Dodaj do ulubionych

Romans (?)

07.03.18, 13:56
3 karty na relacje, niezbyt sie układa między małżonkami.
Śmierć, 3 puchary, As buław.
Od razu tu zobaczyłam, że jest ktos trzeci, facet wymiata buławą na boku 😕
Zastanawia mnie Śmierć. Transformacja czyli zmieni sie u nich na lepsze, facet sie opamieta. Czy ta śmierć to powolny koniec małzenstwa, co juz trwa, bo od jakoegos czasu sie miedzy nimi nie uklada?
Obserwuj wątek
    • dzastirbiber Re: Romans (?) 07.03.18, 15:01
      Jeszcze tak kminie ciagle o 3 pucharow, tu chyba zaangażowanie emocjonalne wchodzi w gre
    • rrozsypana80 Re: Romans (?) 07.03.18, 15:18
      Może to być romans bo wiesz po Śmierci 3 kielichy a to już o jeden zbyt dużo. I ten as bulawiany czyli podniecenie. Może być coś na boku bo w domu obiad niesmaczny już. Postaw większy rozkład na to.
      • dzastirbiber Re: Romans (?) 07.03.18, 20:56
        Poczatkujaca jestem, duzych nie klade rozkladow.
        Polizylam krzyżak
        Sedno 7 mieczy
        Nie 2 mieczy
        Tak jest 6 kielichow
        Wynik Sąd (dociagnelm Maga i paz mieczy)

Oszukuje ją, nie zamyka sie na nia ze wzgl. na dzieci. Sad na wyniku to pojcie dalej do przodu, ale ten Mag i paz to to ze ona zacznie go podejrzewac, sledzic?
        • donbas Re: Romans (?) 07.03.18, 22:36
          Mag - manipuluje i paź- kłamie.
          • rrozsypana80 Re: Romans (?) 08.03.18, 07:39
            7 mieczy w sytuacji też kłamie.
            Tak jest 6 kielichów czyli taki powrót do przeszłości. Może spotkał swoją dawną miłość i żałuje, że tak się potoczyły losy
            Na nie jest 2 mieczy co w mojej ocenie znaczy, że nic chyba nie ma bo facet nie umie się zdecydować czy wejść w romans czy nie. Na pewno o tym myśli. Dalsze karty pokazują, że ulegnie pokusom bo będzie ściemniał jak zawodowiec.
            Nie ma karty kobiecej więc nikt go specjalnie nie kusi (w sensie, że któraś zagięła na niego parol i nęci i nawija makaron na uszy). On sam po prostu chce odmiany ale tchórzy przed rozwodem.
            • dzastirbiber Re: Romans (?) 08.03.18, 15:43
              Dzieki za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka