Witam serdecznie. Może najpierw się przedstawię. Ponad miesiąc temu do naszej rodzinki dołączyła śliczna mała kotka. Kotka jest bardzo wesoła i pogodna, po przejściach, przyduszona została znaleziona gdzieś chyba na jakiejś budowie. Ludzie, którzy ją znaleźli odchowali, wyleczyli kotkę a potem ... a potem trafiła do nas. Dotychczas tylko Was czytałam, ale sytuacja zmusza mnie do szukania u Was pomocy. Nasz mała kotka obecnie ma rujkę, nam to jakoś specjalnie nie przeszkadza. Ale w ciągu dnia, kiedy nas nie ma to podobno okropnie głośno miauczy. Sąsiadka straszy nas policja itd i moje pytanie jest takie, czy ktoś wie, czy może w Poznaniu lub najbliższych okolicach ktoś dokonuje sterylizacji za darmo lub za jakieś rozsądne pieniądze. Na tą chwilę pomimo tego, że jest marcowa akcja i sterylizacja kosztuje połowę ceny bo jakieś 100 zł to tak nie mam na to kasy

wiosenne wydatki wiadomo kurtki, buty dla dzieciaków tak nadszerpnęły mój budżet, że licząc w prawo i lewo nie da rady. A panicznie obawiam się, że policja albo nie wiem kogo ta kobieta naśle zabierze nam kotka. Z góry dziękuję za pomoc i serdecznie wszystkich Was pozdrawiam