ines10 29.01.07, 17:15 Zwracam się z pytaniem gdzie nie drogo urządzić chrzciny-na ok.20 osób. Mieszkam na Zachodzie,zastanawiam się nad lokalem 'Pod kastanami" lub Trzy Dęby-czy ktoś robił, ewentualnie może coś innego polecić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwy_wiesniak Re: Gdzie chrzciny??????? 29.01.07, 19:27 Trzy Dęby polecam generalnie jako lokal - choć ja tam miałem większą imprezę (czyt. wesele) ;) Dobre doświadczenia mam też z barem pani Pogonowskiej (na obuwiu). Salka na górze powinna pomieścić te 20 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzfromchelm Re: Gdzie chrzciny??????? 09.02.07, 08:22 Witam ja polecę praktycznie - jako, że mieszkasz na Zachodzie to polecam lokal, który jest blisko - nie pamiętam nazwy, ale byłem tam na takim małym przyjęciu. Lokal na wyjezdzie z Chełma do Rejowca, na przeciw wjazdu do ogródków działkowych Kumowej Doliny. Na 100% trafisz! Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_wiesniak Re: Gdzie chrzciny??????? 09.02.07, 10:17 "Baba Jaga" się to nazywa ;) Nie wiem, czy taka jest oficjalna nazwa, ale pod taką funkcjonował ten lokal "od zawsze". Jak byłem mały (15-20 lat temu) to tam była mordownia zwykła. Rozumiem, że się zmieniło? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rgar Re: Gdzie chrzciny??????? 09.02.07, 11:16 Ten lokal nazywa się(oficjalnie) "Ustroń". 15-20 lat temu, to faktycznie mogła być "mordownia" (nie potwierdzę, bo w Chełmie tak długo nie mieszkam) ale teraz jest to naprawdę fajny lokal, ładny wystrój, dobre (naprawdę:)) jedzenie. Latem śmiało chodzimy tam ze znajomymi (oczywiście z dziećmi, jest niewielki plac zabaw-huśtawka, piaskownica). Wiem, że "robią" tam wesela, przyjęcia komunijne i z okazji chrzcin. Wg. mnie naprawdę warto się zastanowić nad tym lokalem-tym bardziej, że z Zachodu niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
pafelek80 Re: Gdzie chrzciny??????? 09.02.07, 13:41 Potwierdzam - jedzenie w lokalu na prawde dobre i zroznicowane. Na czas uroczystosci mozna zamknac furtke wejsciowa i dzieci nie wybiegna na ulice. Wlascicielka bardzo sympatyczna i pomocna w organizacji imprezy. Moj znajomy mial tam male wesele i bylo na prawde sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_wiesniak Re: Gdzie chrzciny??????? 09.02.07, 15:34 O! i to właśnie potwierdza, że w Chełmie też czasem coś się zmienia na lepsze ;) To tak w nawiązaniu do pesymistycznego wątku, który się ostatnio pojawił ;) pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
mnien Re: Gdzie chrzciny??????? 10.02.07, 22:16 "Pod kasztanami" to idealne miejsce, ... w 1985 roku miałem tam przyjęcie weselne, P O L E C A M wraz z małżonką. Odpowiedz Link Zgłoś
aaapap Re: Gdzie chrzciny??????? 10.02.07, 22:30 Na swoim weselu bawiłem się tam (Pod Kasztanami)18 lipca 1986. Cieszę sie ,nic się tam nie zminiło. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian99 Re: Gdzie chrzciny??????? 26.06.19, 10:21 Koniecznie trzeba spróbować, bo jedzenie jest wyśmienite, miejsce nadaje się na wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe . Polecam. chrzcinyikomunie.pl/obiekt/restauracja-toscania/ Odpowiedz Link Zgłoś