Dodaj do ulubionych

3 dzień ścisłej

07.05.14, 11:09
Dzień dobry :)

Dzisiaj 3 dzień - myślę że teraz juz z górki , głód minął .

Siedzę piję kawę i myślę gdzie jest mój kochany okruszek ?

Zaraz zrobię sobie owsiankę .....

Jak wam idzie dziewczyny ???
Obserwuj wątek
    • dietacambridge2013 Re: 4 dzień ścisłej 08.05.14, 11:25
      Witajcie kruszyny :)

Dzisiaj mija 4 dzień jest dobrze a nawet bardzo dobrze.

Zepsuła mi się waga i nie mam jak kontrolować swojego spadku , ale to nic ważne że się kurczę :)

Jeszcze 16 dni ścisłej , przeleci ..... czasu mam coraz mniej , zostało 7 tygodni do zgubienia około co najmniej 12 kg..... więc prawie non stop będę na ścisłej z 5 dniowymi przerwami :)

Jest tu ktoś ? bo taka cisza zapanowała .
      • okruszek100 Re: 4 dzień ścisłej 08.05.14, 12:42
        jestem, jestem, oczywiście z podkulonym ogonem.
        Mogłybyśmy występować w bajce o czapli i żurawiu- jak jedna chce , to druga się nażre:)
        Niestety, teraz Ty chcesz:)
        Idź dalej tą drogą, dołączę do Ciebie chyba wreszcie jutro, ale za to na ścisłej, skoro tak zachwalasz.
        Niepotrzebnie zjadłam dzisiaj chleb rano , potem się narobiło dalej, jakoś tak...samo!!W niedzielę miałam I Komunię, więc sama widzisz, że początek tego tygodnia to nie był najlepszy pomysł na ścisłą.Potem majówki- grille itd, ale......chrzanić majówki!
        Też mam taka refleksje , ze wydałam już kupę kasy na produkty i nic z tego nie wynika, jedyne co naprawdę odchudziłam to....portfel.
        Trochę jak w takim starym kawale o teściowej, która wpadła do studni i teraz ani wody ani pogrzebu....
        Wiem, że mnie rozumiesz.......:)
        Dobra, dziś się jakoś spróbuje nastawić i przestawić, jutro spróbuję zacząć.
        A masakara jest ze mnie nieziemska, prawie jakbym miała powić trojaczki.....
        • dietacambridge2013 Re: 4 dzień ścisłej 08.05.14, 13:53
          Super , że jesteś ! Czekałam na Ciebie

Jutro o 9:00 jesteśmy umówione na kawkę i owsiankę :)

Ja właśnie przeżywam koszmar - gotuje obiad .

Ziemniaczki , mizeria i pieczeń z sosikiem :( nie mogę wytrzymać od tych zapachów , starsznie uwielbiam pieczeń :( i ten sosik mrrrrrrr :(

Ale nie złamie się , nie mogę bo znowu zmarnuję te 4 dni a tak to można w kółko .... ja nie mam już czasu na to , zostało mi 7 tygodni na zgubienie 12 kg , myślisz Okruszku że osiągne cel ?????

Dzisiaj mam chcice dosłownie na wszystko , wczoraj przyszła @ więc sama wiesz jak jest :)

Mój portfel osiągnął już figurę miss :D a tu szykuję się kolejna porcja wydatków na Dc.
          Tym razem kupie jeszcze ten bulion warzywny , podobno bardzo dobry , miałaś go ???
          • dietacambridge2013 Re: 5 dzień ścisłej 09.05.14, 10:29
            Witajcie kruszynki

Okruszku gdzie jesteś ??????????

Dzisiaj mija 5 dzień jest już Ok , nie czuję głodu jedynie co mnie kusi to zapachy z kuchni - ale są do przeżycia , moja motywacja jest silniejsza niż one :)

Dziewczyny co tu tak pusto ? nie wierzę że żadna się nie odchudza na lato :)

Miłego dnia :)
            • mona677 Re: 5 dzień ścisłej 10.05.14, 08:26
              Witam ! u mnie też dziś 5 dzień . Spadło 3 kg aż dziwne bo piszą, że tygodniowo 2 kg.
              Nie było tak ciężko ale raz zrobiło mi się słabo w pracy . Wyznaczyłam sobie, że muszę schudnąć 7 kg .Inne diety jakoś nie mobilizowały mnie,w tej po prostu nie czujesz głodu i to jest pozytyw ,jedynie zapachy czy zakupy przypominają o dobrym jedzonku . Jestem w tej dobrej sytuacji ,że nie muszę teraz gotować, mąż wyjechał córka na studiach :) jest łatwiej. Myślę tylko o tym, że włożę ciuszki te które są za ciasne. Trzymam kciuki za Wszystkie Panie na diecie Cambridge i czekam na nowe wpisy!:)
              • okruszek100 Re: 5 dzień ścisłej 10.05.14, 10:21
                witajcie laseczki:)niestety, tak mi ciężko się zebrać, tyle razy próbowałam, zawsze było dużo lepiej a teraz mam takie jakieś blokady, z którymi muszę się zmagać.
                Najbardziej przeraża mnie zwykły chleb, w zasadzie mogłabym zjeść go bardzo dużo, trochę jakby na zapas."Nie chcę , ale muszę"- ...Sprawy nie ułatwia fakt, że spodziewam się na dniach @.
                Może dziś uda mi się wystartować.Zjadłam wprawdzie malusieńką kromusię,ale do tego już owsianeczkę z kawusią i mam zamiar wrócić na właściwą drogę.We wtorek mam nadzieję zakupić rosołek, to prawda, że to fajna sprawa?
                Kurcze, tak Wam zazdroszczę, że już się wdrożyłyście, idźcie dalej, wiecie przecież ,że z każdym dniem będzie łatwiej.Nie psujcie tego!!!
                Ja już do Was dolatuję....
                Czas faktycznie tak szybko biegnie....w tych przerwach miedzy Dc a normalnym jedzeniem tyle ( złego ) się narobiło:(W znaczeniu- jakbym chciała sobie wynagrodzić te chude czasy.I wynagrodziłam- z mega nawiązką.Już lepiej byłoby w ogóle na nic nie przechodzić....
                Doprowadziłam się do prawdziwej katastrofy, mówiąc krótko.Fajnie było, gdy można było chodzić w wielkich kurtkach, niestety, teraz nadchodzi chwila prawdy...
                No to bierzemy się ostro, dziewczyny.....
                • dietacambridge2013 Re: 5 dzień ścisłej 10.05.14, 16:27
                  Cześć Laski

Dzisiaj mija mi 6 dzień , jestem taka zła że bez kija lepiej do mnie dzisiaj nie podchodzić.

Mam taka ochotę na makaron z sosem :( pachnie mi w całym domu i nawet otwarte okna na rozcież nie pomaga , ale dobrze sobie zdaję z tego sprawę że jak zjem malutką miseczkę to na tym się nie skończy dlatego w nagrodę ugotuje sobie chociaż jajko na twardo :(

Nie mogę się poddać jutro będzie już tydzień moich wypocin :) zepsuła mi się waga , więc nie wiem ile kg spadło ale czuję po brzuchu i udach że znikają w mgnieniu oka :)

Lipiec już tuż , tuż a ja muszę być na 10 lipca jak nowo narodzona więc w te 2 miesiące muszę zdziałać po prostu cuda :) i nie ważne czy chcę czy nie chcę MUSZĘ.

Okruszku zaczęłaś ? mam nadzieję że tak !
                  Kupujesz rosołek ??? ja też mrrrr w poniedziałek zamówię , bo zostały mi same torebki a ja uwielbiam kartoniki , batony ..... coś czego nie muszę przygotowywać :)

Jak wam mija sobota ? u mnie pora na koleją kawę bo zaraz usnę !
                  • dietacambridge2013 Re: 8 dzień ścisłej 12.05.14, 21:35
                    Dzisiaj mija 8 dzień

Nowe produkty czekają na odbiór :)

Jak się czuję ? lżejsza o połowę :) chociaż to tylko 8 dzień :) ale do końca 1 kuracji pozostało 13 dni :) super , super , super !!!!!!

Okruszku gdzie jesteś ??????????????????????????????????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka