Dodaj do ulubionych

Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę

25.03.22, 17:35
Hej
No więc pomimo mojego wygłupu na rozmowie kwalifikacyjnej zadeklarowałam chęć dalszego udziału w rekrutacji.
Jak sądzicie - co tam widać w kartach ? Wybiorą mnie do dalszych rozmów ? Do końca miesiąca mają odpowiedzieć. A jeśli tak - to czy dogadamy się co do warunków i rozpocznę nową pracę ? proooooszę zobaczcie smile
Obserwuj wątek
    • lola1104 Re: Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę 29.03.22, 10:56
      swiat diablo slonce

takie trzy arkana z calej talii mi sie wyciagly

zatrudnia Cie, Diablico ; )
      • camaretto Re: Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę 29.03.22, 16:10
        pomogę wam kobiety,ale oprócz kropelki :8 to ja karty mam w sąsiednim gospodarczym pomieszczeniu.Marzę więc tam, w otoczeniu olejkówi tede,intr mnie nie chce wpuścić, i platforma co chwilę "wypada" i nick, i koty mi srają gdzie popadnie... Oj dziewczyny co ja przeszłam i przewracam się na " równej drodze" stojąc...inieczyne jakby ręce, i kompu się zawiesza, i małe części igły w stogu znalazłam, byływ torebce, nagle zmaterializowały się znów... aloe Nadświadomość mnie trzymi za serduszko i nie puśći póki Czas na nas nie nadejdzie...
        I platforma siada, na szczęście u sąsiada lepiej jest. Na szczęście zaproponowałó mi pomoc zakupową, bom połamana w kręgach w środku.
        • camaretto Re: Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę 29.03.22, 16:15
          to wg. mnie wojna, kleje itede, ale na szczęście oprócz szybkich nut istnieją paperbacki, lepsze skrypty , witryny, no i atacki np. fiszerskie, ktorych mam łamańce.
        • tabularasa22 Re: Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę 29.03.22, 21:27
          Omg Cam ... u sąsiada - w sensie przesiadujesz u kogoś ? Jakaś życzliwa dusza Ci towarzyszy ?
          Jakieś leczenie wdrożyłaś ? Przeprosiłaś się z ortopedą czy po swojemu się leczysz ?
      • tabularasa22 Re: Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę 29.03.22, 21:25
        Ooooo Lolu dziękuję smile
        Właściwie to nie wiem. Mieli się decydować do końca miesiąca. Więc teoretycznie jeszcze 2 dni, ale przyszło z internetu automatyczne powiadomienie " dziękujemy za udział .. bla bla bla". W sumie to nie wiem czy to już wiążąca odmowa bo nie mam doświadczenia z rozmowami kwalifikacyjnymi. A może kończą zbierać kandydatów do drugiego etapu i będą dzwonić. Przekonamy się po 31 smile
        • camaretto Re: Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę 30.03.22, 19:46
          Ja bym sobie ze względu na firmę dała spokój, nawet jak cię przyjmą to mnie do sekty nawet nie chcieli,kiey miałam w kółko Diabła. Jak złe wyskakuje to Mefisto jesst i kwiczy pewno ze śmiechu. Zeby cię tylko nie uszkodzili, zastanów się, bo ja po kontuzji to do dziś chodzić nie mogę...
          Sąsiad sugerował przynależność do tzw. dobrych porządnych ludzi, ale i tak oszczędzam i robię spaghetti i mrożę...
    • tabularasa22 Re: Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę 31.03.22, 15:38
      Lolu , Cam - nie przyjęli. Aplikacja odrzucona. Może i na szczęście jak piszesz Cam.
      Coś mi się tak po kartach zdawało.
      Świat - iż odeślą mnie w świat i nie będą chcieli kontynuować
      Diabeł - fakt, makiaweliczna trochę firma, bogata, prestiżowa, ale tez mocne korpo, systemy, zależności służbowe ( a nigdy nie pracowałam na etacie ). Skusiły mnie pieniądze i prestiż. Nie wiem czy by mi dali tyle ile chciałam, no ale gdyby dali to bym się raczej zgodziła. Chociaż mocno się bałam bo było dużo dodatkowych nowych obowiązków, których teraz nie muszę robić. Widać po tym Diable że pięknie to wygląda, ale w istocie byłaby orka i kto wie czy bym się tam odnalazła. A żeby podjąć tę pracę musiałabym uciąć wszelkie relacje biznesowe jakie mam teraz. Duże ryzyko.
      Słońce - chyba nie wyszłam źle na tym odrzuceniu smile w sumie stres ze mnie zszedł, zostaję na własnym - całkiem fajnym - podwórku , na własnych zasadach smile
      Dzięki dziewczyny - pozdrawiam !
      • camaretto Re: Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę 03.04.22, 13:13
        Cieszę się że trafiłam, pozdr.codzienność, pochrzanione struktury władzy, może nieświadome niebezpieczeństwo- Świat., Diabeł.
        • lola1104 Re: Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę 03.04.22, 19:13
          ehhhh szkoda , moze i czasem fajnie jak cos innego sie dzieje w zyciu. oki, znajdziesz lepsza prace
          • camaretto Re: Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę 02.06.22, 17:26
            Koziołek, wypada zaoszczędzić...
    • oskarowy12 Re: Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę 05.04.22, 11:10
      Bardzo to ciekawe
    • oskarowy12 Re: Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę 05.04.22, 11:10
      Ile to kosztuje?
      • camaretto Re: Halo ... potrzebna wróżba, obiecuje weryfkę 08.04.22, 12:10
        sp...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka