aprepope 12.07.16, 19:04 Dla kazdej osoby chetnej wyciagne Przeslanie - nie bede ich samodzielnie interpretowac, a podam Przeslanie wypisane na karcie Mozna zdac sie na mnie, lub podac, ktora karta - bede liczyc od gory. Oczywiscie za kazdym razem starannie tasuje karty z Przeslaniami.. Zapraszam kazdego, do 17 lipca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aprepope TALIE! 12.07.16, 19:09 Zapomnialam - do wyboru dwie talie: "Opiekuncze karty - karty inspiracji" Cheryl Richardson lub "Dar od Aniolow - karty misji zyciowej" Doreen Virtue Odpowiedz Link
free.hugs Re: DLA KAZDEGO - Przeslanie na 2. polowe lipca! 12.07.16, 19:32 To ja poproszę opiekuńczą, sama wylosuj, może mi coś pomoże Odpowiedz Link
aprepope Dla Free.hugs :) 12.07.16, 19:51 Moja Droga - super, bo to jest bardzo przyjemny sport, przy ktorym nie potrzeba zaraz inwestowac w drogi sprzet, niezaleznie od pogody go mozna uprawiac i nie potrzeba nawet partnera, a jeszcze latem i przed planowanym wyjsciem (zakup sukni i tak dalej..), to swietne Przeslanie, bo: Taniec "Pokaz wszystkim, co potrafisz. Dziel sie swymi talentami i zdolnosciami ze swiatem." i to nie musi sie tyczyc tylko tanca.. a wiec i nam bedzie milo, jesli od czasu do czasu sie i z nami podzielisz swymi talentami i zdolnosciami, a juz ze swiatem ogolnie, to Ci nakazuje Odpowiedz Link
free.hugs Re: Dla Free.hugs :) 12.07.16, 20:08 Dziękuję Apre Ha, jak się od niedawna wciągnęłam w zumbę, to pomyślałam sobie że kiedyś ja będę takie zajęcia prowadzić, kto wie może tak się stanie! Jak chcesz kartę w podzięce, to służę. Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Free.hugs :) 12.07.16, 20:14 Powaznie? To super!!! To bardzo sie ciesze i widac, ze masz talent! Buziaczki dla Buziaczka zumbowego ja chetnie - prosze karte na 2. polowe lipca, ale jak cos, to bez pospiechu..jeszcze jest czas Odpowiedz Link
free.hugs Re: Dla Free.hugs :) 13.07.16, 09:27 Talentu nie mam za bardzo ale lubię sobie cele stawiać cieplutka karta bedzie wieczorkiem Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Free.hugs :) 13.07.16, 11:04 Jak jest ambicja, to czasem wazniejsze, niz wielki talent, ktory czasem latwo zmarnowac. Jak ta cieplutka karta bedzie ewentualnie z tych zimniutkich, to tez biore Odpowiedz Link
free.hugs Re: Dla Free.hugs :) 13.07.16, 16:31 6 pucharów - myślę że całkiem cieplutka! Będziesz wracać myślami (lub ciałem) do miejsc lub osób z dzieciństwa. Będziesz wspominać, marzyć i nostalgicznie wzdychać do starych, dobrych czasów... Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Free.hugs :) 13.07.16, 18:11 Ooo, niezwykle fajna i cieplutka karta - dziekuje Ci bardzo Free - caluski Odpowiedz Link
free.hugs Re: Dla Free.hugs :) 31.07.16, 11:18 A więc owszem potańczyłam sobie trochę w tej drugiej połowie lipca, mam nadzieję że widzowie byli ukontentowani Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Free.hugs :) 31.07.16, 12:53 Na bank! I jak do tego Tobie taniec sprawial przyjemnosc, a nie kazdemu przeciez sprawia, to juz pelen sukces Odpowiedz Link
ewik1976 Re: DLA KAZDEGO - Przeslanie na 2. polowe lipca! 12.07.16, 20:14 Ja również mogę na dzień dobry poprosić? Z talii "Dar od Aniołów" I zdaję się na Ciebie Odpowiedz Link
lilijova Re: DLA KAZDEGO - Przeslanie na 2. polowe lipca! 12.07.16, 20:15 Ja standardowo, jak dają to biorę! Dla mnie jak dla trzęsącej pupą free, tzn ta sama talia Odpowiedz Link
aprepope Dla Lilijova :) 12.07.16, 20:51 ale wiesz, jak Tobie tez wyciagne Przeslanie o tancu, to wiesz..zumba we dwie, to pewno marzenie senne niejednego faceta juz tasuje i losuje..: Uplyw czasu "Tak zaplanuj czas, abys miala chwile tylko dla siebie. Zaglugujesz na wlasne zycie." a jak w tych chwilach tylko dla Ciebie bedzie jakas chwilka dla nas, to my oczywiscie postaramy sie, zeby nie bylo nudno.. Odpowiedz Link
