Dodaj do ulubionych

Białko w moczu

08.11.06, 10:55
Czy ktoś może z forumowiczów miał taką przypadłość? U mnie lekarze nic nie
stwierdzili, budowa narządów w porządku, jeden lekarz powiedział, że
widocznie taka już moja uroda. Dlatego szukam obecnie kolejnego nefrologa,
który być może będzie w stanie określić, skąd to białko się bierze.
Obserwuj wątek
    • szczurmeks Re: Białko w moczu 05.12.06, 18:05
      Ja też uważałem, ze taka moja uroda. Do czasu. Nie chcę straszyć, dbaj o siebie
      i jeśli masz możliwość przyjechania do Wrocławia to polecam
      www.lekarz.com/nefron/
    • agulka1 Re: Białko w moczu 06.12.06, 11:30
      taaa u mojego męza całe zycie wpierali że to taka jego uroda.
      pewnego dnia wyszło szydło z worka.
      białko samo w sobie niszczy nerki i tak z powietrza sie nie bierze.
      radzę poszukac dobrego nefrologa.
      czy biopsja itp były wykonywane??
      od kiedy jest to białko
    • zofka1983 Re: Białko w moczu 03.01.07, 13:36
      Witam serdecznie! Ten lekarz co Ci powiedział że widocznie jest taka juz Twoja
      uroda to jakis nie znający sie. Ile tego masz białka i jak długo sie utrzymuje?
      ja juz choruje od 13 lat. poszukaj dobrego nefrologa który zrobi podstawowe
      wyniki i nie tylko. a sa moze inne objawy?
      • elios1 Re: Białko w moczu 21.01.07, 00:44
        taaaaaaaa ... mi tez tak mowili. A potem sie okazalo, ze choruje na przewlekle odmiedniczkowe zapalenie nerek. Nie sluchaj pierwszego lepszego lekarza, lepiej zrob wtedy badania na wlasna reke. Jesli bialko wystepuje w skapych ilosciach, ale przez dlogi juz czas moze to wskazywac, wlasnie na przewlekly juz niestety stan zaplany, ktorego nie wyleczysz a tylko przytlumisz. Jesli bialka jest dozo, konieczna jest jak najszybsza wizyta u lekarza.
    • baska121 Re: Białko w moczu 21.01.07, 12:18
      U mojej 6 letniej corki ciagle pokazywalo sie bialko ale byly tez krwinki
      czerwone .Wykluczono nerczyce .Miala przewlekle zapalenie pecherza .Stosowala
      biseptol ze 3 tyg. i pila sok zurawinowy ,ktory bardzo polecam .oprocz tego
      kapiele w nadmanganianie potasu .Jezeli stosuje sie to ale sumiennie to napewno
      przejdzie .poza tym wazne jest dobre odzywianie .Corka jest niejadkiem wiec
      musialam co godzine podawac male ilosci ale pozywne .
    • iwonal_2006 Re: Białko w moczu 27.01.07, 00:48
      agathonia szukaj nefrologa z nerkami to nie żarty..jak robilam badania moczu to
      zawsze mialam slad..mowili tez ze to taka uroda...dopiero w ciazy bialko w
      moczu bylo wieksze potem badania i sie okazalo ze mam zwloknienie klebuszkow
      nerkowych..polecam ci klinike w katowicach...tam sa naprawde dobrzy lekarze...
      • qumak Re: Białko w moczu 22.02.07, 10:09
        tez mialem kiedys bialko w moczu. Bylo to spowodowane uszkodzeniem nerek
        wyniklym z niedoleczenia grypy. Skonczylo sie to dializami a teraz jestem po
        przeszczepie nerki. Radze znalezc dobrego nefrologa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka