magdamlodkowska 23.08.07, 11:36 Rok temu bylam u Pana Bogdana Hruzewicza na ulicy 1 maja. Sprawdzilo sie w 90 %. Gdyby nie on nie wyjechalabym za granice i nie zaczela dobrej pracy. Odpowiedzi na pytania byly bardzo konkretne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elleshesie Re: Bogdan Hruzewicz 09.09.07, 19:29 Tak? Świetnie. A może następnym razem, jak będziesz pisała takie zachwalające posty, to przynajmniej podasz MIEJSCOWOŚĆ, gdzie polecany pan/pani przyjmuje?! No wybacz, ale ciężko trafić do danej osoby, znając tylko nazwę ulicy, na której przyjmuje. A wpisując w google nazwisko tego pana, wyszło mi coś takiego: firmy.pkt.pl/firma/centrus_bHV5MDdfMTkxMl9EZXp5bmZla2NqYSwgZGV6eW5zZWtjamEsIGRlcmF0eXphY2phX19hZHMx.html Nazwisko i ulica się zgadzają. To ten pan? ;P Bo z danych zostawionych przez magdamlodkowska mogłoby to wynikać... Sorry, że się trochę uniosłam, ale ktoś zaczyna jakiś temat, przedstawia i zachwala nieznaną większości osobę, a po przeczytaniu jego posta, dalej niemal nic nie wiadomo o wspominanej osobie. Błędne koło... Odpowiedz Link
amandine-artois Re: Bogdan Hruzewicz 11.09.07, 11:43 odkrylam w internecie ze B.Hruzewicz przyjmuje w LUBLINIE na 1ego Maja POZDR PS. nadal szukam wrozki w Kielcach ;) Odpowiedz Link
euzebiabio Re: Bogdan Hruzewicz 01.05.14, 16:11 ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link