,serwisach,prasę itp. To charakterystyczny kot, w połowie rasowy...a przede wszystkim członek rodziny...więc się tak nie dziw.
        • dzovi55 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 14.04.11, 16:33
          do kasiak37 - zapraszam do wątku forum.gazeta.pl/forum/w,260,111585060,111585060,Zaginal_kot_polrasowy_syberyjski_.html, jak widzisz,został założony w maju 2010 roku, a więc 2 miesiące od zaginięcia mojej zguby! tyle tylko,że w innej kategorii...

dzovi55 napisała:

> Skąd wniosek,że dopiero teraz zaczęłam go szukać? Szukam go od 2-go dnia po zag
          > inięciu, lokalnie oraz poprzez posty na różnych forach,serwisach,prasę itp. To
          > charakterystyczny kot, w połowie rasowy...a przede wszystkim członek rodziny...
          > więc się tak nie dziw.
          • kasiak37 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 15.04.11, 19:51
            2 miesiace od zaginiecia to i tak sie nie spieszylas za bardzo zeby go szukac...
            • dzovi55 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 16.04.11, 11:32
              Gdybyś uważniej czytała posty - wiedziałabyś, że szukam go od 2-go dnia zaginięcia - a że akurat na forum Gazety.pl dodałam wątek po 2 miesiącach niczemu nie wadzi. Nie mam pojęcia co tak naprawdę Cię boli...jeśli nie masz żadnych istotnych informacji odnośnie tego wątku to lepiej omijaj go szerokim łukiem, bo Twoje uwagi sa zbędne. Liczyłam na pomoc ludzi dobrych, którym lezy na sercu dobro zwierzaka, a nie pieniacza, który wypisuje tendencyjne posty dla zabicia czasu.
              • kasiak37 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 16.04.11, 12:46
                wiesz,mnie lezy na sercu dobro zwierzat bo sama mam 4 koty wiec nie oceniaj bo nie masz ani racji ani prawa do tego.
                • dzovi55 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 17.04.11, 10:22
                  4 koty powiadasz...hmmm, mam 9 kotów i psa, a ty masz o 4 koty za dużo, bo nie masz pojęcia o tym, co czuje osoba, która straci ukochane zwierzę. Gdybyś takowe miała spuściałabyś z tonu i się publicznie nie kompromitowała. Nie masz pojęcia, ile wysiłku włożyliśmy w psozukiwanie naszej zguby, nie tutaj na forum,bo to jedynie jedno z wielu portali, gdzie można tego typu info zamieszczać, ale lokalnie, szukając go całymi dniami, chodząc od domu do domu,wypytując, rozwieszająć ogłoszenia, dając ogłoszenia do prasy, jeżdżąc po schroniskach itp. - nie masz pojęcia dziewucho, jak to boli, kiedy się starasz, a mimo to twoja zguba nie odnajduje się...Masz za to tupet, aby dokuczać ludziom, o których nic nie wiesz. Albo sprawia ci to niewiarygodną frajdę ,albo jesteś na tyle głupia, że nie dostrzegasz swojej ułomności. I jak najbardziej mam prawo cie oceniać, ponieważ to ty z góry bezpodstawnie oceniasz innych i to ty uczepiłaś się tego wątku, mimo, iż twoje wpisy nic nie wnoszą.
                  • kasiak37 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 18.04.11, 21:21
                    posluchaj dziewucho,jak to Ty powiadasz,naucz sie kultury wypowiedzi to po pierwsze, i zwracaj sie do mnie tak jak ja do Ciebie,piszac wielka litera.
                    Na reszte idiotycznych wywodow nawet nie zabiore glosu bo pusta jestes i nie zrozumiesz.To ze masz 9 kotow i psa zupelnie nic nie oznacza.
                    Nastepna sprawa,nie ma kotow w polowie rasowych,sa albo rasowe albo dachowce.Twoj nalezal do tej drugiej kategorii.
                    Zegnam.
                    • dzovi55 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 19.04.11, 13:00
                      Żałosna jesteś. Schroniska pękają w szwach od nadmiaru bezdomnych zwierząt, a ty pnmiusiu kupiłaś sobie kotki rasówki, być może nawet jeszcze je rozmnażasz i jesteś z siebie dumna....tylko przyklasnąć. Siedzisz na tym swoim dupsku i klikasz bezmyślnie w klawiaturę. Zaadoptuj z ulicy lub przytuliska biednego kotka - może wówczas zrozumiesz co oznacza miłość do zwierząt. Stara i głupia jesteś, dlatego nie mam do ciebie szacunku, na który sobie nie zasłużyłaś. Nie mam pojęcia dlaczego uczepiłaś się tego wątku, ale przeglądając pobieżnie twoje wpisy na innych wątkach wnioskuję, że pieniactwo to twoja natura.
                      • kasiak37 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 19.04.11, 13:09
                        Pan Bog Cie stworzyl i zaplakal bo mu nie wyszlo.Tak,mam rasowe koty,wziete za darmo z hodowli jako juz dorosle kotki,ktore juz rozmnazane nie beda i dlatego sa wysterylizowane.
                        Idz poszukaj gdzie pomocy psychologicznej,moze wyciagna Cie z dola i naucza troche kultury w wyrazaniu mysli i obycia, bo jak do tej pory to umiesz tylko tryskac jadem i obrazac ludzi.
                        • dzovi55 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 19.04.11, 13:27
                          kasiak37 napisała:

> Pan Bog Cie stworzyl i zaplakal bo mu nie wyszlo.Tak,mam rasowe koty,wziete za
                          > darmo z hodowli jako juz dorosle kotki,ktore juz rozmnazane nie beda i dlatego
                          > sa wysterylizowane.
                          > Idz poszukaj gdzie pomocy psychologicznej,moze wyciagna Cie z dola i naucza tro
                          > che kultury w wyrazaniu mysli i obycia, bo jak do tej pory to umiesz tylko trys
                          > kac jadem i obrazac ludzi.

wow,bogobojna się znalazła - biorąc pod uwagę twój poziom intelektualny można śmiało wnioskować ,iż powstałaś na drodze ewolucji, której owocem jest ktoś tak niedorozwinięty jak ty. W naturze takie osobniki z błędnym kodem genetycznym są samoistnie eliminowane, aby nie przekazywać potomstwu wad genetycznych - ty natomiast dziwnym trafem przetrwałaś aby dawać upust swej głupocie. Psychiatra też Ci nie pomoże, więc nawet nie polecam...i pamiętaj, że to ty pierwsza obrażałaś mnie.
                          • kasiak37 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 19.04.11, 13:48
                            ......
    • tomasza12_1 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 05.03.11, 09:35
      nie chce byc sceptycznie nastawiony, ale po roku to juz ...........
      • dzovi55 Re: ZAGINĄŁ KOT! MIESZANIEC SYBERYJSKI,WIELKOPOLS 14.04.11, 16:30
        Znam przypadki odnalezienia zagubionego zwierzaka - kota nawet po 3 latach, pamiętaj,że to zwierzęta terytorialne, jeśli nadarzy się okazja - wrócą na dawne terytorium. To kot w połowie rasowy, prawdopodobnie skradziony i być może został sprzedany - więc nic nie przesądza o tym, aby nie żył.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka