01.09.14, 13:08
Widziałam Twojego posta przeznaczonego dla mnie, ale już nie zdążyłam Ci odpowiedzieć - byłam na wakacjach i miałam ograniczony dostęp do neta. smile

Już wróciłam i działam w kierunku uaktywnienia poczty gazetowej, chociaż mam problemy i nie mogę się na nią zalogować. Chyba będę musiała się skontaktować z administracją.
Obserwuj wątek
    • mitta Re: Mitta 01.09.14, 18:25
      Działaj, działaj, tu masz wskazówki, kliknij w ten różowy pasek na dole.
      serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/0,123530,10612767.html
      • nevada_r Re: Mitta 03.09.14, 11:32
        Lipa. uncertain Ciągle nie działa - może wiesz, jak się zalogować na tę pocztę? Pisałam do biura pomocy i jeszcze mi nie odpowiedzieli.

Problem polega na tym, że wpisuję login i hasło a po kliknięciu zaloguj strona się odświeża - z okienek znika to, co wpisałam, nie wyskakują żadne informacje o błędzie, nie loguje się nigdzie. Wyczyściłam już ciasteczka; co jeszcze mogłabym zrobić?
        • mitta Re: Mitta 03.09.14, 19:21
          Nie mam pojęcia, co robić. Kiedy ja przed laty zakładałam konto, to było zaraz z pocztą, teraz widzę, że można mieć konto bez poczty.
          Może napisz tu
          pomoc@agora.pl
          albo tu
          postmaster@gazeta.pl
          Lub wyczyść ciasteczka za pomocą skrótu klawiszy ctrl+shift+delete
          • nevada_r Re: Mitta 05.09.14, 10:01
            Pomoc@agora.pl odpisała mi, że po ich stronie jest wszystko w porządku. Wyczyszczenie ciasteczek nie działa. Nie mam pojęcia, co zrobić. uncertain

Może ty przejmij to forum na razie, pogrzebię w necie; może znajdę rozwiązanie...
            • mitta Re: Mitta 09.09.14, 18:16
              Nevada, dzisiaj zostały przesłane na mój nick uprawnienia administratora forum. W korespondencji z administracją poruszyłam Twój problem z pocztą, radzą pisać na pomoc@agora.pl i doprecyzować problem. Jeśli uporasz się z problemami technicznymi - dopiszę Cię, bo nic nie stoi na przeszkodzie, aby opiekunów było dwóch lub więcej.
              Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka