donbas 16.07.17, 23:09 Czy ktoś kiedyś próbował odczytać z kart predyspozycje zawodowe albo szczególny talent? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adoptowany Re: Predyspozycje 16.07.17, 23:56 ,..tak,to ciekawe doświadczenie,kiedys zrobilem sobie ocene i przegląd własnych możliwości, fajna sprawa bo uczy pokory i szybciutkomozna zostać sprowadzonym na ziemie, ale lepsza najgorsza prawda niż zycie złudzeniami w matrixie, pozno ide spac dobranoc ps. w każdym razie polecam, każdy powinien to sobie zrobić. Odpowiedz Link
adoptowany Re: Predyspozycje 17.07.17, 23:15 ,..nie, i chyba nie zrobie,bo to zawsze jest jakas forma osadu,a tego unikam jak ognia, to zbyt osobiste sprawy,lepiej gdy to my sami przyglądamy się sobie. Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: Predyspozycje 17.07.17, 11:49 Ja nie robiłam ani sobie - znam predyspozycje ani nikomu Kiedyś dawno jedna wróżka postawiła karty na moją córkę, aby to określić. Odetchnęłam gdy usłyszałam że ma duże zdolności do nauki języków obcych niestety weryfikacja kosztowała mnie sporo nerwów języki idą jej najgorzej ze wszystkich przedmiotów Odpowiedz Link