Dodaj do ulubionych

dobra wróżka Warszawa?

• anna.izabella2 Re: dobra wróżka Warszawa? 19.02.13, 10:31
      Szczerze mogę polecić wróżkę Selenę z Mandagazu - na ul. Nowogrodzkiej w Warszawie. Korzystałam z jej usług i powiem, że jestem bardzo zadowolona. Konkretna i skuteczna pomoc w różnych sprawach. Na ich stronie można o niej przeczytać coś więcej: www.mandagaz.pl/
      • annaa100 Re: dobra wróżka Warszawa? 20.02.13, 21:20
        ja polecam panią vitalisse ze strony internetowej www.wrozkavitalissa.za.pl/# wielokrotnie korzystałam i zawsze mi się sprawdza, ta pani jest świetna.
        • jefferson2 Re: dobra wróżka Warszawa? 21.02.13, 07:07
          Dlaczego co kilka dni piszesz to samo ,czy Vitassa cie oplaca to jest naruszenie forum rozumiem ze napisałas raz ale nie 100 razy przez rok
          • annaa100 Re: dobra wróżka Warszawa? 21.02.13, 08:27
            a nie no cos ty, po prostu korzystam dosc czesto i zawsze jestem zadowolona moze dla tego dosc czesto pojawiam sie tu bo interesuja mnie komentarze innych i tez dla tego ze zawsze po wizycie lub nawet rozmowie telefonicznej czuje sie jakos lepiej bardziej optymistycznie;-)ale faktycznie teraz jak przelcialam te moje komentarze to jest tego dosc sporo;-)
            • roskosze Re: dobra wróżka Warszawa? 26.07.13, 11:22
              witam
              ostatnio poszukiwalam sprawdzonej wrozki w warszawie i o dziwo żadna z w/w wróżek już nie przyjmuje :( a bardzo szkoda bo naprawde bylam w potrzebie :( moja kolezanka za to przybyła z pomocą i polecila mi przecudowna osobę ktora oprucz tego że jest bardzo konkretna jest również bardzo uczciwa i pełna pozytywnej energii, którą mnie naladowała, nie wiem jeszcze czy przepowiednia tej osoby sie sprawdzila ale moge powiedzieć tylko tyle że wykonywala dla mnie inna uslugę, która faktycznie zaczeła działać po czasie, o którym zostałam poinformowana i własnie dlatego polecam tego pana z całego serduszka, moim kolezanką również wszystko sie jak na razie sprawdza to co powiedział. warto sprobować naprawdę ponieważ tak naprawdę nie jest drogi wziął odemnie 50zł a nie jak inne wróżki po 200 i wiecej zł. jego namiary to 783027227nie znajdziecie go w necie tylko poczta pantoflowa a zeby nie było zdziwienia jak zadzwonicie jest to pan Marek
              • begonia23 Re: dobra wróżka Warszawa? 24.02.14, 14:58
                Potwierdzam. Polecam jego usługi. Jest nie tylko bardzo dobrym tarocistą (opiera się na hebrajskiej kabale), ale pomaga w innych kwestiach, jak uroki miłosne czy zdejmowanie klątw. Oczyszcza też aurę. Mnie w tej kwestii bardzo pomógł. Dzięki niemu nareszcie jestem wolna. Jego tel. 783 027 227.
                • ersatz0 Re: dobra wróżka Warszawa? 10.03.14, 19:31
                  WITAM , CZY MA KTOS MAIL DO PANA MARKA Z NUMEREM TELEFONU 783 027 227 --PONIEWAZ JEGO TELEFON NIE DZIALA . BARDZO PROSZE O INFORMACJE
                  • begonia23 Re: dobra wróżka Warszawa? 11.03.14, 23:21
                    mail do p. Marka: a.anubis@wp.pl
                    • ersatz0 Re: dobra wróżka Warszawa? 12.03.14, 07:49
                      dziękuje :))
                • ersatz0 Re: dobra wróżka Warszawa? 10.03.14, 19:32
                  WITAM , CZY MA KTOS MAIL DO PANA MARKA Z NUMEREM TELEFONU 783 027 227 --PONIEWAZ JEGO TELEFON NIE DZIALA . BARDZO PROSZE O INFORMACJE
                • ersatz0 Re: dobra wróżka Warszawa? 10.03.14, 19:32
                  begonia23 napisał(a):

> Potwierdzam. Polecam jego usługi. Jest nie tylko bardzo dobrym tarocistą (opier
                  > a się na hebrajskiej kabale), ale pomaga w innych kwestiach, jak uroki miłosne
                  > czy zdejmowanie klątw. Oczyszcza też aurę. Mnie w tej kwestii bardzo pomógł. Dz
                  > ięki niemu nareszcie jestem wolna. Jego tel. 783 027 227.

• sygawor Re: dobra wróżka Warszawa? 19.08.13, 23:08
        anna.izabella2 napisał(a):

> Szczerze mogę polecić wróżkę Selenę z Mandagazu - na ul. Nowogrodzkiej w Warszawie. Korzystałam z jej usług i powiem, że jestem bardzo zadowolona. Konkretna i skuteczna pomoc w różnych sprawach. Na ich stronie można o niej przeczytać coś więcej: www.mandagaz.pl

Również korzystałam z Seleny w Centrum Mandagaz. Mogę w 100% polecić :) Wszystko się sprawdziło tak jak przewidziała. Pozdrawiam, Sylwia.

• jefferson2 do roskosze 26.07.13, 12:47
      Możesz powiedzięc gdzie ten Pan przyjmuje?
      • roskosze Re: do roskosze 28.07.13, 01:19
        oczywiscie ze mogłabym jeśli bym to wiedziała. Ze mną spotkal sie u mnie w domu z racji tego ze tam czuje sie najbezpieczniej ale tak naprawde to najlepiej jak sama sprawdzisz i zadzwonisz uwazam ze naprawde warto
    • szymanali Re: dobra wróżka Warszawa? 20.08.13, 14:43
      renatusienka napisała:

> Szukam dobrej wróżki w Warszawie?

Tylko wróżka Selena - najlepsza w Warszawie, albo i Polsce. Ja byłam zadowolona. Polecam !
      • bernadetka2013 Re: dobra wróżka Warszawa? 24.09.13, 23:13
        też szukam dobrej i wiarygodnej wróżki Wwie, byłam u całkiem niezlej na Ursynowie. Dużo wiedziała o mojej obecnej sytuacji, rzeczy których nie mozna powiedziec każdemu, nietypowo czyta karty, min powiedziala mi że chłopak w którym sie kochałam ma inna kobietę i to była prawda a ja nic nie wiedziałam , reszta rzeczy sie nie sprawdzila , moze jeszcze....czekam bo byla to dobra wrozba. Ale chetnie poszlabym jeszcze do kogos innego.
        • klara409 Re: dobra wróżka Warszawa? 25.09.13, 07:44
          Możesz podać do niej kontakt na faustynam@tlen.pl
          Z góry dziękuje.
        • anna220956 do Bernardetka 25.09.13, 13:00
          Podaj o ile możesz namiary na tą wróżkę z Ursynowa,dziękuję Jola
      • estella999 Re: dobra wróżka Warszawa? 11.05.14, 10:58
        hmm,a ja jak juz pisalam mam nie tylko sprawdzona,polecana wrozke,ale i szczera i dobra,ktora mnie nie opuscial w chiwli gdy nie mam pieniedzy,tylko pani zinaida zgodzila sie wrozyc mi za darmo,inne zignorowaly wiadomosc,mimo tego,ze napsialam do paru niby polecanych i tu wiem,kto jaka jest osoba! niby polecane wrozki x, y ,a napisaly ,ze bez zaplaty nie beda czasu poswiecac mi,pani zinaida napisala tylko tyle," dobrze kochana ,zadaj swoje pytania,postaram sie tobie pomoc' widzicie jak to jest
    • natalkamilutka Re: dobra wróżka Warszawa? 16.09.13, 20:10
      bardzo dobrą wróżkę masz pod adresem kobietamag@interia.pl, gorąco polecam, mi wiele pomogła!
      • bernadetka2013 Re: dobra wróżka Warszawa? 27.09.13, 08:33
        Nie wiem czy ja ją mogę polecić z tzw.czystym sumieniem. Fakt dużo wiedziała o mojej bieżącej sytuacji, rzeczy których nie można dopasować do każdego.I oczywiście jedną kluczową informację podała ,że widzi kobietę przy moim ukochanym:( i to była prawda. Wróży ze zwykłych kart i jest specyficzną osobą (raczej średnio miła).Reszta wróżb na przyszłość bardzo ogólnikowa , nic konkretnego. Powiedziała, że poznam obcokrajowca i to będzie wielka miłość, ale nie wiadomo kiedy, niby karty nie określają przyszłości w czasie , czy to będzie za rok czy za dwa lata. Trochę kombinuje pyta o imiona , znaki zodiaku itd. Wizyta kosztuje 60 zł. Była ostatnio u niej moja koleżanka i nie była zadowolona, nic jej prawie nie powiedziała ,a najbardziej mnie zmartwiło - jej też przepowiedziała ,że pozna obcokrajowca i to będzie wielka miłość iże ją czekają podróże - to samo słyszałam . Natomiast kontakt do niej dostałam od kobiety , której kilka rzeczy się sprawdziło , więc sama nie wiem....Ja jej raczej nie polecam, ale jeśli chcecie kontakt piszcie na mój pryw to podam, ma tylko tel stacjonarny , wiec nie chcę na forum tak pisać...mój adres: beatris_111@hotmail.com
    • astarel Re: dobra wróżka Warszawa? 27.09.13, 23:05
      www.wrozkamoyra.republika.pl/
      • nominka2 Re: dobra wróżka Warszawa? 19.10.13, 09:52
        Miałam ogromny zaszczyt poznać Panią Anetę osobiście (tel 791044204).
        Tak, potwierdzam- Pani Anetka jest JASNOWIDZEM
        Tak, potwierdzam- w internecie nigdzie nie widnieje wizerunek Pani Anetki, nie nazywa się o na ani Szałapska, ani Bartnicka, ani Steckiewicz!!!
        Mogę napisać tylko jedno,Anetka JEST FENOMENALNA. Nie tylko ze względu na swój niesamowity dar, ale ze względu na dobre serce i zaangażowanie które wkłada w każdą sprawę.
        Bezbłędnie charakteryzuje osoby ze zdjęć, podaje imiona osób bliskich i zagląda w przyszłość... To nie są jakieś tam czary mary, a prawdziwe jasnowidzenie.
        Pani Anetko, dziękuje Pani publicznie za to, że uratowała Pani moje życie. Trafiłam do Pani, po ciężkich przeżyciach osobistych, zrozpaczona, zapłakana.... Pani postawiła mnie na nogi. Za każdym razem gdy jestem u Pani dziękuje Pani za to co Pani dla mnie zrobiła, ale chciałam też publicznie. Poznanie Pani było i jest dla mnie CUDEM!!! Dziękuje. Agnieszka

• spalkow5 Re: dobra wróżka Warszawa? 24.10.13, 15:51
      Zadzwoń do wróżek z Kosmica.pl: adviqo.go2cloud.org/aff_c?offer_id=52&aff_id=1456
      Promocja pierwsza rozmowa za 0,99 zl/min!
    • spalkow5 Re: dobra wróżka Warszawa? 24.10.13, 15:55
      Zadzwoń do wróżek z Kosmica.pl: adviqo.go2cloud.org/aff_c?offer_id=52&aff_id=1456
      Promocja pierwsza rozmowa za 0,99 zl/min!
    • deroviltarot wrozka derovil 25.10.13, 14:04
      Zapraszam do mnie - ukladam indywidualnie karty, na podstawie m.in. daty urodzenia sprawdzam uklad i wpływ planet układu słonecznego rozpisuje horoskop. Pomagam w wybraniu drogi i watpliwosciach. Prosze pisac na: magdalena.derovil@gmail.com
      • mariolakonczyna Re: wrozka derovil 14.11.13, 19:02
        w zeszłym tygodniu byłam na wizycie u vitalissy i jestem pod wrażeniem osobowości oraz profesjonalizmu, powiedziałam że wystawie jej dobry komentarz ale poprosiła aby tego nie robić więc myślę że te wszystkie komentarze czy dobre czy złe piszą nieszczerzy ludzie, albo konkurencja się mści albo jacyś nieprzemyślani ludzei bo moje koleżanki były u vitalissy bardzo zadowolone wróżby w większej części się sprawdziły ale nie pisały komnetarzy z tego powodu.
    • 2zytka Re: dobra wróżka Warszawa? 25.12.13, 18:43
      z całego serca mogę polecić wam kobietemag, wiele bardzo mi pomogła,dodała otuchy,wróżby się sprawdziły,podaje kontakt do niej kobietamag@interia.pl
      • lena_07 Re: dobra wróżka Warszawa? 10.01.14, 19:30
        ja natomiast mogę polecić z czystym sumieniem Panią Magdaleną z okolic Warszawy... świetny kontakt, rzetelność oraz cierpliwość tak można ocenić Panią Magdę:) widać, że się przykłada do tego co robi i chce pomóc... żaden problem większy czy też zupełnie prozaiczny nie zostaje zbagatelizowany i bez odpowiedzi! zatem jeśli ktoś potrzebuje "kopniaka" z pozytywną energią i jakiegoś "drogowskazu" co można uczynić, aby sobie pomóc proponuję się skontaktować:)
        mail do Pani Magdy to: megilen9@gmail.com
    • wb841 Re: dobra wróżka Warszawa? 13.01.14, 08:07
      Witam! Chętnym osobom z przyjemnością powróżę na odległość. W celu bliższych informacji proszę o wiadomość na podany adres: wrozby_b@interia.pl
      Pozdrawiam
      • mariolakonczyna Re: dobra wróżka Warszawa? 16.01.14, 09:50
        polrcam panią vitalissę miałam trzy wróżby u niej są do wyboru ja biorę pytania za 22zł 5 pytań i jak dotąd wszystko mi się sprawdziło co przepowiedziała po za tym bardzo serdeczna osoba odpisuje na dopytania bez dodatkowej opłaty nawet jak zasugerowałam że dopłącę to nie chciała, ale grunt że się sprawdza pozdrawiamm mariola.
    • martiolka Re: dobra wróżka Warszawa? 03.03.14, 21:55
      Mi pomogła konsultacja u wróżek z pokrewnych Dusz ( pokrewnedusze.pl ). Rozmawiałam w styczniu a już w lutym poznałam swoją nową miłość. Jestem teaz w szczęsliwym związku, aż nie mogę uwierzyć że tak szybko to sie potoczyło!
      • eme_s Re: dobra wróżka Warszawa? 15.03.14, 19:19
        Witam! Ze swojej strony mogę polecić wróżkę Dionę. Trafiłam do niej przez... facebooka znajomej... To wróżki mają funpage? Nie ważne. Najpierw rozmawiałam z nią przez telefon, a potem postanowiłam pójść na spotkanie i dostać poradę osobistą... Nie uwierzyłam... Nie dosyć, że wiedziała o mnie aż za dużo, to jeszcze (niestety) doskonale wiedziała co będzie dalej... I jest. Jestem pod wrażeniem i każdemu kto tego potrzebuje, zdecydowanie polecam. Chyba ma jeszcze swoją stronę internetową, ale jakoś nie mogłam jej namierzyć...
        • barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 17.03.14, 17:11
          A może to Fiona :-) a nie Diona...
          Nie ma zielonej skóry :-) ???
    • milenaaawwa Re: dobra wróżka Warszawa? 02.04.14, 14:03
      Wróżka Wikka na Woli. Bardzo fajna kobietka i niedrogo bierze. Naprawdę ma dar i daje pomocne rady... ja idę do niej za 3 miesiace ponownie bo podobno co tyle mozna stawiac sobie Tarota. To co mi powiedziala juz sie po czesci sprawdzilo wiec mozna jej zaufac :)
      • jefferson2 wrózka wola 02.04.14, 14:53
        poproszę na nią namiary? ile bierze/ jakimi kartami stawia tarota?
        • milenaaawwa Re: wrózka wola 02.04.14, 14:59
          Mi stawiała Tarota, ale mówiła mi że niektórzy się boją i stawia też klasyczne.
          Za godzine 120 zł wzieła ode mnie, wiec na tle innych to naprawde spoko.
          To jest do niej numer 502822276
        • eme_s Wróżka Diona 23.04.14, 19:15
          Hej! Już kiedyś o niej wspominałam, że zdecydowanie polecam! Chodzę regularnie i stety lub nie, ale praktycznie zawsze ma rację.. Wróżka Diona numer do niej to 708 788 680 ale ja osobiście proponuję napisać meila i spotkać się. Dużo lepiej jest w cztery oczy wrozkadiona@op.pl POlecam!
        • anulka254 Re: wrózka wola 05.06.14, 21:36
          Cześć,ja korzystam z wróżki Arievik.Polecam jak najbardziej.Mieszka na Woli.Jej telefon:516580857.
        • anulka254 Re: wrózka wola 05.06.14, 21:41
          Cześć,ja korzystam z wróżki Arievik.Polecam jak najbardziej.Mieszka na Woli.Jej telefon:516580857.Zapomniałam dodać,bierze 100 zł.Stawia tarota,ale dużo widzi bez kart,sama z siebie.
    • laska350 Re: dobra wróżka Warszawa? 01.06.14, 15:32
      Hej. Polecam wróżkę z Warszawy wrozkacordis.eu/
    • milenaaawwa Re: dobra wróżka Warszawa? 11.06.14, 10:02
      Wróżka Wikka! Polecam tą kobietke bo naprawde mi pomogla i ide jeszcze raz niedlugo :) Ma dar i 17 lat doswiadczenia. Warto!
    • 4janusz01 Re: dobra wróżka Warszawa? 24.06.14, 21:18
      W Warszawie jest tylko jedna dobra wróżka RODIN RODIN RODIN RODIN RODIN RODIN wraca po przerwie jest rewelacyjny warto wydac kase a nie jak na wiekszosc z tego srodowiska wezma kase i mówią głupoty.
      RODIN jest rewelacyjnym tarocistą
    • jeremy53 Re: dobra wróżka Warszawa? 26.06.14, 11:11
      renatusienka napisała:

