Dodaj do ulubionych

Pilna pomoc potrzebna

16.02.17, 18:41
Czy mogę prosić o postawienie kart na " czy warto zmienić pracę" Dałam ogłoszenie tak sobie z nadzieją że może cosik z tego wyniknie a jak nie to nie. A tu ku mojemu zdziwieniu pani zadzwoniła. Nie zdążyłam jednak odebrać tel. To nic - oddzwonię do niej. Ale w zasadzie zaczęłam się zastanawiać czy warto- czy będzie lepsza i lepiej płatna. Ma pewno będzie bliżej i nie będę tyle czasu tracić na dojazdy. Poza tym gdyby była lepiej płatna to pracowałabym mniej godzin. Nie chcę jednak jak ten stryjek bo teraz mam wygodnie i komfortowo jednak niska stawka, daleko , zmiany i czasem też weekendy.
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Pilna pomoc potrzebna 16.02.17, 19:01
      Doni krolowa denarow, 8 mieczy, krol bulaw. Warto. Nabierzesz nowej energii i uda Ci sie wyjsc z zastoju/zasiedzenia a przy krolowej denarow to i kasa jest.
      • donbas Re: Pilna pomoc potrzebna 16.02.17, 20:39
        O dzięki dzięki. Umówiłam się na wekend na spotkanie. Zobaczymy.
        • rrozsypana80 Re: Pilna pomoc potrzebna 16.02.17, 22:10
          Dobrze bedzie smile
          • donbas Re: Pilna pomoc potrzebna 18.02.17, 21:43
            Byłam na tym spotkaniu. Wygląda całkiem obiecująco. Ale brać tą robotę czy nie? Mam dać odpowiedź w poniedz. Tak czy nie?
            • rrozsypana80 Re: Pilna pomoc potrzebna 18.02.17, 22:17
              Brać!

Ale jeszcze coś Ci dolosuje tylko za momencik
              • rrozsypana80 Re: Pilna pomoc potrzebna 18.02.17, 23:14
                8 denarow

Donbasku brac i koniec
                • donbas Re: Pilna pomoc potrzebna 19.02.17, 21:52
                  Nosz! Wyciągnęłam i ja. I co wyciągnęłam - ano 8 monet!!!!!! Rozsypko i jak tu nie wierzyć tarotowi?
                  • rrozsypana80 Re: Pilna pomoc potrzebna 19.02.17, 22:19
                    Nie da rady! Trzeba wierzyć smile
                    • donbas Re: Pilna pomoc potrzebna 20.02.17, 13:04
                      Blyskawiczna weryfka - owszem, oferta była, spotkanie sę odbyło, nawet sympatyczne, wszystko niby na tak ale jak dziś zadzwoniłam to Pani pracodawca się rozmyśliła ( bo coś tam....w sumie powód nie ważny bo mógł być byle jaki przecież) więc z tej pracy NICI.
                      • rrozsypana80 Re: Pilna pomoc potrzebna 20.02.17, 13:12
                        Kurcze musze to przetrawic
    • rrozsypana80 Re: Pilna pomoc potrzebna 21.02.17, 10:26
      Donbasku wydaje mi sie ze my to zle zadalysmy to pytanie. Bo pytalysmy brac ta robote czy nie? Powinnysmy jednak na to jakiegos krzyzaka postawic chyba. No moja wina sad
      • donbas Re: Pilna pomoc potrzebna 21.02.17, 10:53
        Chyba tak. Pytałyśmy czy brać a nie czy dostanę. Ale nie ma tego złego. Chyba wewnętrznie nie byłam przekonana, stąd też nie mam żalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka