12.07.16, 11:24
W sumie konkretne pytanie mam, ale zostawiam taki ogólny tytuł, bo zawsze można dopisać inne ciekawostki na temat karty smile

Zawsze ósemka mieczy kojarzyła mi się z odcięciem w sferach kontaktu. Ostatnio jednak zmieniam chyba powoli zdanie. Np. urwał mi się kontakt z pewna osobą, trochę skomplikowana sytuacja. Niby chciałam się odezwać pierwsza, ale podchodziłam do tego jak do jeża. Zapytałam dla dodania otuchy czy ta osoba też o mnie myśli, tęskni i wypadło 8 mieczy. Przyznam, że zrobiło mi się trochę przykro i nie zrobiłam nic. A tu dwa dni później telefon od niej i to bardzo miły.
Obserwuj wątek
    • tabularasa22 Re: 8 mieczy 12.07.16, 11:55
      a nie jest to przypadkiem karta na kontakty internetowe ? Wymianę li tylko myśli, bo ani nei widać, ani się nie ruszamy sprzed kompa big_grin
      tak i gdzieś wpadł w oczy opis że 8 Mi to internet
      więc może chodzi o taki kontakt - nic nie widzę , siedzę sobie wygodnie ale prześlę parę słów przez kabelki ?
      • lilijova Re: 8 mieczy 12.07.16, 11:58
        8 mieczy mi się z żadnym nie kojarzyło, ale muszę dobrze ruszyć mózgownicą jak te 8 mieczy się kontaktowo przedstawiały, bo może coś w tym być smile
        • rrozsypana80 Re: 8 mieczy 13.07.16, 09:07
          8 to symbol nieskonczonosci i moim skromnym zdaniem braku kontaktu nie oznacza. Raczej, ze co by sie nie dzialo kontakt sie nie urwie
          • lilijova Re: 8 mieczy 13.07.16, 12:23
            No masz rację, ale jednak wychowałam się RW i jednak ta ósemka nijak mi się z kontaktem nie kojarzyła. No i wcześniej nie przypominam sobie, żeby mi go pokazywała. Ale wszystko się zmienia a człowiek uczy się cały czas smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka