Dodaj do ulubionych

wróżbita

04.04.20, 11:52
od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?
Obserwuj wątek
    • grazka24a Re: wróżbita 18.03.21, 07:53
      jak dla mnie bardzo dobry człowiek jak i osoba przepowiadajaca
      miły kontakt, napeno wróce
    • baja91a Re: wróżbita 01.04.21, 08:53
      rytuał miłosci w jego wykonaniu udał się mój dawny kolega zaczął się o mnie starać pisac i wogóle tereaz swieta spedzamy razem
    • katrynarocka Re: wróżbita 04.06.21, 17:12
      Chciałam Wam polecić wróżkę Sarę z której usług już od dość dawna korzystam i sprawdzalność zarówno merytoryczna jak i czasowa jest bardzo duża, zostawiam Wam email do niej -kobietamag@interia.pl
    • antygona77a Re: wróżbita 23.06.21, 21:01
      Korzystam kilka lat z różnych wróżek i różnie to bywało ze sprawdzalnością.
      Postanowiłam zaryzykować u nowej młodej wróżki Hanny dobrawrozka.pl/wrozkahanna . Zakupiłam rytuał miłości i opcje 3 pytań.
      Stał się cud. Po wykonanym rytuale w ten sam dzień zadzwonił do mnie mój były partner na którym mi zależało ale nie chciałam tego po sobie dać odczuć. Spotkał się ze mną i poprosiła abyśmy spróbowali od nowa gdyż zależy mu na rodzinie i chce być zemną do końca życia. Także rytuał z jej strony ma mega moc lub potrafi go dobrze przeprowadzić!! co do 3 pytan 1 się sprawdziło a na pozostałe dwa czekam, dam znac dziewczyny!!
    • gabrysia1hjn1 Re: wróżbita 09.07.21, 19:13
      Ostatnio korzystałam z usług wróżki Sary i jak dla mnie rewelacja, nie dość już się sprawdziła i to nawet w ramach czasowych do dnia,tygodnia co w przypadku wróżb jest rzadkością, to jeszcze udało się nawiązać dość szybko kontakt, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka