Dodaj do ulubionych

Po pierwszym dniu

29.03.05, 19:50
"śniadanie": napój waniliowy
"obiad": zupa jarzynowa
"kolacja": napój kawowy
a w miedzyczasie: dwa litry wody mineralnej, herbata, kawa, ból głowy. Cieszę
się, że wytrzymałam. Jutro drugi (po raz drugi) dzień. Na razie nie czuję
żadnego ubytku (ani wagi, ani centymetrów).
Obserwuj wątek
    • jestek Re: Po pierwszym dniu 29.03.05, 20:48
      Elu, gratuluje wytrzymania pierwszego dnia! I teraz trochę cierpliwości, po
      pierwszym dniu tak nie zleci, ale po kilku dobach powinnach odczuć różnicę.
      Tylko proponuję - nie waż się codziennie, bo zwariujesz :-) Ja sobie robię co
      sobotę oficjalne ważenie i mierzenie w pasie i w biodrach i zapisuję rezultaty
      w kalendarzu. Czasami wejdę na wagę w środku tygodnia, zwłaszcza teraz, kiedy
      nie jestem już na cambridge, tylko staram się jeść oszczędnie i sprawdzam, czy
      nadal jeszcze udaje się coś zrzucić. I trzymam kciuki, żebyś wytrwała :-) A za
      br0mbę, żeby gładko teraz znosiła mieszaną :-) Pozdrowienia, dziewczyny :-)
      • sumitka73 Re: Po pierwszym dniu 29.03.05, 21:08
        oj chyba moja wiadomość poszła na skrzynkę zamiast na forum.
        W każdym razie proszę o kontakt do osoby z radomia, która zajmuje się DC
        • br0mba Re: Po pierwszym dniu 30.03.05, 11:19
          Takie numery radomskich konsultantow znalazlam w "super linii"
          0608 621 830
          34 49 828
      • ela.jot Re: Po pierwszym dniu 29.03.05, 23:22
        Droga jestko
        ja nie mam wagi! Moze to dziwne, ale jej nie mam i nie mam zamiaru kupować. Po
        prostu czuje, że po pierwszym dniu... nie czuję zadnej zmiany. I wcale sie nie
        dziwię. Ważę się u mojej konsultantki. Będę kupowała saszetki co tydzień i
        własnie wtedy zważę się. A napisałam o swoich odczuciach po pierwszym dniu, bo
        może uda mi się codziennie napisać jak "idzie" mi ta drakońska badź co badź,
        dieta. Dzieki za trzymanie kciuków. Pomaga...... Nie wiem czy powinnam byc na
        diecie pełnej (trzy saszetki dziennie) przez dwa czy trzy tygodnie - od czego
        to zależy? Pozdrawiam wszystkie dietujące....... istoty na świecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka