Gość: gosana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 19:05 czy dwie podróżujące samotnie kobiety po Rumunii mogą czuć się bezpiecznie w tym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwinka Re: kobiety - bezpieczeństwo IP: 81.147.136.* 18.04.10, 21:21 Z całą pewnością tak!! Powiem tyle: podróżowałam po Rumunii sama pociągiem i zdarzało się, że bywałam sama w przedziale a nawet w wagonie :)) W Polsce miałabym wielkiego pietra, a tam, jest jakoś inaczej.... Z resztą same zobaczycie. Przemili ludzie i fantastyczny kraj!!!!Mimo to miejcie oczy dookoła głowy, a na pewno nic się nie stanie. Życzę udanej podróży do Rumunii!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Re: kobiety - bezpieczeństwo 19.04.10, 09:00 Noo, nie wiem... Jak blondynki, to może być ciężko... Rumuńskie meńcizny to przystojne i szarmanckie meńcizny... A tak na poważnie, to przy unikaniu zachowań ewidentnie ryzykownych i zachowaniu zdrowego rozsądku nic wam się nie powinno stać. To bezpieczny kraj, nie grasują w nim zbójcy, co dybią na cnotę niewieścią. Odpowiedz Link Zgłoś