mala67 07.07.05, 10:12 dziewczyny kochane, jak cos fajowego znalazlyscie na allegro (reczniczki, kocyki..itd itd) to podzielcie sie info co warto , zeby sie tak nie naciac jak kika(cale szczescie dalo sie wymienic). pozdrówka ewa 29tyg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika_kika Re: allegro 07.07.05, 10:21 ehh znowu kika królik doświadczalny na tapecie dobra to dam wam pare linków do aukcji lub osób które sprzedają fajne i tanie rzeczy: koszula nocna do szpitala do karmienia: www.allegro.pl/show_item.php?item=55823197 w sklepie kosztuje ok 45zł, jeszcze jej nie prałam, ale materiał ok. Kłapouch jest słooooooooooooodki ) Śpiworek dla Maksa www.allegro.pl/show_item.php?item=56205258 jest świetny i slicznie wykończony i z tego co mówiła moja mama - praktyczniejszy niż pościel, bo... dzieciak sie nie rozkopie z kołderki czy kocyka. No i już pisałam o tej pani z allegro ale polecę jeszcze raz komplecik który dostałam jest fajny i w sam raz na jesienne spacerki www.allegro.pl/show_item.php?item=56760042 Jak napiszecie do niej, to wysle za te 9zł a nie trzeba licytować Czekam na tą ponoć piękną pościel, jak faktycznie będzie super i sprzedający obieca, że TYLKO taką będzie sprzedawał, też wam polecę. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.d-g do kika_kika a propos koszuli do karmienia 08.07.05, 13:57 Hej, Mam do Ciebie pytanie dot. zakupionej przez Ciebie koszuli do karmienia. Czy ciąg tych zapinanych guziczków nie jest za krótki? Mam na myśli, czy bez problemu, komfortowo uda się wyjąć przez nie pierś na karmienie? Dzięki za info i pozdrawiam, Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: do kika_kika a propos koszuli do karmienia 08.07.05, 14:06 guziczków jest tyle, że spokojnie wystarczają na wyjęcie cyca Rozmiawiałam z kilkoma koleżankami i one ze swoimi innymi i żadna znich nie poleca tych z zasłoniętą dziurą na cyca, te z zakładkami. Tylko własnie z guzikami. Odpowiedz Link Zgłoś
hana254 Re: allegro 07.07.05, 10:54 witajcie, ja zakupiłam podobne rzeczy od tych samych sprzedawców co Kika i też jestem z nich zadowolona ( polarkowy śpiworek jest super ale napewno jest większy niż na 62). Poniżej podaję linki do aukcji, gdzie zakupiłam inne ciuszki i jestem z nich zadowolona aukcja.onet.pl/show_item.php?item=55892611 - fajne, dobre jakościowo (co prawdz jescze ich nie prałam) i tanie śpioszki, na innych aukcjach mozna dokupić do nich kaftaniki aukcja.onet.pl/show_item.php?item=54681557 też fajne śpioszki, na innych aukcjach tej Pani można kupić słodkie czapeczki "smerfy", kompleciki i kaftaniki aukcja.onet.pl/show_item.php?item=52822575 też godne polecenia, Co prawda powyższe aukcje juz się zakończyły ale są już nowe tych samych sprzedawców. Pozdrowionka i miłych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
nukolada Re: allegro 07.07.05, 12:20 ja praktycznie cala wyprawke kupilam na alegro. polecam bardzo , tych u ktorych kupilam. Sa to niesamowite osoby: (te aukcje sa zakonczone, ale mozecie znalezc jeszcze nowe tych sprzedawcow) - sliczna posciel, pierze sie idealnie, wzorki zabojcze www.allegro.pl/show_item.php?item=50025207 - komplecik do wozeczka , wszystko tak jak podane w opisie. przesliczne www.allegro.pl/show_item.php?item=50864035 - to okrycie kapielowe polecam bardzo, po wypraniu nic sie nie dzieje, a wzorki sa odjazdowe www.allegro.pl/show_item.php?item=52400910 - a to jest wieksze okrycie kapielowe, www.allegro.pl/show_item.php?item=52862192 - przepiekny kocyk, mialam go uzywac jako wysciolki do wozeczka ale mi go szkoda www.allegro.pl/show_item.php?item=53224491 - polecam pieluszki, na przewijak albo do wozeczka co komu do glowy przyjdzie. www.allegro.pl/show_item.php?item=55282888 - wszystko, i jeszcze troche wiecej kupilam na allegro i jestem bardzo zadowolona. Przesylki docieraly w zaskakujaco szybkim tempie. Wszystko za kazdym razem bylo oki!!!!! A najwazniejsze jesli kupowalam u jednego sprzedawcy wiecej troszke czasami udawalo sie jakis rabacik wynegocjowac. A i troszke taniej niz w sklepach. Warto tak kupowac jak nie mozna sobie pozwolic na chodzenie po sklepach. A jak mozna to tez fajnie jest tak kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: allegro 13.07.05, 09:55 allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3035457 A ja polecam kolejnego allegrowicza który sprzedaje artykuły dla dzieci. Są tańsze wózki chicco tech 4wd duo na allegro - nawet po 900zł ale... akurat nie ma tego jedynego kolorku 42 i... trzeba płacić za przesyłkę. A najfajniejsze jest to, że.... dostałam maila z pytankiem, czy chciałabym gratisik - biustonosz do karmienia dzidziulka (jaaaaasne, że chce, ale.. ze wzgl. na rozmiar wolałabym wkładki Aventa )... i prezent wartości 30zł piechotą przeciez nie chodzi POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e.kadziela Re: allegro 13.07.05, 11:00 a ja polecam sklep internetowy www.naszedzieci.pl. W poniedziałek wieczorem zamówiłam tam wózeczek, a dzisiaj - dosłownie przed chwilą - już go dostałam. Błyskawica !!! Jeżeli płaci się przelewm, to przesyłka gratis, a jeżeli za pobraniem - to 5 PLN (w końcu nie majątek, a tak przynajmniej nie kupuje się kota w worku ) pozdrawiam Ewa z Mają 33 tc. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: allegro 13.07.05, 11:06 e.kadziela, nie rozumiem, ze nie kupuje sie kota w worku, niestety poza tym ze widzisz paczkę i jej wielkość i wagę, nie mozesz jej przeciez przed zapłaceniem rozpakować, a juz zdarzało się, ze w srodku było zupełnie coś innego-popatrz na czesc komentarzy na allegro, ktoś zamiast telefonu dostał pudełka papierosów co nie znaczy, ze mamy nie kupować, i tym bardziej w sklepach internetowych - one są pewne, no i cena duzo, duzo korzustniejsza, ja tez staram sie przekonac, teraz czekam na te polarkowe spiochy i jak tylko je dostanę, wyszukuję "grubszych zakupów" pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
e.kadziela Re: allegro 13.07.05, 11:10 Nieprawda, że nie możesz rozpakować!!! Ja dokładnie tak zrobiłam, a ściślej dostarczyłam Panu, który wózek przyniósł, nożyczki z prośbą o rozcięcie paczki. Nie robił mi żadnych problemów, a ja przynajmniej wiem, że wózek ma dokładnie ten kolor, który chciałam i ma wszystkie części )Gsyby był w domu mój mąż pewnie byśmy go jeszcze złożyli, no ale byłam sama... pozdrawiam Ewa z Mają Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: allegro 13.07.05, 11:32 o to mnie zdziwilas, chyba nie odbywalo sie to przez Poczte Polska, tylko innego przewoznika... wiem, ze w przypadku Poczty, nie jest to molziwe;mozesz napisac z jakiej firmy kurierskiej korzystalas przy tej transakcji pozdr i robie wielkie oczy ze zdziwienia ) Odpowiedz Link Zgłoś
e.kadziela Re: allegro 13.07.05, 11:43 Ten sklep korzysta ze Stolicy. Ja nie miałam wpływu na wybór kuriera, ale po tym co piszesz, to cieszę się, że była to właśnie Stolica, a nie nasza "kochana" Poczta Polska !!! Może dlatego też przesyłka dotarła tak szybko (praktycznie 1 dzień) )??? pozdrawiam Ewa z Mają Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: allegro 18.07.05, 11:48 Potwierdzam własnie dostałam gratis - stanik dla karmiącej firmy chicco Jak będziecie kupować/zamawiać takie staniki na allegro - to radzę wybrac min. 2rozm. większy niż nosicie obecnie, bo... chicco akurat ma zawyzoną numerację Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: allegro 15.07.05, 19:25 Ja kupiłam śliczny przewijak u tego Pana i z czystym sumieniem mogę polecić, bo przewijak jest po prostu super, wg mnie o niebo lepszy od tych standardowych przewijaków - bardzo dobrze trzyma się łóżeczka, można też położyć na stole. Plastik jest gruby, dość lekki i jakby miękki, więc całkowicie bezpieczny dla dziecka. do tego Sprzedawca daje gratisiki dla dziecka. Co prawda w tej chwili nie widzę takich przewijaków w jego ofercie, ale zawsze warto zapytać: www.allegro.pl/show_item.php?item=56675465 Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: allegro 15.07.05, 23:40 Ja polecam allegrowicza duetbaby. Własnie dziś dostałam od nich paczuszkę a w niej: okrycie kąpielowe - cudowne, mięciutkie, milusie z termofroty (z jednej strony frota a z drugiej coś na wzór polarku) www.allegro.pl/show_item.php?item=55819266 śliczny milusi kocyk z polarku www.allegro.pl/show_item.php?item=56162314 i jeszcze kilka rzeczy równie uroczych. Ogólnie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś