Dodaj do ulubionych

Dojazd do Arad

06.11.15, 21:00
Moi drodzy, mam pytanie, jak dostać się do Arad? Chciałabym pojechać na Boże Narodzenie. Własnego samochodu niestety nie posiadam ale może jest jakiś transport publiczny? Jakiś czas temu sprawdzałam, oczywiście nic nie znalazłam, żadnych autokarów. Ale może jakieś busy prywatne jeżdżą, może ktoś coś wie...Bardzo będę wdzięczna za wszelkie info.
Obserwuj wątek
    • Gość: weawe Re: Dojazd do Arad IP: 89.137.104.* 07.11.15, 08:56
      Mysle ze bezposrednio z Polski nie ma szans, moglabys jakos kombinowac przez Wegry czyli Polska-Wegry a z Wegier do Arad juz cos na pewno bedzie (polecam sprawdzic online polaczenia z Budapesztu).
      • dekorownia Re: Dojazd do Arad 07.11.15, 22:57
        oj, tak, przez Węgry z przesiadką znalazłam sporo, przez Niemcy też, ale to już bardzo okrężna droga... skomplikowane to trochę... muszę coś wymyślić :) dzięki za odpowiedź :)
        • Gość: Dan Farcas Re: Dojazd do Arad IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.15, 17:10
          Czesc!

Krakow-Budapest autobus Lux-Express 7 h cena 45-62 zl.
          www.luxexpress.eu/pl

Budapest Keleti-Arad pociąg ok. 4 h / cena tam z powrotem 11 000 Forint (1 euro=315 Ft)
          www.mavcsoport.hu/en

Między PKS i PKP z Metro nr. 3 (niebieski) do Kalvin Ter a potem Metro nr. 4 (zielone) do Budapest Keleti, około 15 minut.
          www.bkk.hu/en/main-page/news/

Pozdrowienia i Szerokiej Drogi!

Ps. Jeśli chcesz więcej info napisz na dan_cracov@yahoo.com mieskam w Krakowie ale jestem z Arad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka