Dodaj do ulubionych

first day:)

16.05.05, 09:09
Wypilam koktajl waniliowy nawet nie ejst taki zly ale powiedzcie dziewczyny
jak zrobic zeby nie bylo grudek plywajacych???mieszalam chyba z 10 minut to i
dalej byly:(Buziaki moze przez sitko:/?
Obserwuj wątek
    • ewa250 Re: first day:) 16.05.05, 10:07
      witaj na pokladzie ;))), chociaz ju dietuje ponad dwa miesiace nie mam przepisu
      na rozdrabnianie koktajli niestety, tylko mikserem rozdrabniaczem mi wyszlo a w
      pracy uzycie takowego nie jest mozliwe
    • oliwkaaaa Re: first day:) 16.05.05, 12:43
      Witaj Aniu :)

powiem Ci szczerze, ze ja sie w ogole nie przejmuję tymi grudami... ale jezeli
      one Ci przeszkadzają to moja Pani Dietka poradziła mi, ze swietnym sposobem na
      rozdrobnienie tego proszku i pozbycie sie grudek jest wsypanie tego proszku z
      wodą do słoika, nastepnie zakrecic i mocno potrząsać. nie wiem, czy ta mestoda
      jest skuteczna, poniewaz sama jej nie stosowałam, ale mozesz zawsze sprobowac.

powodzenia i pozdrawiam.
      oliwka
      • anka_200 Re: first day:) 16.05.05, 16:11
        dzieki :):)
        • zm0rka Re: first day:) 19.05.05, 21:50
          Ja wsypuje koktajl do shakera i dodaje wody, zamykam i energicznie wstrzasam i
          nie mam grudek:-) Taki sam efekt uzyskasz zapewne uzywajac do tego sloika wiec
          sprobuj. W moim przypadku grudki mi nie przechodza przez gardlo i od razu mi
          niedobrze jak taka polkne:-( wiec zaczelam uzywac wlasnie shakera:-)ale mam
          nadzieje ze wytrzymam!:-)
    • fasolka30 Re: first day:) 20.05.05, 19:15
      W sklepach jest taki mini mikser do kawy firmy Clatronic za 10 zł - pokazała mi
      moja Pani konsultantka, podobno świetnie rozdrabnia i jest nieduży...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka