c_marry 30.06.08, 21:22 Ponawiam prośbę o namiary do wróżki Danuty z Poznania (os. zwycięstwa). Mój mail to: c_marry@gazeta.pl Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariettaetta Re: ponawiam prośbę 24.07.14, 16:47 kilka miesięcy temu korzystałam z usług wróżki sary, wiele spraw się potwierdziło, nie ściemnia i czasem pisze nawet nie najmilsze fakty, natomiast dzięki niej wiele udało mi się zmienić na korzyśc, zostawiam Ci do niej adres : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
slodziuniazycia Re: ponawiam prośbę 14.11.14, 12:54 mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
blackcat_44 Re: ponawiam prośbę 06.07.16, 00:13 E... byłam u Sahariny, Andagmary i jeszcze jednej, ale te wymyślne imiona wcale nie pomagały, kase straciłam i tyle. Okazuje się, że nie trzeba duzo płacic, żeby miec dobra poradę. Z rozżalenia zaryzykowałam przez internet u Donaty, no i nie żałuję. Polecam ją, namiary do niej: Facebook:TAROT dla ciebie, wróżby Donaty Blog:tarotwrozby.blogspot.com hej! Odpowiedz Link
jagodkajasniutka17 Re: ponawiam prośbę 13.07.23, 23:36 Byłam na zakręcie życiowym ,nie wiedziałam co zrobić, nagle wszystko mi się posypało,wcześniej nie wierzyłam w takie usługi ale spróbowałam i bardzo trafna decyzja, skorzystałam z pomocy wróżki online- Sary, nakreśliła mi obecną sytuację bez zbędnych pytań, wszystko opisała celnie w punkt i po 2 miesiącach duża część wróżby zaczęła się już wypełniać, email do niej, - kobietamag@interia.pl ,gorąco polecam,bardzo wiele mi pomogła Odpowiedz Link