Dodaj do ulubionych

oprogramowanie dla firm

02.04.19, 15:48
20 lat prowadzę firmę i od 20 lat używam oprogramowania do fa -sprzedaż towarów , program księgowy KPIR I RÓZNE INNE DODATTKI . W chwili obecnej uzywam programu Enowa 365 .
Miałem pytanie przed zakupem programu do firmy czy mogę wystawiać z tego programu oprócz fa sprsedaży towarów fa usługowe uwzględniające wydany towar na daną usługę koszt robocizny która nie jest towarem - oswiadczono mi że zrobią mi wszystko tak jak chcę .Pięć lat proszę firmę o przygotowanie mi takiego uzupełnienia programu - mają mnie w du-żym poważaniu - nie chcę tego za darmo -zapłacę jak będzie działać w sposób satysfakcjonujący . jak działa dzisiaj Piszę towary na wz , wykonuję usługę piszę ile godzin trwała praca x stawka zamykam wz i z relacjii faktóruję usługr . program wiąże wz z fa i w treści fa mogę wpisać dowolne brzmienie wpisuję wartość usługi - program pokazuje wartość marży - kwotę wpisaną mimo że zamyka fa i przypisuje do niej wz . Firma usiłuję mi wytłómaczyć jak to zrobić - Nie działa , nie działa i nie działa .Ludż który się mną zajmuje - informatyk też nie wie Pani z firmy mówiła abym zrobił to tak lub siak - nie działa nie ma chętnego aby to zrobił , obliczenie uzyskanej marz zajmuje mi na koniec każdego miesiąca jeden dzień - robię to w ekselu i tak w dobie sztucznej inteligencji informatycy z firmy SONETA nie potrafią zmusić programu który sami napisali do działania takiego jaki jest od niego wymagany . Poszukuję kogoś kto załatwi mi ten problem bo w sonecie nie wiedzą . przed sprsedażą tego programu wszystko się dało -jak zapłaciłem temat zdechł . obiecuję że będę regularnie pisał na ten temat aż problemu nie załatwię . na razie osoby które chcą kupić enowa 365 niech dobrze przemyślą tamat T
Obserwuj wątek
    • Gość: merrd42@gmail.com Re: oprogramowanie dla firm IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.23, 13:13
      Czy ktoś z Was miał okazję korzystać z systemu do obsługi zgłoszeń sygnalistów? Szukam narzędzia, które zapewni bezpieczeństwo danych oraz elastyczność w zarządzaniu zgłoszeniami. Ważne jest dla mnie zgodne z przepisami RODO i dyrektywami UE rozwiązanie. Czy ktoś może polecić system do obsługi sygnalistów, który spełni te kryteria? Zależy mi również na intuicyjnej obsłudze i wsparciu technicznym. Chciałbym poznać Wasze doświadczenia i opinie na ten temat. Dzięki z góry za wszystkie informacje
    • Gość: Daro Wyka Re: oprogramowanie dla firm IP: *.24.80.214.ipv4.supernova.orange.pl 18.10.23, 09:55
      A co powiecie na elektroniczną książkę kontroli przedsiębiorcy w Waszej firmie? Elektroniczna książka kontroli dostępna na platformie Logito www.logito.pl/moduly-systemu/moduly-zaawansowane/ksiazka-kontroli , to innowacyjne i praktyczne narzędzie, które umożliwia efektywne prowadzenie kontroli w przedsiębiorstwach. Moduł ten automatyzuje i upraszcza proces dokumentacji przebiegu kontroli, co zdecydowanie przyspiesza pracę i minimalizuje ryzyko błędów.
    • tatiananastazja88 Re: oprogramowanie dla firm 26.02.25, 09:52
      Może najlepiej poszukać niezależnego programisty – ktoś specjalizujący się w systemie Enova 365 może napisać dla Ciebie odpowiednie rozwiązanie. Może warto skontaktować się z firmami, które zajmują się integracjami lub customizacją ERP ? Mając też firmę warto pomyśleć też o właściwym prowadzeniu kalendarza jak np. tutaj caldis.pl/
    • alex1290 Re: oprogramowanie dla firm 14.05.25, 12:51
      Pana sytuacja to doskonały przykład na to, jak technologia, która miała pomagać, potrafi frustrować zamiast usprawniać. Po 20 latach prowadzenia firmy doskonale Pan wie, czego potrzebuje – tym bardziej boli, gdy dostawca oprogramowania ignoruje konkretne, jasno przedstawione potrzeby. Zwłaszcza że mówimy o podstawowej funkcjonalności, jaką powinien zapewniać nowoczesny system.

Sam znam wielu przedsiębiorców, którzy latami „dopasowywali się” do narzędzi, zamiast korzystać z takich, które faktycznie wspierają ich w codziennej pracy. Coraz częściej słyszę, że rozwiązaniem okazują się nie tylko inne programy księgowe, ale też dobre kontakty. I tu pozwolę sobie wspomnieć o aplikacji MYBZZ, którą sam poznałem niedawno.

To aplikacja do networkingu biznesowego – łączy ludzi z konkretnymi potrzebami i kompetencjami. Może to właśnie tam znajdzie się ktoś, kto albo już rozwiązał podobny problem z Enowa 365, albo potrafi to zrobić szybko i konkretnie.

Warto spróbować – szczególnie jeśli zależy Panu na czasie i efekcie, a nie kolejnych obietnicach bez pokrycia. mybzz.com/pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka