Dodaj do ulubionych

Lato i SEX w duzym i malym miescie ;)

19.06.16, 19:31
oraz na wsi, oczywiscie...wink ale seks, to nie tylko przyjemnosc, a (zaleznie od zyciowej sytuacji) odpowiedzialnosc, burzliwe emocje, blokady, kompleksy, niespodzianki i tak dalej ..

Temat jest bardzo intymny, wiec dla kazdej chetnej osoby, ktora bedzie czegos ciekawa, wyciagne karte z talii erotycznej - bez koniecznosci podawania na Forumku pytania...smile

Warunkiem jest
, by pytanie bylo na sprawe, ktora nas szczerze interesuje..oraz by nie dotyczylo tak zwanej osoby trzeciej (np. jaki seks ma moj eks?), a o kwestie zwiazana w jakims tam zakresie z naszymi sprawami erotycznymi..wink

Zapraszam smile
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 19:40
      Apre no nie moge! Losuj mi prosze... smile porozkminiamy
    • tabularasa22 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 19:42
      Ja chcę ja! Pytania nie podam , ale mam je w głowie i poproszę smile
      Miło cię widzieć Apre
    • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:00
      Mmmm, juz mam dwie chetne - robi sie pikantnie..wink

To jak Rozsypana, masz jakies pytanie na mysli..? Nie musisz podawac, jak jest opisane w poscie 1, ale rozumiem, ze bedziesz pamietala na jaka kwestie wyciagne..? bo Tabula ma juz tylko jedno (pytanie) w glowie...wink

i jaka talie sobie Panie zycza - tu mozna wybierac, przebierac, rozbierac..wink

Tarot of sexual magic, czy Decamerone Tarot, czy obie talie milosnie polaczone..? Taka u mnie tarotowa Kamasutra tez jest mozliwa.. Co kto lubi, czego komu potrzeba smile
      • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:05
        Nie moge sie zdecydowac na talie... pierwsza mysl Decamerone ale Tarot of sexual magic kusi rownie mocno. Apre talie wybierz Ty a ja mam pytanie w pamieci smile
        • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:07
          Wyobrazam to sobie mega kusicielsko letnio... mmmm cudnie...
      • tabularasa22 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:14
        a co tam, Decameron big_grin
        zaszaleję tongue_out
    • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:16
      To jak Rozsypana - pierwsza Twoja mysl, wybieram talie ja, czy pomieszac obie..?

Nie daje gwarancji na temperature karty - jak bedzie chlodna, to sie bedzie trzeba "pogimnastykowac", zeby sie rozgrzac...a jak bedzie bardzo goraca, to moge wyslac w komplecie gasnice, lub foremki do lodu..wink O 22-giej beda tu juz Wasze karty, na dobranoc..smile
    • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:25
      Wybierz Ty bo inaczej moje niezdecydowanie mnie zabije smile sobie tez postaw bedzie sie dzialo
    • lilijova Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:35
      Jak seks to ja chce, ja ja ja!

Zapytałabym aprepope kiedy ci przestanie seksu brakować*, ale nie wolno o osoby trzecie to poproszę na moje życie seksualne do końca lipca. Talia wg uznania, ale byłabym wdzięczna za jakąś nieprzyzwoitą kartę. Bardzo nieprzyzwoitą.

*przepraszam, musiałam bo bym się udusiła ale więcej nie będę smile
      • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:52
        Na to pytanie, to Ci moge droga Lilijova odpowiedziec zaraz-teraz: seksu przestaje mi brakowac..tak z pol godziny po wielokrotnym orgazmie, z naciskiem na wielokrotny..ale ogolnie, to ja taki "erotoman-gawedziasz" - pogadac, to ja moge, nie mam z tym problemow, ale osobiscie i w realu, to wiesz, szalenstwa w ramach przyzwoitosci wink ale jak juz pytasz, to ja moge wylosowac karte na mnie - ale prosze o jasne o oficjalne sformulowanie pytania, zebym i ja odpowiedz kart zrozumiala - i mozna sie ze mnie oficjalnie posmiac, jak cos wink
        • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:56
          Ok to moje pytanie o Apre. Czy w tym sezonie bedziesz lwica czy milym kotkiem smile
        • lilijova Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 21:00
          Nie no, ja tylko dla siebie tak ogółem do końca lipca chciałam a pytanie o twój brak seksu było jedynie nawiązaniem do wypowiedzi pewnej niewiasty w skasowanym wątku (tak żeby jasna jasność była smile ). Ale...zastanawia mnie dlaczego dopiero pół godziny po? big_grin
          • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 21:04
            Bo pol godziny na odpoczynek nooo jakies przerwy trzeba robic!
            • lilijova Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 21:07
              No ale jej przestaje brakować dopiero pół godziny po...chyba, że się pogubiłam w rozumowaniu tongue_out
              • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 21:11
                Nie no chyba ja sie zakrecilam bo ja zrozumialam ze zaczyna brakowac z pol godziny po hahahahahahhaha
    • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:40
      Witaj Lilijova! Ty tez dostajesz czerwony dywan smile
      • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:42
        Wszystkie liczymy na goraca karte! Apre masz ciezki orzech do.zgryzienia tak wiec losuj... niech bedzie nam goraco, diabelsko, rozpustnie i mega letnio...
      • lilijova Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:44
        Dziękuję, ale mam nadzieję, że szpilek nie wymagacie bo zamierzam żyć długo wink
    • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:52
      Mozesz przebiec w trampkach! smile szpilki zachowajmy na inne okazje co nam Apre z rekawa wyciagnie!
    • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:54
      Dobrze, ze nie jestem facetem, bo by mi juz z ciezaru oczekiwan nawet nie drgnal wink
    • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 20:57
      Drgnal by drgnal i to jak!!
      • lilijova Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 21:04
        Popieram wink
    • aprepope Na pytanie Rrozsypanej80 19.06.16, 21:36
      O matko, robi sie goraco, moze sprobuje powrozyc topless wink a teraz juz calkiem powaznie...
      ...robie mine typu Poker Face...wink

Wylosuje Ci z talii Tarot od Sexual Magic, zobaczymy co sie pokaze na pytanie, ktore masz w glowie, droga pani swiezo upieczona Wlascicielko Forumka:

o rany Julek, takie rzeczy, przed 22-ga..czy to mi wypada opowiadac? a wiec moja Droga..jak najbardziej tak, i to jak, bedzie sie dzialo i obopolna rozkosz, jak cos, zaleznie od pytania: karta 4 bulawy z tej talii..a przeslanie karty jest takie:

"Zabawa (ale nie taka "w kotka i myszke", o nie..raczej "ostra jazda bez trzymanki"..)
      Porozumienie (nie mowa o intelektualnym..) sklada sie z zabawy i przyjemnosci, tak jak harmonia z radosci".

ja kiedys cos, moze dobrac, poglebic przekaz, czy inna ero-talia, to zapraszam..wink

• rrozsypana80 Re: Na pytanie Rrozsypanej80 19.06.16, 21:58
        Oł jeee oł jeee! smile smile moja droga az mi wszystko zadrzalo! Ta karta to idealna odpowiedz na moje pytanie. Inaczej byc nie moglo. Pytanie dotyczylo durnego pana i przyznam sie, ze mniej wiecej tak to wyglada prawie zawsze. Pociagnij jeszcze jedna na pytanie czy tym razem obedzie sie bez kontuzji hahaha
        • aprepope Re: Na pytanie Rrozsypanej80 19.06.16, 22:09
          a Ty sobie obejrzalas te karte..? jak na chustawce, to latwo o kontuzje wink
          • rrozsypana80 Re: Na pytanie Rrozsypanej80 19.06.16, 22:29
            Czekaj zaraz ja dokladnie obejrze... ale wiesz co.mysle? Przeciez on mi kolejnej kontuzji nie daruje. Nie dosc ze podcinam mu nogi w zyciu rowno i kopie po kostkach to jeszcze ogniste kontuzje ze mna.... hahahaha
    • aprepope Na pytanie Tabularasy22 19.06.16, 21:54
      a wiec talia Decamerone, a co sie bedziemy krygowac wink

Na pytanie, ktore znasz tylko Ty, ale jak cos, to mi podaj na mail`a (oczywiscie zartuje), ale losuje juz na powaznie..:

eee, no co Ty, nie rob sobie zartow, seks i Eremita..? a to moze przy malej lampce, jakiejs romantycznej swieczusi, tak zeby kobiece ksztalty jednak sie jakos odznaczaly..bo nie wiem, czy wiesz, ale masz apetyczne cialko, nie ma sie czego wstydzic - wedle opisu:

"Apetyczne cialo spowoduje zmieszanie u nawet najbardziej ascetycznego jegomoscia..Nie daj sie jednak przez hipokrytow i nieszczerych Panow nabierac. Oszustwo jest juz tuz tuz"..

Dojrzale wymin te kwestie powyzej wymieniona, a zaraz potem bedzie pewno jakas lepsza, na ktora chetnie po-ciag-ne, jak co wink

• rrozsypana80 Re: Na pytanie Tabularasy22 19.06.16, 22:01
        Oj pachnie ladnie apetyczne cialko! Tabula co Ty na to?
        • aprepope Re: Na pytanie Tabularasy22 19.06.16, 22:15
          to, ze Tabula ladnie pachnie, to czuc przez te wszystkie internetowe lacza smile
      • tabularasa22 Re: Na pytanie Tabularasy22 19.06.16, 22:24
        Ehhh, no czego ja się spodziewałam.... Jestem singlem więc jakichś widoków na ekscesy to nie mam póki co . Na moje pytanie to jasna odpowiedź.
        No chyba że, patrząc na kartę , powinnam zawiesić oko na jakimś samotniku, który na pierwszy rzut oka nie wygląda, ale chętnie obejrzy wink
        Na ciałko nie narzekam big_grin
        • lilijova Re: Na pytanie Tabularasy22 19.06.16, 22:29
          Gdzie oglądacie karty? Bo znalazłam pomieszanie z poplątaniem a chce popatrzeć tongue_out
          • tabularasa22 Re: Na pytanie Tabularasy22 19.06.16, 22:42
            ja ściągałam z chomikuj całe talie do oglądania. Decameron jest fajnie wyuzdany , zafunduję sobie jak się ten mój Eremita znajdzie , może na jakieś KF się załapiemy big_grin
            • lilijova Re: Na pytanie Tabularasy22 19.06.16, 23:24
              Ta karta też przykuła moja uwagę, ale cii big_grin
          • rrozsypana80 Re: Na pytanie Tabularasy22 19.06.16, 22:46
            Ja znalazlam na jakiejs ruskiej stronie na googlach
            • lilijova Re: Na pytanie Tabularasy22 19.06.16, 23:21
              A po kolei są? Bo ja znalazłam ale taka pomieszaną i ciężko się szuka konkretnej karty.
    • aprepope Dla Lilijovej :) 19.06.16, 22:07
      Na zycie erotyczne do konca lipca..konkret smile

a wiec, jak bedzie przyzwoita karta, to dociagne..:

eee, nie potrzeba smile Karta Swiat z talii Decamerone...Pan z tej karty bylby moze nie w Twoim guscie..ale widac, ze w tym akcie, to niczego nie brakuje...a to Przeslanie karty:

"Inteligencja i doswiadczenie lacza sie z prawami Universum. Cialo i duch rozwijaja sie razem. Nie szukaj daleko tego, co znajduje sie w Twoim bliskim otoczeniu"..

ja bym prosila w sierpniu o weryfikacje..ale z drugiej strony to juz zbyt intymne by bylo wink

Milego szczytowania..smile
      • rrozsypana80 Re: Dla Lilijovej :) 19.06.16, 22:09
        Hahahaha pieknie! Lilijova
      • lilijova Re: Dla Lilijovej :) 19.06.16, 22:25
        Zweryfikuję, nie bój żaby wink I lubię brodatych, może nie dokładnie pan z obrazka ale ogółem podoba mi się. Dziękuję! big_grin

PS
        Na czerwiec mam w uczuciowym świat, więc...no fajnie więc hehe
    • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 22:11
      Apre pociagnij jeszcze dla siebie jaka bedziesz w tym sezonie lwem czy lagodnym kociakiem.
      • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 19.06.16, 22:17
        Ja lagodnym kociakiem...lagodna lwica wink
    • aprepope Karta dla Apre;) 19.06.16, 22:30
      Na pytania, jakie mi zadajecie, to odpowiedz znam bez kart..ale wyciagne na siebie, a co wink

Jaki bedzie moj nastroj erotyczny w miesiacu lipcu:

2 bulaw - talia Tarot Magii Seksualnej - no co, bede go zaczepiac przy posilkach, a On mnie..zawsze jemy razem, przy jednym stole i zawsze to u nas tak wyglada..ale zacytuje sobie Przeslanie z karty:

"Delikatne wzajemne dotykanie. Dzielenie posilkow, kazdy kes dzielic, by sie zespolic z druga osoba, a nie tracic przy tym siebie samego."

Kolorowych snow grzeczne Dzieci wink
      • rrozsypana80 Re: Karta dla Apre;) 19.06.16, 22:48
        Ale fajna Ci ta karta padla... te posilki maja chyba nieco inny wydzwiek takie dwa w jednym no wiesz truskawki itd...
      • tabularasa22 Re: Karta dla Apre;) 19.06.16, 23:00
        Omg Apre, od razu mam przed oczami scenę z Gorzkich Godów , jest tam takie śniadanie tongue_out bombowa scena !
      • lilijova Re: Karta dla Apre;) 19.06.16, 23:25
        Szalenie mi się podoba, że te karty są takie dosłowne i mam teraz taaaaakie oczekiwania wobec mojej wink
    • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 09:41
      Lilijova, oczekiwania to dobre dla Ksiezniczki z wiezy wink W tej bajce, to trzeba dzialac! smile

Ta porada kart, ze cos mamy blisko, cos mi przypomniala - kiedys mnie pewien facet zapytal, czemu kobiety tak czesto patrza gdzies tam, w sina dal, jak obok jest facet, nie zawsze zauwazany...
      Musze o tym kiedys stworzyc watek - wlaczenie antenki na faceta, co jest blisko tak wink
      • lilijova Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 20:48
        No teraz cały czas rozkminiam o kogo może chodzić big_grin

Ja półstarej szkoły, facet musi zrobić pierwszy krok, ale jak już zrobi to...tongue_out
        • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 21:09
          Az strach się bac.... ale kurcze facet musi zrobic pierwszy krok bo kto.to widzial zeby pulapka gonila mysz
          • lilijova Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 21:27
            Święte słowa!
    • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 11:13
      Przyznam Dziewczyny, ze dalyscie mi swoimi komentarzami do myslenia..wink Ja sie przyznam oficjalnie (czytaja nas ludzie z wypiekami na policzkach?), ze na stole, to nigdy...kiedys probowalam, ale mam chyba za delikatna skorke i mi bylo przez blat niewygodnie wink ale to bylo jakies 20 kilo temu..smile a teraz, po latach, to nie wiem..mamy w naszej mini-jadalni stol, w miare solidny, ale debowy, to on nie jest...oj szkoda by bylo jednak tego stolu wink ale cos tam sie da zrobic - truskawek nie z mrozonki, to w tym roku jeszcze nie jedlismy..bedzie trzeba "zainwestowac" te ciezkie 7 euro za kilogram..no co sie nie robi dla Milosci wink zeby to chociaz slodkie bylo i zjadliwe...bez bitej smietany sie moze nie obejsc...kupie light wink
      • tabularasa22 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 11:21
        ee tam zaraz, stare słowiańskie mleczko wystarczy big_grin
        www.youtube.com/watch?v=7n1borJbfic
        od 1:05 tongue_out
    • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 11:25
      Witamy kolezanke Bladamery - bufet u nas jeszcze skromny, ale pikantny...wink Dopiero sie rozkrecamy, ale poczatek mielismy wczoraj bardzo obiecujacy....mozna sie czestowac smile
    • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 11:32
      O jejku, Tabularaso...jak wroce do domu, to obejrze to jeszcze raz i trzy wink
    • bladamery Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 12:00
      No to jak to tam będzie z tym seksem do końca wakacji, ogniście, czy dalej mam oglądać zgliszcza? Dzięks!
      • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 12:49
        Usiade poznym wieczorem do moim ero-kart...ktora z talii bardziej Cie interesuje, Bladamery:
        Tarot Magii Seksualnej, czy Decamerone?
        Zyczysz sobie wylosowanie karty i podanie 2-3 zdan Przeslania..czy mam poswiecic Ci wiecej czasu?
        Druga opcja dostepna po otwarciu na Forumku nowego tematu - cos, co Ciebie osobiscie ciekawi, interesuje (jakas konkretna karta, jakis temat tarotowy, lub ogolnie magiczny) - jestesmy raczkujace Forum - potrzebujemy wsparcia..smile

