goldtank 17.06.06, 15:33 Szukam pracy dla Polskiei firmy w Rumunii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aua81 Re: Praca 20.06.06, 23:11 ja tez chciałabym pracować w rumuni mam tam chłopaka, ale myślę że trzeba znać tam j. rumuński a z tym u mnie słabo nawet bardzo słabo.Nie wiem czy mam jakieś szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
transilvania Re: Praca 29.06.06, 20:42 mieszkam od prawie 2 lat w Rumunii, znam juz troche rumunski (na poziomie dogadania sie) oraz b. dobrze angielski. I szukam pracy (w satu mare).jesli to ci odpowiada, daj prosze jakis namiar na wasza firme. Odpowiedz Link Zgłoś
transilvania Re: Praca 29.06.06, 20:46 czekaj, szukasz pracy dla siebie, czy szukasz kogos do pracy w rumunii dla polskiej firmy? jesli to drugie, to napisz cos wiecej i jakis namiar na firme, bo ja mieszkam w Ru i szukam pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon-breath Re: Praca 20.01.15, 15:07 Witam, szukam pracy w Rumunii, okolice Bacau/Moinesti. Znajomośś angielskiego i podstaw rumuńskiego a także język duński. Interesuje mnie każda oferta pracy! Odpowiedz Link Zgłoś