jestek 16.04.05, 09:48 OK, waga stoi, jak było 78 tak jest 78. Dobre i to, byle nie szło do góry :-) Dziś w ramiach ćwiczeń idę pobiegać z moim chłopakiem, to kolejny kroczek w traceniu kilogramów. Życzę wszystkim miłej soboty:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grosikk Re: sobotni pomiar 17.04.05, 00:53 Gratuluje Jestku trzymania wagi:)Mnie od zakończenia diety spadło 0,5kg.Bardzo się ciesze że niewystąpił u mnie efekt jo-jo. Pozdrawiam wszystkie walczące z wagą i trzymam za was kciuki:)) Odpowiedz Link
jestek Re: sobotni pomiar 17.04.05, 09:07 Dzięki Gosiu i dla Ciebie również gratulacje, trzymaj tak dalej :-)I wpadaj do nas częściej ;-) Odpowiedz Link
ewa250 Re: sobotni pomiar 18.04.05, 09:08 eh u mnie tez waga chyba stoi, nie moge tego stwierdzic dokladnie poniewaz ta na ktorej sie waze stoi zamknieta w remontowanym pokoju :( a moja jest malo wiarygodna, brak motywacji a slodkie chodzi za mna krok w krok i ciezko z tym walczyc Odpowiedz Link
ela.jot Re: sobotni pomiar 18.04.05, 12:08 Jestku u mnie też waga na mieszanej stanęła. Chyba to taka prawidłowośc. waze 60 kg (z wahaniami poranno-wieczornymi +/- 1 kg. Zaczynałam od 65. Czyli nascisłej schudłam ok. 5-6 kilogramów. Bede teraz się pilnowała. I napisze to samo co Ty: byleby nie szła do góry. Życze Tobie i wszystkim miłego tygodnia. Odpowiedz Link