> Szukam dobrej wróżki w Warszawie?
      Dwa tygodnie temu byłem u wróżki Arievik,bo ostatnio miałem pod górkę.Stosuję się do jej rad i po woli moje życie zaczyna się normalizować,a wróżba zaczyna się sprawdzać.Oby tak dalej.Myślałam że sobie nie poradzę,ale ona pokazała mi wszystko z innej perspektywy.Nauczyła jak wybrnąć z opałów.No cóż,Vivat,Vivat,Vivat dla Arievik! :) P.S. Ona teraz ma jakiś dodatkowy numer telefonu.Pewnie na jeden telefon nie nadąża za połączeniami :).
    • iwonada1980 Re: vitalissa 20.08.14, 11:24
      Ja zamawiałam wróżbę telefoniczną za 25 zł i jestem bardzo zadowolona nie możliwe jest aby była niewiarygodna mówiła rzeczy które już były i tylko ja wiedziałam o nich, może lepiej zamówić wróżbę telefoniczną , jakos w e-mail nie są wiarygodne dla mnie.

• mimi345 dobra wróżka 20.08.14, 15:20
      Polecam wróżkę ze strony magiazakleciaczary.bloog.pl/, u mnie wszysko się sprawdziło.
    • mimi345 Re: dobra wróżka Warszawa? 10.09.14, 10:27
      Pani ze strony magiazakleciaczary.bloog.pl
      • lilia263 Re: dobra wróżka Warszawa? 23.09.14, 12:50
        dobra jest vitalissa wrozy z kart anielskich mi i moim znajomym sie sprawdza.
    • tylkojezusnaszympanem Tylko Jezus naszym Panem!!! 25.09.14, 07:52
      Proszę zwrócić uwagę, że magia, jak i inne praktyki tego typu są wielkim zagrożeniem dla niczego nie świadomego człowieka. Zdolność poznania człowieka, jego zamiarów oraz jego przyszłości za pomocą magii nie pochodzi od Pana Boga. Człowiek nie ma takich zdolności. Zdolność taka może wynikać jedynie z pychy, ze stawiania siebie na równi z Panem Bogiem. Taka pycha może pochodzić tylko od szatana, który chciał dorównać Bogu swoją mądrością.

Tarot (nie)prawdę Ci powie...

Moje życie składało się z kart.
      "Ktoś" od lat pomagał mi rozwijać
      talent wróżbiarski.
      Zły zaczął się stopniowo
      ujawniać w moim życiu.
      W końcu podjęłam próbę
      wyzwolenia.

Zajmowałam się tarotem marsylijskim, jednym z najcięższych, jeśli chodzi o magiczne (demoniczne) możliwości. Nawet teraz przechodzą mnie ciarki, kiedy do tego wracam...
      Karty były moim życiem ...

Pełny tekst:
      www.adonai.pl/zagrozenia/?id=99

Tylko Jezus naszym Panem!!!
    • matyldka19 Re: dobra wróżka Warszawa? 22.10.14, 12:28
      mogę polecić wam wróżkę sarę,korzytsałam z wróżb i bardzo wiele się sprawdziło,rytuały rónież wykonuje.podaję wam adres do niej : kobietamag@interia.pl
    • slodziuniazycia Re: dobra wróżka Warszawa? 14.11.14, 12:48
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, bardzo wiele wróżb sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
      • kamikaze2 Re: nieprawda 14.11.14, 12:52
        tylko,ze ja i pare osob z otoczenia nacielismy sie na te opinie,ktore piszesz sama o sobie,kobieta mag czyli sara to zadna wrozka,raczej jakas sezonowa gwiazdka
    • slodziusiaisia Re: dobra wróżka Warszawa? 17.11.14, 12:29
      mogę wam polecic dobrą wróżkę,mi ostatnio jakieś 2-3 tygodnie temu sara przepowiadała i muszę przyznać,że dużo się mi już sprawdziło, wykonuje też rytuały jakbyście chcieli się z nią skontaktować to adres email do niej to : kobietamag@interia.pl ,sporo wam moze pomóc ;)
    • 25urszula Re: dobra wróżka Warszawa? 25.11.14, 12:26
      Jakiś czas temu byłam u Pani Arievik. Oczyszczała mi branzoletkę,za pomocą której mój były chłopak miał zamiar uzależnić mnie od siebie( na branzoletkę był rzucony urok).Po kilku tygodniach znów ją odwiedziłam. Podczsas wróżby Pani Arievik zobaczyła w kartach nadchodzącą nową miłość, ale ja jej nie bardzo uwierzyłam. A wczoraj zauważyłam że zainteresował się mną bardzo ciekawy mężczyzna :)... Więc teraz mam zamiar znów ją odwiedzić. Bo chyba zlekcewarzyłam tę wskazuwkę. Nie chcę przegapić nowej miłości :). Mam nadzieję usłyszeć dobrą wróżbę. Tym bardziej że mamy "Andrzejki" :)
    • 3mela Re: dobra wróżka Warszawa? 27.11.14, 23:18
      Ja polecam Dafne..sprawdza sie w 100%
      telefon +48 570-078-343
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka