Dodaj do ulubionych

waga nie spada ????

14.05.05, 16:38
Jestem 9ty dzień na ścisłaj a waga spadła 2 kg, czyli tyle co woda zeszła :
((( Jestem załamana, czy ktoś też tak miał? I co było dalej? Mam zamiar
wytrwać do 21 dni, ale dziś jak się zważyłam, to się poryczałam, chociaż i
tak widziałam po ciuchach, że nic nie drgnęło :((((( BUUUUUUUUUUUUUU
Obserwuj wątek
    • viola206 Re: waga nie spada ???? 14.05.05, 20:23
      Kazda z nas chudnie inaczej. I czasami 2 kg to tez sukces. Sa dziewczyni ktore
      chudna malo na poczatku a podkoniec diety wiecej. Ja jestem 13 dzien na scislej
      i wynik jest 3 kg. Ciesze sie z tego ze mam tendencje spadkowa.
      Spadek wagi zalezy tez od tego z jakiej wagi sie odchudzasz.
      Nawet jesli stracilas 2 kg to nie jest to napewno woda, tak jak piszesz ale
      tluszczyk. Mam nadzieje ze pijesz 2 litry wody dziennie.
      Zycze powodzenia i dotrwania do konca
      • jestek Re: waga nie spada ???? 14.05.05, 21:38
        Basiu, myślę, że faktycznie duże znaczenie może tu mieć waga wyjściowa. Wierzę,
        że jeśli liczyłaś na większy spadek wagi, to możesz czuć się teraz źle, ale
        głowa do góry. Trzymam kciuki, żeby wszystko szło dobrze - nie daj się!!!
        • basia0299 Re: waga nie spada ???? 14.05.05, 22:18
          Dzięki za otuchę. Faktycznie liczyłam na więcej bo mam tych kilogramów sporo do
          zgubienia, a w dodatku znajome straciły naprawdę dużo na tej diecie. Co do wody
          to już staram się zmieniać firmy, żeby mieć choć trochę urozmaicenia ale dwa
          litry dzielnie w siebie wlewam :) I wcale nie jest tak ciężko, tylko ta
          magiczna waga....
    • viola206 Re: waga nie spada ???? 15.05.05, 08:42
      Basiu napisz prosze cos o sobie. Ile wazysz. jakie s twoje plany zrzucenia kg.
      Jak sie czujesz, jak twoj organizm toleruje diete, twoja aktywnosc dzienna, jak
      rozkladasz sobie posilki, czy oprocz wody mineralnej pijesz inne napoje
      (herbatki ...).
      Poczytaj tez stare watki, moze wsrod nich znajdziesz pomocne informacje.
      Pozdrawiam
      • basia0299 Re: waga nie spada ???? 15.05.05, 09:25
        Niestety ważę dużo. Teraz (po stracie tych dwóch kg) 75 kg. Długoterminowo
        chciałabym dojść do 65 kg, a w najśmielszych marzeniach do 60 kg. Więcej to
        nierealne. Wiem też że muszę dołączyć większy wysiłek fiz. ale na razie nie
        bardzo mogę to zrealizować z różnych względów. Ale zanim się totalnie załamię
        poczekam do końca ścisłej (jeszcze 13 dni) Potem na mieszaną i zobaczymy. Czuję
        się dobrze, myślałam, że będze gorzej, piję min. 1,5 l wody mineralnej i do
        tego 3 herbaty dziennie (zwykłe i czerwoną)
        • ewa250 Re: waga nie spada ???? 16.05.05, 08:18
          No to startowalysmy z identycznych pulapow wagowych ;))). Zaczynalam od 77 kg,
          ponad dwa miesiace temu, dokladnie 7 marca, dzis jest 65 kg. Nie lam sie, ja po
          tygodniu scislej musialam przejsc na mieszana bo jak mialam zjesc posilek DC to
          mialam odruch wymiotny..... dalam rade na mieszanej, potem mialam dlugi zastoj
          wagowy mimio dietowania ale poszlo i dalej idzie (jestem 10 tydzien na
          mieszanej, teraz juz na dwoch posilkach normalnych) niedlugo skoncza mi sie
          zupki i zaczynam solidnie dietke South Beach.
          Trzymaj sie
          Ewa
    • aneczka.24 Re: waga nie spada ???? 15.05.05, 12:28
      Basiu, nie lam sie!! Wytrzymaj na dicie! Ja mam zamiar do niej podejsc 3 raz.
      Pierwszy zawalilam - mea culpa. Drugi byl piekny z wagi 60 w ciagu miesiaca
      zeszlam do 48. Tak szybko chudlam ze musialam p[rzerwac diete. Troche zle
      zrobilam bo moglam zrobic wiecej mieszanej a mniej scislej. No ale czlowiek
      uczy sie na bledach. Moim problemem jet to ze zjadam stresy (okropna praca) i
      juz dobilam do 58. Dlatego wole zaczac jak waga pokazuje z przodu 5.
      Powklejam troche informacji z mojego dietowania (jako nowy watek) poczytaj
      sobie. Trzymaj sie cieplutko!!
    • fasolka30 Re: waga nie spada ???? 17.05.05, 09:49
      Basiu, waga spadnie, nie poddawaj się. Ja miałam tak samo - po tygodniu
      ścisłej -2 kilogramy, ale z tego wiekszość tłuszczyku. Może zatrzymała Ci sie
      woda. Ważne jest również wypróżnianie - zaparcia mogą hamować chudnięcie,
      możesz w takim wypadku pić herbatkę np. z senesem.
      Ja jestem już po ścisłej - wynik -8 kilogramów i teraz przerabiam mieszaną -
      jest całkiem przyjemna:). Wytrwaj, bo warto!:)
      • basia0299 Re: waga nie spada ???? 17.05.05, 11:45
        Dzięki za pocieszenie. Jaki by wynik końcowy nie był, to wytrzymam, bo tyle
        kasy bym sobie nie darowała. Zmieniłam też swoje podejście, po prostu ile
        schudnę to schudnę, dobre nawet 5 kg. Może w sklepach ekspedientki nie będą
        stwierdzały, że taaakich rozmiarów to one nie mają :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka