Dodaj do ulubionych

ścisła dzień 5

15.06.14, 18:21
Hejka laseczki :)

No więc tak dzisiaj mija 5 dzień :) do końca ścisłej pozostało 16 dni :)
Jak się czuję ? rewelacyjnie :) , nie czuję głodu z dnia na dzień czuję się za to coraz mniejsza :)

Pogoda się u mnie poprawia , po weekendowym deszczyku wychodzi słoneczko :) a jak tam u was ? Marynka przeżyłaś ten weekend ??? :)

Mój okruszek to się chyba zapadł pod ziemie :( szkoda :(:(:(
Obserwuj wątek
    • ruda_maryna Re: ścisła dzień 5 15.06.14, 21:57
      Owszem, owszem:) Przeżyłam, bardzo dobrze zresztą:)
      Dziś już na grzecznie ryba na parze - łososia uwielbiam pod każdą postacią i trochę grzesznie sałatka grecka z pomidorem, oliwkami i fetą:) Mniam:) Najadłam się okrutnie, kawałek ryby mimo wszystko jednak był chyba lekko za duży.

Gratuluję wytrwałości na ścisłej i zazdroszczę poczucia, że z dnia na dzień czujesz się coraz lżejsza. Zdaje się, że też muszę na kilka dni wrócić na ścisłą. Można tak skakać i wracać?

Szkoda, że dziewczyny gdzieś przepadły:(
      • dietacambridge2013 Re: ścisła dzień 5 15.06.14, 23:27
        Kochana ale Twoja sałatka była całkiem Ok , pomidorki doazwolone , oliwki też a fete tez jadłam luzik :)

nie wiem czy można ale ja skacze :)
        • ruda_maryna Re: ścisła dzień 5 15.06.14, 23:33
          To ulga:)

A skakanie i dni wyżery coż.. samo życie… Niech rzuci kamień, kto był na diecie i książkowo ją przeszedł bez żadnych skoków w bok.

Skąd jesteś dietacambridge? Ja wcześniej pisałam o Katowicach, przynajmniej sklep / centrum mam na miejscu
          • dietacambridge2013 Re: ścisła dzień 5 15.06.14, 23:35
            okolice Warszawy teraz , kiedys mieszkałam w Katowicach
            • migotttka Re: ścisła dzień 5 16.06.14, 01:03
              ja też się trochę ograniczam z jedzeniem, bo jestem na diecie last minute(www.sklepdiety.pl/dieta-herbalife-last-minute-p-95.html?cPath=6) i jem 4 starannie dobrane posiłki dziennie. w tym specjalny koktajl herbalife, który daje dużo energii i jest mało kaloryczny. jescze tak mam jeść przez tydzień. ale czego się nie robi dla pięknego wyglądu :) a akurat ta dieta nie jest za bardzo dokuczliwa
              • dietacambridge2013 Re: ścisła dzień 5 16.06.14, 10:04
                Dobra migotka nie świruj nam tutaj i nie wklejaj linków z herbalife , nawet tego badziewa nie otwieramy , to JEST FORUM DIETY CAMBRIDGE a nie żadnej innej , więc proszę uważnie czytać i nic nam tutaj nie reklamować bo robi się to już ŻAŁOSNE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka