misiekfrost 18.02.11, 09:26 www.indianieopole.pl/ ... Powyżej link na początek ... Dalszy los owego wątku leży w naszych rękach. ... I, żeby było jasne, nie chodzi tu o indianistów, ale o polecane przez nas ciekawe linki z sieci - Pozdrawiam z zimowych Kurozwęk (Kurezwąk) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiekfrost Re: Polecammmmmmmmmmmm :) 18.02.11, 09:39 ... No i lecimy dalej: www.kurozweki.com/ www.odnowica.neostrada.pl/ www.liberatorium.com/ www.kapkazy.art.pl/ www.kinior.com/ www.swietokrzyskie.pl/ www.kck.com.pl/ www.kielcedst.net/ www.wici.info/ www.klinikalalek.art.pl/index.php?id=home.php www.piesnkozla.pl/ www.teatrnabruku.pl/ independent.pl/folk www.ckmuza.eu/ www.muzycy.com/ ... Ufffffffffff, na razie chyba wystarczy? ... Teraz Wy Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Polecammmmmmmmmmmm :) 18.02.11, 10:56 Dzięki MiSku, napewno takie przeróżne wątki/ciekawostki przydadzą się. Jako, że weekend się zaczyna - zaczniemy czytać, a może i inni coś znajdą i wstawią .. .. Pozdrawiamy Odpowiedz Link
misiekfrost Re: Polecammmmmmmmmmmm :) 18.02.11, 11:16 ... Dzięki Pomorze Zachodnie za wsparcie ... Na Wasze ciekawych linków promowanie też nieskromnie liczę - Pozdrawiam! Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Polecammmmmmmmmmmm - Nowe Warpno 18.02.11, 22:27 www.nowewarpno-neuwarp.pl/index.html pl.wikipedia.org/wiki/Nowe_Warpno i oficjalnie www.nowewarpno.pl/ Odpowiedz Link
josarna Re: Polecammmmmmmmmmmm :) 20.02.11, 19:01 Strasznie dużo tych linków, ale ciekawe. Nowe Warpno szczególnie interesujące dla kogoś, kto rzadko bywa na Pomorzu. Odpowiedz Link
josarna Re: Polecammmmmmmmmmmm :) 20.02.11, 19:17 To teraz ja nieśmiało polecam: tonaszemiejsce.pl/ Odpowiedz Link
bakalinkaaa Re: Polecammmmmmmmmmmm :) 20.04.11, 10:02 jeśli chodzi o naukę podrywania to polecam Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Skorzystałem z ich kursu uwodzenia i naprawdę mi pomogli. Nie tylko jest to świetny sposób na naukę w jaki sposób uwieźć kobietę, ale też na przezwyciężenie swoich słabości, oporów i nabrania pewności siebie ogólnie w kontaktach z innymi ludźmi. Podaję link tej do strony szkoły, jeśliby ktoś potrzebował www.wyzszaszkolauwodzenia.pl Odpowiedz Link
filomena1 W ALPY na chwilkę zadumy i medytacji mmmmmm :) 25.04.11, 10:14 www.wiadomosci24.pl/artykul/szwajcaria_alpy_w_wielki_piatek_192183.html spacer. Trochę zadumy.... Odpowiedz Link
wodnik33 Re: W ALPY na chwilkę zadumy i medytacji mmmmm 25.04.11, 12:29 Już wędruję ... Alpy, to moje marzenie, ponoć po Tatrach najpiękniejsze ) Pozdrowienia życzenia ukłony Wodnik Odpowiedz Link
mammaja Re: W ALPY na chwilkę zadumy i medytacji mmmmm 25.04.11, 13:10 Piekny spcer, szkoda ze to tak daleko.... Odpowiedz Link
filomena1 Od wczoraj ALPY W OGNIU 27.04.11, 13:53 Zobaczcie - w komentarzach relacja live na żywo - bieżąca. Odpowiedz Link