trusska 10.08.14, 15:49 Czy Wasz kocury też mają na brzuszku cycki jak u kotki? Zauważyłam, że mój ma, a na sto procent jest samcem, wykastrowanym Może mam obojniaka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nevada_r Re: Cycki u kocura 11.08.14, 10:40 A gołego faceta widziałaś? I nie zdziwiło cię, że on tez ma sutki? Odpowiedz Link
super-menn Re: Cycki u kocura 11.08.14, 12:14 nevada_r napisał(a): > A gołego faceta widziałaś? I nie zdziwiło cię, że on tez ma sutki? Mój kot też ma "cycki" i nie wpadłbym na to, że to sutki A też się zastanawiałem o co chodzi Odpowiedz Link
trusska Re: Cycki u kocura 11.08.14, 20:51 No patrz, nie pomyślałam o tym. Rzeczywiście, masz rację. A z tym nowotworem to prawda? Odpowiedz Link
nevada_r Re: Cycki u kocura 11.08.14, 21:01 Prawda, ale nie ma co panikować. To się zdarza bardzo rzadko. Wystarczy obserwować, czy nic się nie dzieje i czy kot nie ma żadnych guzków. Jeżeli nie ma - wszystko w porządku. Odpowiedz Link
jerszpin Re: Cycki u kocura 11.08.14, 12:36 no pewnie, że mają i mogą też zachorować na raka gruczołów sutkowych jak samiczki Odpowiedz Link