jan.kran 01.02.06, 20:19 Jak mi rzucisz na priv Twoją komórkę to dostaniesz zdjęcie w kominiarce)) Kran Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mantra1 Re: Mantra :))) 01.02.06, 20:46 Rzucam Ale jak ja mam te fotke zrzucic na kompa? Kabelkiem USB? Odpowiedz Link
jan.kran Re: Mantra :))) 01.02.06, 20:59 Nie chce mi wysłać z mojej komórki... Idę na noc do fabryki , może koledzy pomogą)) A jak nie to na nastepną rocznicę; K Odpowiedz Link
mantra1 Re: Mantra :))) 02.02.06, 13:27 Kombinuj, bo puste miejsce czeka na Ciebie ) Moze Wywrotek Ci pomoze? Albo dziecie osobiste? Maryno, Warumko, a co z Wami? Mam juz 17 lebkow, a powinnam ich miec conajmniej 20 Odpowiedz Link
gaja_1 Re: Mantra :))) 02.02.06, 18:41 Kraniku napisz z czym sobie nie radzisz. Wysłałam na próbę na Twoje konto fotke z TV. Daj cynk czy doszło. Jak nie chce przejść MMS do Manterki, to może przeslij na swoje gazetowe konto a wtedy już po problemie Odpowiedz Link
jan.kran Re:Kran Techniczny :) 02.02.06, 21:03 Ja wprawdzie nic nie rozumiem ale rozmawiałam z Bratem. Nie mam kabelka żeby połączyć laptop z telefonem. Ale podobno jeżeli zarówno komp jak i komórka mają łącza podczerwieni to można ewentulnie presłć. Trzeba jesze ustalić jak się nazywa laptop i komórka Zdjęcie doszło Gaju Kran Odpowiedz Link
gaja_1 Re:Kran Techniczny :) 02.02.06, 23:51 Coś mi się nie wydaje, ze potrzebny kabelek. U mnie to tak wyglada... Robisz zdjęcie, dajesz: zapisz i wyslij ok wybór: wyslij do jednego lub kilku do jednego ok pokazuje sie opcja numer lub e-mail wpisujesz adres Mantry i poszło Odpowiedz Link
jan.kran Re:Kran Techniczny :) 03.02.06, 00:02 Powiem Ci prawde. Rownie dobrze moglabys mi te instrukcje w mandaryn napisac))) Ale na szczescie mam czesc Rodziny techniczna... Moj pierwszy majl)) Poczulam sie na tyle zapoznana z kompem jakis czas temu ze postanowilam wyslac majla do Brata. Napisalam ladny list a w okienku adres wpisalam TADZIK. Bez zadnych tam @ lub innych wymyslow. Czamus nie doszedl. Mam pare takich numerow na koncie)) Kran Odpowiedz Link
mantra1 Re:Kran Techniczny :) 03.02.06, 00:06 To niecha Ci Kranie techniczny rodzinka dopomoze Gdzie masz te fotki? Na kompie, czy w komorce? Odpowiedz Link
maryna04 Re:Kran Techniczny :) 03.02.06, 00:16 Ogromnie przepraszam, ale prosze zostawic puste miejsce, jesli bedzie na to miejsce. To nawet nie problemy techniczne, tylko z glowa cos nie tak. Po uroczystosciach postaram sie zostac czlonkiem "kolka fotograficznego", ale oprocz tego jestem pelnoprawnycm czlonkiem forum, no nie? Janie Kranie, Ty sie chociaz starasz... Odpowiedz Link
jan.kran Re:Kran Techniczny :) 03.02.06, 00:21 Komorka... Mloda chyba zazyczy sobie na dwudzieste urodziny aparat cyfrowy od Ojca to wreszcie bede mogla dokumentowac swoje starzenie. Na razie od kilku lat jedynymi zdjeciami sa te w dokumentach. Mozna sie depresji nabawic patrzac na nie . Nie zebym jakas zbyt urodziwa byla ale na kazdym wygladam jak chwile po przeczytaniu dziesiejszej polskiej prasy... Kran Odpowiedz Link
mantra1 Re:Kran Techniczny :) 03.02.06, 00:21 OK, dziewczynki, to czekam do soboty, a jak nic nie dostane od Was to zamykam i urzadzam wernisaz w Albumie Ci ktorzy przyslali mi fotki, a w Albumie sie nie produkuja dostana oczywiscie odbitki na maila. Odpowiedz Link
kanoka Re:Kran Techniczny :) 03.02.06, 08:54 Mantro, a nasi hmmmmm, zwierzęcy? forumowicze ? Czy też będą na pamiątkowym zdjęciu? Nie wyobrażam sobie siebie bez Psicy, która nieodmiennie gości w spacerkach dzieńdoberkowych i Ciebie , jak tez i Nokaty bez Dudusia. To też są nasi forumowicze! Odpowiedz Link
mantra1 Re:Kran Techniczny :) 03.02.06, 10:58 Hmmm...byloby to troche trudne, zwazywszy na liczebnosc i gabaryty forumowego inwentarza (np. Twojej psicy, trzodki Mammaji, czy Fedorczykowej Krowisi) ) Ale nic nie stoi na przeszkodzie, zeby kiedys taki collage zrobic. Na tym jubileuszowym nie przewidzialam animali...prawie zadnych Odpowiedz Link
gaja_1 Re:Kran Techniczny :) 03.02.06, 00:21 Janie Kranie to wszystko co napisałam wyświetla sie w telefonie Tylko dajesz ok a takie wtopy jak opisujesz miałam nie raz i nie dwa Zresztą do dzisiaj mi się zdarza robić dziwne rzeczy Odpowiedz Link