mistrzco
02.04.19, 15:48
20 lat prowadzę firmę i od 20 lat używam oprogramowania do fa -sprzedaż towarów , program księgowy KPIR I RÓZNE INNE DODATTKI . W chwili obecnej uzywam programu Enowa 365 .
Miałem pytanie przed zakupem programu do firmy czy mogę wystawiać z tego programu oprócz fa sprsedaży towarów fa usługowe uwzględniające wydany towar na daną usługę koszt robocizny która nie jest towarem - oswiadczono mi że zrobią mi wszystko tak jak chcę .Pięć lat proszę firmę o przygotowanie mi takiego uzupełnienia programu - mają mnie w du-żym poważaniu - nie chcę tego za darmo -zapłacę jak będzie działać w sposób satysfakcjonujący . jak działa dzisiaj Piszę towary na wz , wykonuję usługę piszę ile godzin trwała praca x stawka zamykam wz i z relacjii faktóruję usługr . program wiąże wz z fa i w treści fa mogę wpisać dowolne brzmienie wpisuję wartość usługi - program pokazuje wartość marży - kwotę wpisaną mimo że zamyka fa i przypisuje do niej wz . Firma usiłuję mi wytłómaczyć jak to zrobić - Nie działa , nie działa i nie działa .Ludż który się mną zajmuje - informatyk też nie wie Pani z firmy mówiła abym zrobił to tak lub siak - nie działa nie ma chętnego aby to zrobił , obliczenie uzyskanej marz zajmuje mi na koniec każdego miesiąca jeden dzień - robię to w ekselu i tak w dobie sztucznej inteligencji informatycy z firmy SONETA nie potrafią zmusić programu który sami napisali do działania takiego jaki jest od niego wymagany . Poszukuję kogoś kto załatwi mi ten problem bo w sonecie nie wiedzą . przed sprsedażą tego programu wszystko się dało -jak zapłaciłem temat zdechł . obiecuję że będę regularnie pisał na ten temat aż problemu nie załatwię . na razie osoby które chcą kupić enowa 365 niech dobrze przemyślą tamat T