camaretto
19.06.20, 14:42
tu musi byćbo tam wpisy się nie mieszczą.
Ona chce zarabiać KPent. /- i nie idzie coś ta cała stabilizacja. Ja ją zachęcam żeby to sprawdziła z...horoskopem.w ogóle, kiedyś z racji małej potwierdzalności i skomplikowania duchowieństwo i parapsychologowie - okultyści tworzyli "elitę". Jasnowidze, czasami i na 500 lat naprzód niesłychanie trafnie przepowiadali przyszłość, istnienie dalszych planet, "nadis" czy czakr było im tylko wiadome, dzisiaj można to obliczyć i "sfotografować', zawsze jednak sztuki typu esp, yoga i podobne budziły szacunek. Ja takie potwierdzenia mam, na obrazkach i w programach, ale jeśli człowiek coś trywializuje, to nie wierzy. A szkoda,bo ...działa.
Dla porównania,zmienia się rytm, już nie jestem taka zaloeżna od miejsca siedzenia, ale "przypięta" przez uszkodzenia w kręgach i po prostu ciągłe bóle mięśni i zawroty głowy do miejsca, walczę o równowagę, nie tylko fizyczną. Jeść nie bardzo mogę, ale ... od czego człowiek ma i lodówkę i karty, które mi mimochodem razem z tym przygnały KPent. tym razem w pozycji ok.
Jeszcze na żale rodzinki,która chciałaby zmienić karty ostro pod górkę idą,więc wywróżyłam sobie KPent/+, QBuł/+w przeciwieństwie do grupy znajomków, może za duża ale pełna"dziur materialnych".I...
Kisłajno, jestem dziś milionerem!!! Poszłam, gitary nie wzięłam, za to wózek ostawiwszy, jeno garmażerkie kupiłam, starczy 60 zł z ryżem może czy odrobiną kaszy i warzyw czy ziemniaków na obiady pełne na okrągłe 2 tyg. albo i miesiąc co najmniej. I co ? Słoiczki wystarczy pootwierać, z sosami zostawiłam daleko w tyle kwakwarantanny.
Grajki coś wyjechały, nie ma wedle i wróżby co i komu dać.Ale interpretować coś nie umiałam, w dodatku głowa za gorąca była -dlatego mówię,pewno wszystko się sprawdzi, tylko wróżbita schrzanił, panie dziejku.
Gdzie ta zagadka!!!?