koniczynka777 20.10.05, 23:13 Ja wybywam na bardzo mile spotkanie do Wroclawia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: zycze milego weekendu 20.10.05, 23:24 Baw się dobrze i pozdrów moje ukochane miasto. Kran Odpowiedz Link
mantra1 Re: zycze milego weekendu 20.10.05, 23:26 Baw sie dobrze, Koniczynko i wracaj na forumowe lono. Mnie czeka weekend pracowity, ale pocieszam sie, ze to juz ostatnie wybory w tym sezonie. A jak juz sobie pojedzie ten moj boss-maruda...jak zainkasuję swoja krawice...jak zaszaleje...to bede tak rozrzutna, ze po calym miescie trzeba mnie bedzie zbierac ) Odpowiedz Link
jan.kran Re: zycze milego weekendu 20.10.05, 23:36 A Nokata dostanie garniturek ? Tak się ostatnio cieszyła jak dostała coś nowego)) K. Odpowiedz Link
nokata Re: zycze milego weekendu 21.10.05, 20:41 A milego imprezowania, tylko czuj-duch... zeby Cie glowa nie bolala pozniej... JanieKranie: A wlasnie jedziemy jutro po gajerek dla SKN. A jezeli kupimy, Nokata bedzie cieszyla sie, jakby jej kto nakladl w kieszen. Roznych rzeczy. Odpowiedz Link
gaja_1 Re: zycze milego weekendu 22.10.05, 19:30 NOkato, nic się nie chwalisz) Czyżby nie bylo odpowiedniego gajerka dla wysublimowanego gustu Manterki?? Odpowiedz Link
mantra1 Re: zycze milego weekendu 22.10.05, 21:57 Jest gajerek. I to o dziwo drugi, ktory SKN przymierzyla, zakupiony w pierwszym z odwiedzonych sklepow. Ten pierwszy byl wg. mnie w stylu starszego buhaltera z Pcimia Dolnego (tylko mu satynowych zarekawkow brakowalo) i oczywiscie musialam stoczyc mala walke, zeby zdecydowal sie na ten drugi. Na szczescie dzielnie mi sekundowala pani ekspedientka. Jaki gajerek? No to ja moze przytocze rozmowe SKN z moja mama, ktora zadala mu takie pytanie: - Kolor? A bo ja wiem... jakis taki... sraczkowaty (garnitur jest grafitowy!) w takie jakies prazki, ona mowi, cze to penis, czy cos takiego... - Ile ma guzikow? No ma ze dwa. Jednorzedowy? A nie wiem, dopina sie jakos. - Jakie klapy? Hmmm, takie raczej w SEREK, czy moze w KARO, nie wiem...normalnie ma klapy dwie po bokach. -I ma tez cztery kieszenie, ale jedna to mala kondonierka, a w te trzy pozostale to dyskietka moze sie zmiesci, ale juz plytka CD to nie, nie mowiac o dysku. Taki raczej malo funkcjonalny on jest. ---- Wiecej pytan do SKN nie bylo. I komentarza tez nie bedzie ) Odpowiedz Link
mantra1 Re: zycze milego weekendu 22.10.05, 22:06 Łomatko, co za wstyd! BUCHALTERA oczywiscie, przez "ceha" Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: zycze milego weekendu 22.10.05, 22:14 Mantro, myślałam, żeś lingwistka Wyraz Buhalter napisałaś prawidłowo. Oisownia jest taka sama jak np. biusthalter. Po prostu miałas na myśli Trzymacza Bu z Pcimia. Odpowiedz Link
mantra1 Re: zycze milego weekendu 22.10.05, 22:31 Trzymacza BU? Buuuu nie wiem co to? P.S. Nic nie hlauam jusz dzisiej, a brauam tylko vitaminy na pszeziembienie Odpowiedz Link
mantra1 Re: zycze milego weekendu 22.10.05, 22:41 Eeetam, my damy nie chlamy, tylko spozywamy, wzglednie przyjmujemy ) Ogladacie koncert z Kopenhagi na TVP1? Ale smieszne ramotki z koncertow Eurowizji od lat '50. Odpowiedz Link
mantra1 Re: zycze milego weekendu 22.10.05, 22:50 Zaglosowalabym na "Send all my kisses for you". Za to machanie paluszkami i za brewki jednego z wokalistow ) A tak powaznie to chyba najbardziej ponadczasowe jest "Volare" i "Waterloo" Abby. Te hity zupelnie sie nie zestarzaly. - Odpowiedz Link
omeri Re: zycze milego weekendu 22.10.05, 23:59 Waterloo wygrało, chociaż wolałabym congratulations, albo puppet on the strings Weekend pracowity - egzaminy certyfikatowe, jutro od rana ustne. Odpowiedz Link
koniczynka777 Wrocilam 24.10.05, 19:21 Spotkanie bylo przesympatyczne ,bos potkala sie grupa przyjaciol.. ale po powrocie do domu swiat zawalil mi sie na glowę....jest mi bardzo zle.. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Wrocilam 24.10.05, 20:29 Koniczynko, ja juz ochłonęłam trochę czego i Tobie życze. P.S. Odpiszę na Twoj list niedługo , na razie jestem baaardzo zaganiana. Kran. Odpowiedz Link