Dodaj do ulubionych

9.03.2013 ZACZYNAM I NIE MA ODWROTU

08.03.14, 22:09
Kobietki dzisiaj ostatni dzień objadania się , zachowuję się jak świnka pigi ! pochłonełam dzisiaj całe opakowanie rafaello , 2 kawałki ciastka i pasek czekolady już nie wspominając o innych posiłkach. Od jutra zaczynam , bo w końcu dostanę cukrzycy i skończy się dzień dziecka. Nie mogę nad tym zapanować jak pomyślę że od jutra głodówka mam ochote zjeść całą lodówkę na zapas. Ale nie , koniec ŻARTY SIĘ SKOŃCZYŁY I TO NA POWAŻNIE.

NIE WAŻNE CZY TO NIEDZIELA CZY CZWARTEK , ZACZYNAM JAK TYLKO SIĘ RANO OBUDZĘ !!!!!!!

ŚCISŁA OD 9 DO 30 MARCA TO JUŻ POSTANOWIONE !!!!!!!!!!!

BŁAGAM WAS ODZYWAJCIE SIĘ BO SAMA OSZALEJĘ ! POTRZEBUJĘ WSPARCIA BO Z DNIA NA DZIEŃ TYJĘ W OCZACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • dietacambridge2013 DZIEŃ 1 09.03.14, 13:20
      Dzień 1 - trwa

Będe silna nie poddam się , do 30 marca zgubie co najmniej 7 kg.

Jest tu ktoś ? czy sama się odchudzam ?

Fajnie by było jakby ktoś zostawił nr gg , łatwiej by się było wspierać bo samotność jest straszna.
      • okruszek100 Re: DZIEŃ 1 10.03.14, 11:38
        jak Ci to coś da mogę dołączyć NA POWAŻNIE od jutra.Zrobiło się coraz cieplej, potem będzie za późno, jak wiadomo i tylko szkoda będzie czasu....który się zmarnowało.
        Dobrze Cię rozumiem, też mam ochotę zjeść wszystko na zapas, bo wiem czym pachnie ścisła...
        ale nie możemy się OSZUKIWAĆ.Trzeba wziąć to w końcu na klatę.
        Mam nadzieję, że dziś się trzymasz, ja dołączę na stówę od jutra....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka