zgruszecki 16.11.09, 13:45 Witam, mam pytanie czy jest ktos z okolic Ias albo Vaslui? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: zbyszek IP: 212.33.72.* 16.11.09, 20:00 Iasi, Suceava, może być? Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Re: zbyszek 18.11.09, 17:25 fajny temat wątku:) moja żona jest z vaslui, mieszkaliśmy w jassach sporo czasu. teraz niestety w bukareszcie. a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek zbyszek IP: 78.147.226.* 22.11.09, 11:24 moja zona jest również jest z Vaslui mieszkamy teraz w UK ale myslimy o przeprowadzce do Vaslui dlatego chcialbym sie dowiedziec jak jest z praca w rumunii wiem ze jest tam kilka firm z polski ale czy w czasie recesji mozna cos znalesc? z gory dziekuje pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Re: zbyszek 26.11.09, 01:02 w vaslui? ciężko, panie, o pracę. poważnie z tą przeprowadzką? a byliście tam choć z wizytą? moim zdaniem to bardzo smutne miasto. jakieś rozlatujące się zakłady dziewiarskie, piekarnia pana porumboiu, mnóstwo sklepików z badziewiem i bloki. 70 tys. mieszkańców, z czego połowa we włoszech. prędzej już jassy, ale też tam jakiś marazm panuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: zbyszek IP: 92.24.85.* 28.11.09, 13:06 jeszcze nie podjelismy zadnej decyzji, wszystko zalezy czy znalazl bym tam jakies zajecie. jak wspomnialem moja zona jes z Vaslui dlatego myslimy o tym miescie mamy tam kilku przyjaciol tagze w Ias i wiem ze jest cieszko z praca myslalem ze moze ze ktos pracuje w jakiejs polskiej filii ale znajac zycie tam tez pewnie nie jest tak kolorowo:)pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś