ela.jot 15.04.05, 13:53 Kochane, czy moge dzis wypic kieliszek (rozcienczony wodą) wina? Bardzo chciałabym, ale nie wiem czy wolno. Jestem czwarty dzien na mieszanej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jestek Re: WINO? 15.04.05, 14:12 Generalnie, z tego co ja wiem, na mieszanej nadal zabroniony jest alkohol. Mowisz, ze rozcienczony? Nie wiem... Jesli wytrzymasz, to moze nadal sie od tego powstrzymaj... Odpowiedz Link
br0mba Re: WINO? 15.04.05, 23:39 tez tak mysle jak Jestek, mozesz miec zoladkowe klopoty Odpowiedz Link
ela.jot Re: WINO? 18.04.05, 12:10 Wypiłam JEDEN kieliszek pół na pół z woda. Nie smakowało mi to "wino", ale też nic się po nim nie działo. Mam straszna ochote na napicie się normalnego wina do normalnej kolacji przy świecach (kolacja moze byc warzywno-owocowa bez weglowodanów). Odpowiedz Link
jestek Re: WINO? 18.04.05, 13:06 To cieszę się, że nic się nie działo, bo to jest najważniejsze. Ale alkohol jeszcze na razie odstaw, choć sama wiem, jak miło jest wypić od czasu do czasu kieliszek dobrego winka. Jeszcze trochę :-) Odpowiedz Link