donbas 13.07.17, 18:11 A co się stało z czystą tablicą? Tabulo czy wszystko u Ciebie ok? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrozsypana80 Re: Sprawdzam obecność 13.07.17, 22:06 Tez bym to chciala wiedziec! I jeszcze chcialabym wiedziec co z Owieczka?? Nie to, ze stoje z batem I zmuszam do odzywania sie. Po prostu martwi mnie Wasza nieobecnosc dziewczyny. Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: Sprawdzam obecność 14.07.17, 14:57 ja jestem, ale pochłania mnie intensywna korespondencja z panem B. oraz wyciąganie kumpeli z romansu z żonatym. Jutro mam pierwsze spotkanie z B. Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Sprawdzam obecność 14.07.17, 17:24 Tabulo??? A moze zrobimy Ci jakis rozklad na to spotkanie???? Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: Sprawdzam obecność 14.07.17, 23:30 No dobra służę koleżankom jaki przebieg spotkania ? Jakie wrażenie odniosę o jakie on? Jaki następny krok ? Stawiajcie kochani, weryfikacja szybka i pewna !! Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: Sprawdzam obecność 14.07.17, 23:33 Przepraszam w ogóle że się tak mało udzielam. W pracy też zawał bo będą urlopy. Ale najbardziej mnie wciągnął jednak B. Niedługo mi wszak przejdzie i będę z powrotem w normalnym trybie 😊 Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Sprawdzam obecność 15.07.17, 00:03 No to masz. Przebieg spotkania Mag + Papiez + Giermek bulaw Twoje wrazenia Papiez Jego wrazenia giermek denarow Nastepny krok 8 bulaw Spotkanie bedzie dosc owocne. Jakis romans sie kroi. Ladnie iskrzy poczarujecie. Tylko ten Papiez mnie niepokoi. Wiesz no on tak troche nie gra z atmosfera a wypadl dwa razy. Chyba ze odnosi sie do zaufania. Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: Sprawdzam obecność 19.07.17, 22:36 ojoj. Jestem. Wyjeżdżam za 2 dni więc mam tragedie w pracy , więc dopiero pisze. No szału nie ma. Bardzo miłe spotkanie, nie powiem, Ale człowiek dziwaczny. Bardzo introwertyczny. Było faktycznie papiesko 😊 uczenie, historycznie i z dystansem. Ponoć tylko na moja prośbę , Haha. Bo pan stwierdził że naprawdę to on mag. Wirtualnie rzeczywiście odważniejszy, Ale ja razie kładę to na karb stresu. Panu wpadłam w oko i zasypuje mnie komplementami. Jest trochę Mlod_y więc i gienek była pasuje idealnie. Tylko ten papież... Mam mieszane odczucia. Z jednej strony ma cechy, które chciałam, z drugiej brak mu charyzmy. Póki co postanowiłam jeszcze się spotkać, dać jemu i sobie szansę. Tak żeby zobaczyć się w innej trochę atmosferze. Zobaczymy. póki co mam spokój wewnętrzny. Powoli to bardzo idzie, co mi w sumie nie przeszkadza, Ale też dziwnie się cz7e bo zazwyczaj w romanse i związki wpadałam na hura w góra tydzień 😁😁 a tu tak rozsądnie wszystko 😁 Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: Sprawdzam obecność 19.07.17, 22:37 Pisze z telefonu więc sorry. Gienek była = giermek bulaw 😁😁 cz7e= czuję . Odpowiedz Link
adoptowany Re: Sprawdzam obecność 15.07.17, 07:00 ,...patrze na karty Rozsypki i...powiedziałem sobie nie, nie ja nie wyciagne, bo nic mądrzejszego nie wyjdzie, a ostatnio do rozkladow damskomeskich nie mam reki, ale mogę dodac ze to troche przypominalo raczej synod biskupi niż początek jakiejś większej namietnosci, tak Tabulo, to długo nie potrwa, wiec egoistycznie powiem cieszymy się ze szybciutko wrócisz tu, do nas..ale jakby co to mowie idz na calosc, bo co złapiesz teraz będzie Twoje...8) Odpowiedz Link