lilijova Re: Dla Lilijova :) 12.07.16, 20:58 Też trafione, tylko mi się nie podoba Tzn czasu dla siebie mam teraz po uszy i nie wiem co ze sobą zrobić... Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Lilijova :) 12.07.16, 21:05 ale czy to jest czas tylko dla Ciebie, czy tylko czas? zrob z niego uzytek, by znaczyl zycie, tylko Twoje, osobiste, bo na to zaslugujesz...czas uplywa bardzo szybko - powazne zyciowe Przeslanie. Nie wiem, czy blog, to "zycie osobiste", czy tylko pisanie o zyciu...ja nie polecam bloga, a przynajmniej nie na takiej zasadzie, ze zabierze Ci niemal caly wolny czas. na karcie jest mala dziewczynka - moze to ma tez jakies znaczenie.. Odpowiedz Link
lilijova Re: Dla Lilijova :) 12.07.16, 22:24 No dla mnie i czas, nie wiem, ja go nie chcę. Tzn niby jest ale z ta złamaną nogą to tragedia, wyjście do sklepu po zakupy to jak godzina z Chodakowską. Nie wiem co ze sobą robić i wkurza mnie uzależnienie od innych gdybym chciała się ruszyć z domu dalej Odpowiedz Link
aprepope Dla Ewik1976 :) 12.07.16, 20:41 alez oczywiscie.. no ciut egoistycznie wyciagnelam - chyba tez tak pod Forumka..przepraszam Wiesz, jak ja lubie Twoje pisanie, wiec: Autor "Masz w sobie ksiazke, ktora bardzo chce zostac stworzona. Poswiec czas na napisanie jej." ze masz w sobie ksiazke, to wiadomo - jak cos, to ja poprosze egz. z autografem, oczywiscie! Odpowiedz Link
lilijova Re: Dla Ewik1976 :) 12.07.16, 20:44 Ale Ty masz rękę, założę się, że na żywo łapa jak Pudziana! Książka absolutnie nie, ale od dwóch dni poważnie rozważałam założenie bloga. Także chyba mam odpowiedź Odpowiedz Link
lilijova Re: Dla Ewik1976 :) 12.07.16, 20:45 Oj i znowu pokręciłam, teraz żeby się pani nie sugerowała Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Ewik1976 :) 12.07.16, 20:53 Twoje Przeslanie ma naglowek "dla Lilijovej" ale blog, to czemu nie - nawet tutaj.. Odpowiedz Link
ewik1976 Re: Dla Ewik1976 :) 12.07.16, 20:57 Apre, jak zwykle w samo sedno! Książka... Dzisiaj rozmawiałam o napisaniu jej. Choć rozważałam od dawna, to dziś temat wrócił i ... to może być moje rozwiązanie wielu skomplikowanych spraw. Oczywiście można też interpretować metaforycznie, ale tym razem bym tego nie czyniła. Dziękuję Jak się kopnę w dupę i tego dokonam, to egzemplarz z autografem obiecuję Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Ewik1976 :) 12.07.16, 21:08 Wcale mnie to nie dziwi, co piszesz, ze to dzis i nie tylko metafora...tylko sie dziwie ciagle, ze jeszcze sie za to nie wzielas.. Z autografem i dedykacja, oczywiscie Odpowiedz Link
aprepope Re: DLA KAZDEGO - Przeslanie na 2. polowe lipca! 12.07.16, 22:28 Tak mi przykro, Lili....no to co - zaplanuj jakos ten czas To moze Dar od Aniolow, dla inwalidy poza kolejnoscia? Odpowiedz Link
lilijova Re: DLA KAZDEGO - Przeslanie na 2. polowe lipca! 12.07.16, 22:30 Daj, tylko jak to druga noga do kompletu będzie to ja nie chcę Odpowiedz Link
aprepope Dodatkowe Przeslanie dla Lilijovej 12.07.16, 22:42 ale patrz - noge zlamalas i juz przywileje, korzysci Dar od Aniolow: Udrowiciel "Posiadasz duchowy dar uzdrawiania i pragnienie, by dzielic sie nim z innymi" czyli czas dzielony z nami przyczyni sie do tego, ze Tobie sie poprawi i nam.. na karcie mezczyzna w stroju, jak chirurg przy operacji - jakis facet bedzie Twoim uzdrowicielem w 2. polowie miesiaca? Jakby nie patrzec, to karta w temacie.... czyli stan jest chorobowy i trzeba sie uzdrawiac - jak zdrowy duch, to i cialo sie lepiej goi Odpowiedz Link
lilijova Re: Dodatkowe Przeslanie dla Lilijovej 12.07.16, 22:53 Jakiej operacji, nie strasz bo jest taka opcja. Chyba, że potem mi się ten chirurg oświadczy to się zgadzam Dziękuję! Odpowiedz Link
aprepope Re: Dodatkowe Przeslanie dla Lilijovej 12.07.16, 23:01 Bardzo przystojny chirurg, jak cos Jutro wstawie fotke karty, ale wez to prosze metaforycznie!!! Odpowiedz Link
lilijova Re: Dodatkowe Przeslanie dla Lilijovej 12.07.16, 23:06 To zależy jak przystojny jest Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: DLA KAZDEGO - Przeslanie na 2. polowe lipca! 13.07.16, 09:09 To moze z talii opiekunczej 19 ladnie poprosze Odpowiedz Link
aprepope Dla Rrozsypka80 :) 13.07.16, 11:18 juz sie robi - po innym losowaniu tasuje..tasuje..tasuje.. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18..i 19: to samo, co swego czasu wyciagnelam Ci na watku pocieszkowym.. Priorytety "Uswiadom sobie, co jest dla Ciebie najwazniejsze. Kiedy wiesz, co jest istotne, mowienie "nie", staje sie latwiejsze." a wiec Przeslanie powrocilo do Ciebie, jak bumerang.. Tlustym drukiem zaznaczylam tak, jak jest to na karcie Pozdrawiam i milej 2. polowy lipca - za kilka dni masz urlop, wiec fajnego Ci zycze Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Dla Rrozsypka80 :) 13.07.16, 11:26 Apre fenk ju :p po urlopie zaczne sobie uswiadamiac Odpowiedz Link
lilijova Re: Dla Rrozsypka80 :) 13.07.16, 12:25 Już jedno nie zaliczyłaś (No musiałam ) Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Dla Rrozsypka80 :) 13.07.16, 14:22 Mozliwe ze dzis zalicze kolejne "nie" :p Lili. A Ty :p lapiesz mnie za slowka Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Rrozsypka80 :) 13.07.16, 19:03 Lilijova, nie musialam sie narazac a mialam to samo skojarzenie...."nie nie nie" mialam Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Dla Rrozsypka80 :) 14.07.16, 09:11 Chyba sytuacja sie obrocila na tyle, ze nie mam nic do powiedzenia. Ani "nie" ani "tak". Splot zdarzen mnie zaskoczyl. No chyba, ze to "nie" powiem calkiem innej osobie niz mialam na mysli. Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Rrozsypka80 :) 14.07.16, 11:15 to Przeslanie na druga polowe lipca, wiec spoko, jeszcze jest czas poza tym to Przeslanie, a nie Wrozba wyciagnelam je juz wczesniej dla Ciebie, wiec pewno jakies znaczenie ma, moze ogolne.. jak bedziesz miala jakis konkretny problem, dylemat, to ktoras z nas pewno chetnie polozy Ci karty, lub pomoze w interpretacji - powodzenia! Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Dla Rrozsypka80 :) 31.07.16, 13:23 Hmmm... to uswiadamianie sobie mam w glowie caly czas. Mowienia "nie" w sumie w lipcu nie bylo Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Rrozsypka80 :) 31.07.16, 14:35 Przeslania, to nie Wrozby, Rozsypko - nie mowia co jest, czy co bedzie, a tylko doradzaja to, czy tamto. Mysle, ze w myslach musialas sobie nie raz w tym czasie powiedziec "nie". Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Rrozsypka80 :) 31.07.16, 14:39 zreszta to bylo Przeslanie o Priorytetach, a tych sie przeciez trzymalas..pozdrowionka Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Dla Rrozsypka80 :) 31.07.16, 14:58 Wiesz dla mnie tarot to w ogole dziala jak przeslanie... doradza. Mozna sie posluchac lub nie. To człowiek jest kowalem swojego losu w koncu a tarot nie wyrocznia lecz pewna mądrość Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Rrozsypka80 :) 31.07.16, 15:41 Z tym, ze Tarot juz informuje o ewentualnych konsekwencjach nie posluchania..a Przeslania nie. Odpowiedz Link
aprepope Dla Lilijovej ;) 13.07.16, 19:07 Twoj Uzdrowiciel..? Jak cos, to kliknij na fotke w celu powiekszenia..ale on i tak jest tu incognito Odpowiedz Link