Mozna oczywiscie pozostac przy wersji "basic", jesli nie chcesz "premium"...wink
        Nie daje gwarancji na wysoka temperature kart, ale moge zaproponowac karte-rade, jak cos..smile

Kusze? No sie staram...smile a nasze ewentualne wpisy pod tematem, ktory Cie moze interesuje..jak nie zyskasz jakos specjalnie, to chyba jednak nie stracisz...smile
        • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 16:25
          Kusicielko Ty... Apre hahaaha
          • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 16:25
            Bladamery nie bedziesz zalowala wierz mi spojrz jakie tu karty sie sypia
            • bladamery Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 16:37
              Yes,yes, yes! Decamerone, please
              • rrozsypana80 Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 16:43
                Apre to jak dzis rozkladasz topless? W ogole to moze zrobimy sobie cyklicznie takie watki. Raz na kwartal powiedzmy?
    • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 16:46
      alez oczywiscie - jestem za!!! smile ja nie zamierzam odpuscic tematu tuz po wakacjach...wink
    • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 16:55
      ale zimowa pora, to mam nadzieje, ze nie bedzie kart zapowiadajacych "cos tam" na lonie natury, zeby sie Wam "cos tam" przy okazji nie przeziebilo...wink

Zdrowie przede wszystkim - no chyba, ze w ramach hartowania organizmu, ale to trzeba wtedy regularnie, a nie z doskoku wink

Kazdy ma prawo do orgazmu, ale szczegolnie Kobiety..bo kobiecy orgazm jest cenny niezwykle wink
    • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 17:07
      To jak z nami bedzie, Bladamery...wink Basic, czy premium? smile
      • bladamery Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 19:12
        Premium kusi, ale nie mam weny na produkcję nowych wątkow tongue_out

wątków "z czapy" staram się nie produkować smile

Chyba, ze dasz mi odroczonby termin big_grin
        • aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 20.06.16, 19:36
          na odroczonym terminie z Toba sie juz kiedys przejechalam - zrobie Ci wersje Basic Plus wink
          • bladamery Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 21.06.16, 13:10
            Bo ja gapcia jestem, i jak już wspomniałam powyżej mało systematyczna i zapominalska na dodatek ,więc biorę na klatę swoje ujmy i doceniam Basic Plus
    • aprepope Dla Bladamery 20.06.16, 22:22
      Pytanie o seks i na czas do konca wakacji, talia Decamerone, pozycje proste, a wyszlo tak:

Lipiec: Krolowa monet

Sierpien: Krolowa kielichow

Fajnie - o ile w lipcu wazniejsze bedzie miec i jako-tako kontrolowac zyciowa sytuacje (kasa, duma), a ewentualni potencjalni partnerzy seksualni, nie beda przez Ciebie realnie brani pod uwage, bo beda zbyt nisko w zyciowej hierarchii, zwyczajnie..za biedni, a ktos godny Ciebie w tym okresie bedzie mogl glownie tylko popatrzec na cycuszki, ale prawdziwej erotycznej satysfakcji, to tu dla Ciebie nie widze, ale za to juz blizej sierpnia, lub w sierpniu wybierzesz (mysle calkiem swiadomie) przyjemnosc seksualna, ale oparta na zdrowych, pozytywnych uczuciach - dostaniesz przyjemnosc, ale i Ty bedziesz sie cieszyla, ze mozesz dac przyjemnosc partnerowi seksualnemu..wedle tych kart z takiej pani zainteresowanej glownie materia (nie mowie, ze to zle..ale to w robocie, we wspolpracy biznesowej, ukladach zyciowych, lub przy podpisywaniu intercyzy, a nie, jak potrzeba Ci seksu..uczucia..wzajemnosci..oddania..), przeistoczysz sie w kochajaca i kochana partnerke - czy na krotko, czy na dluzej ta milosc nie platoniczna, to nie sprawdzam..ale przynajmniej u mnie te karty pokazuja bardzo ladnie - transformacje z Krolowej monet w Krolowa kielichow - wiesz, moze bedzie bidniej w tej scenerii z tym ewentulnym kochankiem...ale bedziecie mieli rzeczy, ktorych za pieniadze nikt nie kupi, wiec nie ma co o tym myslec, jak o stracie, bo to by byla dopiero strata wink Polecam obejrzec sobie w necie obie karty - pierwsza pokazuje kobiete, ktora obejmuje sakiewke z monetami, a te monety i tak jej umykaja...a druga jest w pozycji 69 i jest wyraznie bardzo zadowolona z pelnej erekcji partnera - byc moze to nie taka norma w Twoim zyciu seksualnym, jesli obecnie prowadzisz, a patrzac po 1. karcie, to chyba sa wazniejsze zmartnienia, lub kwestie w Twoim zyciu obecnie, ale pojdzie to przez wakacje pod wzgledem seksualnym w calkiem inny styl, a Krolowa to bedziesz nadal (sama dla siebie, chocby), tak czy tak...nie ma tu faktycznej straty, a zysk w postaci radosci z kontaktu z partnerem - o ile zmienisz sposob myslenia, a przeciez nie musisz. Przyjemnosci zycze! smile
      • rrozsypana80 Re: Dla Bladamery 20.06.16, 22:27
        No pieknie i 69 sie pokazalo.... oj goracy sierpien
        • aprepope Re: Dla Bladamery 20.06.16, 22:34
          69 i piekna erekcja, ktora mozna wykorzystac jeszcze w inny sposob..smile
      • bladamery Re: Dla Bladamery 21.06.16, 13:16
        Jesuu, kobieto! Nawet nie wiesz jak mi poprawiłaś humor!

W depci jestem lekkiej, myślałam, że mnie mieczami chlaśniesz, a tu 2 takie piękne damy!

Super napisane, brzmi obiecująco, pozytywnie mnie to nastroiło. Świetnie!

Gdybym mogła, to bym uścisnęła jakąś część Twego ciała smile

Idę zobaczyć jak wyglądają te karty smile))) Dziękuję mocno!
        • bladamery Re: Dla Bladamery 21.06.16, 13:37
          Fajna talia smile Muszę sobie kiedyś lajsnąć smile
          • bladamery Re: Dla Bladamery 01.09.16, 13:09
            Weryfka:

Tak. To były 2 królewskie miesiące! Byłam krolową, dbano o mnie, spędzałam cudownie czas w fantastycznych miejscach w iście królewskich warunkach.

Sierpień był bardziej pucharowy faktycznie, niż denarowy. Niestety w połowie miesiąca musiałam rozdzielić się z królem i pozostało nam tylko wzdychanie do siebie przez telefon. smile

Dziękuję
            • aprepope Re: Dla Bladamery 01.09.16, 13:19
              Ciesze sie, ze te 2 miesiace, to nie bylo jak to ujelas w pytaniu "ogladanie zgliszcz" wink
              Dziekuje za weryfikacje, powodzenia!
            • rrozsypana80 Re: Dla Bladamery 01.09.16, 14:12
              O Maryska gdzies Ty sie podziewala co?
              • aprepope Re: Dla Bladamery 01.09.16, 14:30
                Tam, gdzie Lilijova - w swojej Krainie, z ktorej sie wychylaly tylko w poszukiwaniu forumowych jeleni..smile
                Mam nadzieje, ze rowniez forumowe swiaty sie zmienia i bedzie coraz trudniej o tych jeleni...chociaz wink
                Jakby ktos cos forumowo-tarotowego od Nich potrzebowal, to je niemal automatycznie "glowa boli"...smile
                • rrozsypana80 Re: Dla Bladamery 01.09.16, 14:47
                  Apre pochopnie osadzasz. Wiesz no wakacje byly. Nie przesadzajmy z tymi jeleniami. Zobaczysz jesienne wieczory zaczna sprzyjac forumkom
                  • aprepope Re: Dla Bladamery 01.09.16, 16:40
                    Ja znam Mery jeszcze z ABC i to nie tylko w wakacje....tak jest i tyle - po co do tego dorabiac jakas ideologie, jak jej nie ma? Wpadanie po pocieszenie, wrozbe, interpretacje i tyle widzieli smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka