29.02.08, 19:22
Witam co myślicie o sprzedaży skuterów nie mówię tutaj sprzedaży w salonie
tylko w domu na giełdzie i oczywiście potem również salon.Proszę o poradę
właścicieli lub ludzi którzy sie tym zajmują . Nie oczekuje odpowiedzi w stylu
daj sobie spokój tylko rad
Obserwuj wątek
    • dcio Re: Skutery 03.03.08, 00:03
      skuter na 2 letniej gwarancji mozesz kupic juz ponizej 4 tys zl.

Jak klijentowi zaproponujesz wyraznie nizsza cene , bez gwarancji , masz kapital i wiesz , ze to produkt sezonowy , no i mieszkasz kolo rynku zbytu to chyba warto zaryzykowac, ale mysle, ze muisz miec dostep do nowych skuterow za max 2 tys rzebys ty zarobil i klijentowi oplacilo zrezygnowac sie z gwarancji.

jerrysen napisał:

> Witam co myślicie o sprzedaży skuterów nie mówię tutaj sprzedaży w salonie
      > tylko w domu na giełdzie i oczywiście potem również salon.Proszę o poradę
      > właścicieli lub ludzi którzy sie tym zajmują . Nie oczekuje odpowiedzi w stylu
      > daj sobie spokój tylko rad
    • Gość: jerrysen Re: Skutery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 00:08
      Ale czemu bez gwarancji zawsze jeśli sie zna na mechanice można mieć również
      serwis z tego tez jest kasa
      • michal_3miasto1 Re: Skutery 23.03.08, 12:03
        Naprawy gwarancyjne mogą wykonywać jedynie warsztaty akceptowane przez producenta i wtedy jest kasa z napraw gwarancyjnych.Jeżeli chcesz handlować i serwisować samodzielnie musisz zejść z ceny.
        • Gość: jerrysen Re: Skutery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 14:05
          Rozmawiałem z importerem i mówi ze jeśli chodzi o serwis nie ma problemu mogę
          mieć również autoryzowany, ja wykonuje drobne naprawy i przeglądy serwisowe
          jeśli jest coś bardzo poważnego oni to robią w serwisie firmowym . Oczywiście
          jeśli jest gwarancja . Bez takiej gwarancji nikt nie kupi
          • cyryl70 Re: Skutery 09.04.08, 14:24
            chce zacząć sprzedawać skutery Jestem nowy w branzy Jeryssen moze
            popioszemy?
            • Gość: jerrysen Re: Skutery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 17:38
              jeśli chodzi o sprzedaż to musisz porozmawiać z importerem jest ich dużo wpisz w
              wyszukiwarce i zadzwoń widziałem twój wcześniejszy wpis . Za cenę poniżej 2000
              tyś brutto to tylko w erze . Za mniej niż 2000 nie kupisz chyba ze jakieś z wadą
              lub stary rocznik . Na początku radze zbadać rynek jeśli 2 skrzyżowania dalej
              jest salon to nie dasz rady jak działają długo mają większe upusty i popłyniesz
              bo zniszczą Cię ceną. I jeszcze serwis większość importerów żąda również serwisu
              czyli dobrze żebyś znał sie choć troszkę na mechanice. Na razie nie licz na
              super zyski i wiec ze jest to sezonowy produkt
    • cyryl70 Re: Skutery 25.04.08, 16:10
      moze wymienimy sie wiadomościami tzn adresami hurtowni itp?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka