Dodaj do ulubionych

ŚMIERĆ - KOCHANKOWIE

08.03.18, 12:49
Tyle pisałam pisałam i gdzieś mi się podział mój post. Jeżeli dodał się dwa razy to proszę o usunięcie jednego smile Do brzegu: Co sądzicie o tych kartach w połączeniu jako odpowiedź na pytanie "co o mnie pomyślał w piątek"? Miałam taką niepewną relację, w której facet nie mógł się zdecydować i znajomość moim zdaniem padła, chociaż bez żadnych oficjalnych "nie chcę cię znać, itp." big_grin w każdym razie spotkaliśmy się przypadkiem właśnie w piątek w lokalu. Facet jakiś taki speszony, nawet nie miał odwagi na mnie spojrzeć jak coś do mnie mówił, ogólnie widać było, że stresuje go moja obecność. Myślę, że sam nie wie czego chce, ale to już ubocznie dodam wink Na moje pytanie wyszły dwie karty - ŚMIERĆ i KOCHANKOWIE. Trochę się zdziwiłam na to połączenie. Śmierć dla mnie oznacza koniec a kochankowie to przecież takie wahanie się. Więc czy ja dobrze rozumiem - nastąpiła w nim jakaś zmiana, gruntowna zmiana uczucia czy też jakiejś decyzji albo też ostatecznie sobie postanowił, że to koniec, zamyka "nasz temat" Dobrze myślę?
Obserwuj wątek
    • liu.jo Re: ŚMIERĆ - KOCHANKOWIE 10.03.18, 09:36
      Może się waha i wcale nie chce żeby znajomość się zakończyła. Albo zobaczył że z twojej strony koniec i teraz ma dylemat
    • lolus85 Re: ŚMIERĆ - KOCHANKOWIE 12.03.18, 06:56
      Moim zdaniem oznacza to zakonczenie tej relacji lub wrecz przecuwnie transformacja ,odrodzenie ale wtedy byloby chyba jakis milej na spotkaniu tak mi sie wydaje.lub ofezwal by sie zaraz po.
      • monkaaa85 Re: ŚMIERĆ - KOCHANKOWIE 12.03.18, 08:06
        naprawdę trudno ocenić, mnie otaczają mężczyźni, którzy pojawiają się i znikają wink
        • lolus85 Re: ŚMIERĆ - KOCHANKOWIE 12.03.18, 09:39
          Haha to tak u mnie...chyba takie czasy😄
    • monkaaa85 Re: ŚMIERĆ - KOCHANKOWIE 12.03.18, 09:56
      ja to jednak wolę zdecydowanych facetów, a na tych, którym się wydaje że nie domknęli za sobą drzwi i mogą wracać ćwiczę rozumienie kart tarota. Na tyle się chociaż przydadzą wink
      • lolus85 Re: ŚMIERĆ - KOCHANKOWIE 12.03.18, 11:29
        Ja tezsmileale dzis jakos duzo tych nie zdecydowanych i nie konkretnych haha
    • rrozsypana80 Re: ŚMIERĆ - KOCHANKOWIE 12.03.18, 11:33
      Po Kochankach powinnaś dociągnąć kartę żeby zobaczyć w którym kierunku to pójdzie.
      Póki co skłaniam się ku opcji, że pan dokonał wyboru i nie pójdzie dalej.
      • monkaaa85 Re: ŚMIERĆ - KOCHANKOWIE 12.03.18, 12:08
        To były karty jedynie na to co o mnie wtedy pomyślał, na jego zamiary względem mnie zrobiłam dodatkowy rozkład, który wrzuciłam tu na forum: 9 mieczy+9 kielichów+ as kielichów wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka